Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Fórum avatar probléma
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Fórum avatar probléma

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 2. Vasárnap, 20:05    Hozzászólás témája: Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Sikeresen uppoltam localhost-on 7.2rol 7.6ra, de észrevettem hogy nem látszanak a felhasználok avatarjai amiket saját maguk raktak fel.
Lehet azért mert Localhost-on próbálgatom??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 2. Vasárnap, 20:34    Hozzászólás témája: Re: Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Hello!

Sikeresen uppoltam localhost-on 7.2rol 7.6ra, de észrevettem hogy nem látszanak a felhasználok avatarjai amiket saját maguk raktak fel.
Lehet azért mert Localhost-on próbálgatom??

Biztosan az a problema.
Bar azt nem emlitetted hogy a webszerverrol lementetted az avatarokat.
Ha nem akokr minden bizonnyal az a baj, de mentsd le es meg bizonyosodhatsz rola.
Valamit url eleresi problema miatt is lehet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
toboz
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 2. Vasárnap, 22:48    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Megvan. Tényleg nem másoltam be.. Shocked
Azt a verziót választottam hogy elsőnek a 7.6 és utána a régi, ezért maradhatott ki. Laughing
Vissza az elejére
Kisfatesz
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Április 28. Csütörtök, 8:44    Hozzászólás témája: Avatar feltöltése gépről! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
A problémám az hogy nem engedi feltölteni az avatart a gépről!
Beállítottam a Fórum adminban hogy lehessen!
A kép mérete sem nagyobb a megengedettnél! Jpg a kép kiterjesztése és ezt a hibaüzenetet kapom: Az avatar kép típusa .jpg, .gif vagy .png lehet
Ez érdekes mert mint említettem a kép tipusa jpg!
A könyvtárjogosultságokat is átállítottam 777-re!
Localhoston tökéletesen működik!
Webcím: http://fegyvernekse.telesms.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Április 28. Csütörtök, 9:04    Hozzászólás témája: Re: Avatar feltöltése gépről! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisfatesz írta:
Sziasztok!
A kép mérete sem nagyobb a megengedettnél! Jpg a kép kiterjesztése és ezt a hibaüzenetet kapom: Az avatar kép típusa .jpg, .gif vagy .png lehet

chmod 777-et a modules/Forums/images/avatars/ konyvtarra allitottad?
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Április 28. Csütörtök, 9:41    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen!
Arraa a könyvtárra! Sőt már a külső könyvtárakat is beállítottam 777-re!
Vissza az elejére
Katun
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Február 15. Szerda, 7:32    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

nekem is ez van ugyanezt a hiba üzenetet kapom és 777-es vagyok Smile
Vissza az elejére
CharlieBrown
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 2:52    Hozzászólás témája: Re: Avatar feltöltése gépről! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

chmod 777-et a modules/Forums/images/avatars/ konyvtarra allitottad?

Na ezzel kapcsolatban nekem is lesz egy erdekes korom, ui a tarhely szolg, atkoltozik egy olyan szerverfarmra, ahol CHMOD 666 777 nem engedelyezett...
Na most legy okos domokos...
Szerinted nem lehet deklaralni kulon ini file-ban, hogy ezeket es ezeket a fileokat innen es innen engedje feltolteni, de ne ugy, hogy hozza 777 -es folder jogosultsag kelljen?

Vakarom a fejem....
cobbler
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 28. Kedd, 6:30    Hozzászólás témája: Re: Avatar feltöltése gépről! Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisfatesz írta:
Sziasztok!

Nekem is ez a problémám Sad
Vissza az elejére
CharlieBrown
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 3:41    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

esetleg amit feltoltesz nem JPG Question

Van, ahol kis/nagybetu erzekeny a nuke, ilyenkor kulon deklaralni kell a szkriptjeben nagybetuskent is.
cobbler
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 31. Péntek, 15:07    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Próbáltam kisbetűvel, és nagybetűvel is. A válasz ugyan az: "Az avatar kép típusa .jpg, .gif vagy .png lehet".
Vissza az elejére
Horysz
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Július 12. Szerda, 11:05    Hozzászólás témája: : Fórum avatar probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem megoldható valahogy, hogy egy másik tárhelyen pl fríveb levő mappába töltösön fel?
most úvén vok és ott nem cserélhető a chmod, tehát nem tölt fel+ a 200 megám is fogyóban van...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban