Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 11:35 Hozzászólás témája: Sentinel telepítése után
Csá!!
Telepítés közben két furcsa dolgot vettem észre!!
Azt a kódot amit a mainfile.php-ba kell beilleszteni azt nekem nem adta ki!
Miért?
És most, hogy sikerült (Kód hílyán) valamit beállítottam és eltünt az oldal!
Csak egy fehér lap jön be!!
2. furcsaság
Nem teszi ki a kis sentinel képecskét v.mik oldalra és nem írja ki hány hack volt!!
Miért!!
Köszi!
Sürgős lenne!!
Elküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:43 Hozzászólás témája: Re: Sentinel telepítése után
xdragon írta:
Csá!!
Telepítés közben két furcsa dolgot vettem észre!!
Azt a kódot amit a mainfile.php-ba kell beilleszteni azt nekem nem adta ki!
Miért?
És most, hogy sikerült (Kód hílyán) valamit beállítottam és eltünt az oldal!
Csak egy fehér lap jön be!!
2. furcsaság
Nem teszi ki a kis sentinel képecskét v.mik oldalra és nem írja ki hány hack volt!!
Miért!!
Köszi!
Sürgős lenne!!
Elküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:51 Hozzászólás témája: Fehér lap az oldal helyén
Csá!
csak egy fehér lap van az oldal helyén!!
És nem tom meghívni a nsnst.php mert hiába írom e a cím helyére visszadob az oldalamra (nukes.uw.hu) és ugye mivel nem jön be nem is tudom telepíteni a Sentinel-t
Elküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:56 Hozzászólás témája: Re: Fehér lap az oldal helyén
xdragon írta:
Csá!
csak egy fehér lap van az oldal helyén!!
És nem tom meghívni a nsnst.php mert hiába írom e a cím helyére visszadob az oldalamra (nukes.uw.hu) és ugye mivel nem jön be nem is tudom telepíteni a Sentinel-t
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban