Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Sentinel telepítése után
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Sentinel telepítése után

Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Security
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 11:35    Hozzászólás témája: Sentinel telepítése után Hozzászólás az előzmény idézésével

Csá!!

Telepítés közben két furcsa dolgot vettem észre!!
Azt a kódot amit a mainfile.php-ba kell beilleszteni azt nekem nem adta ki!
Miért?
És most, hogy sikerült (Kód hílyán) valamit beállítottam és eltünt az oldal!
Csak egy fehér lap jön be!!
2. furcsaság
Nem teszi ki a kis sentinel képecskét v.mik oldalra és nem írja ki hány hack volt!!
Miért!!
Köszi!
Sürgős lenne!!

Csá!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
negroli
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:43    Hozzászólás témája: Re: Sentinel telepítése után Hozzászólás az előzmény idézésével

xdragon írta:
Csá!!

Telepítés közben két furcsa dolgot vettem észre!!
Azt a kódot amit a mainfile.php-ba kell beilleszteni azt nekem nem adta ki!
Miért?
És most, hogy sikerült (Kód hílyán) valamit beállítottam és eltünt az oldal!
Csak egy fehér lap jön be!!
2. furcsaság
Nem teszi ki a kis sentinel képecskét v.mik oldalra és nem írja ki hány hack volt!!
Miért!!
Köszi!
Sürgős lenne!!

Csá!

Erröl van már fórumrész.Másold vissza a eredeti mainfile.php fájlt ugy újból jó lesz! És ugy probáld meg újból. majd a nsnst.php meghivásával telepitsd elöször ott adja ki a kódot. ha jól csináltad jónak kell lennije.
Valamint a sentinel képet és hacker részt a Blokkoknál a Hacker Beware 2-re kell rakni akkor jelenik meg jobba vagy bal oldalt. Wink
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:51    Hozzászólás témája: Fehér lap az oldal helyén Hozzászólás az előzmény idézésével

Csá!

csak egy fehér lap van az oldal helyén!!

És nem tom meghívni a nsnst.php mert hiába írom e a cím helyére visszadob az oldalamra (nukes.uw.hu) és ugye mivel nem jön be nem is tudom telepíteni a Sentinel-t Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Köszi!!

Csá!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
negroli
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 12:56    Hozzászólás témája: Re: Fehér lap az oldal helyén Hozzászólás az előzmény idézésével

xdragon írta:
Csá!

csak egy fehér lap van az oldal helyén!!

És nem tom meghívni a nsnst.php mert hiába írom e a cím helyére visszadob az oldalamra (nukes.uw.hu) és ugye mivel nem jön be nem is tudom telepíteni a Sentinel-t Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Köszi!!

Csá!

Azért irtam hogy másod vissza a eredeti nuke csomagból a mainfile.php fájlt.Vagy ha kell törölt vissza a Sentinel fájlait.akkor vissza kell jönnije a oldalnak.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 13:09    Hozzászólás témája: : Sentinel telepítése után Hozzászólás az előzmény idézésével

Csá!!

Köszike a gyors segítságet!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Majd holnap megnézem, most lépek!!

Csá!4
Vissza az elejére
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Július 28. Csütörtök, 16:48    Hozzászólás témája: : Sentinel telepítése után Hozzászólás az előzmény idézésével

Folytasd majd a Sentinel topicban (ha gondod akad), amiről már negroli is írt!

Üdv: Tkalex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Zárt téma; nem szerkesztheted a hozzászólásokat, vagy nem készíthetsz választ    Tartalomjegyzék -> Security Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban