Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - PHP-NUKE 7.6
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

PHP-NUKE 7.6
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 18. Csütörtök, 17:18    Hozzászólás témája: PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

PHP-NUKE 7.6 -al kapcsolatos észrevételeket, hibákat, válaszokat ide írjátok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2004. November 18. Csütörtök, 18:37    Hozzászólás témája: Re: PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez mivel tud töbet a 7.5nél?

black71 írta:
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 18. Csütörtök, 19:15    Hozzászólás témája: Re: PHP-NUKE 7.6 Hozzászólás az előzmény idézésével

jolaszlo írta:
Ez mivel tud töbet a 7.5nél?

black71 írta:

admin.php modositasok, Biztonsagi javitasok, Mozilla FireFox bongeszok tamogatasa, es egyeb frissitesek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 18:07    Hozzászólás témája: 7.3-ról, 7.6-ra- Mejek hozzáfogni? Hozzászólás az előzmény idézésével

by Black71
Hozzaszolas helyet szerkesztettem az irasod Applause
Adatbazis frissitest gyakorlatilag nem szurhatod el ha mindent ugy csinalsz ahogyan azt kell, de azert biztonsag kedveert csinalj elotte mentest.
A modulok nyelvi file-ban nem igazan vannak valtozasok, ez inkabb az admin/language konyvtar nyelvi file-jait erinti.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 19:17    Hozzászólás témája: =D> Hozzászólás az előzmény idézésével

Sorry Embarassed
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 20:09    Hozzászólás témája: Re: =D> Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Sorry Embarassed

No problem! Közben már felraktam a tesztoldalamra, eddig semmi gond, kis ismerkedés és élesben is beizzítom... Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 1:51    Hozzászólás témája: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Feltelepítettem élesben a 7.6-ot, majdnem minden működik, Wink viszont az admin menüben, a módosított moduloknál csak a nyelvi definíciók jelennek meg, angol nyelv válsztása esetén is. Pedig úgy gondolom mindent jól csináltam, upgrade, 7.3-7.4 7.5-7.6 .... stb. Question
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:22    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Feltelepítettem élesben a 7.6-ot, majdnem minden működik, Wink viszont az admin menüben, a módosított moduloknál csak a nyelvi definíciók jelennek meg, angol nyelv válsztása esetén is. Pedig úgy gondolom mindent jól csináltam, upgrade, 7.3-7.4 7.5-7.6 .... stb. Question

Ezekrol a modositott modulokrol kicsit bovebbet irhatnal.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:30    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Közben, még valamit tapasztaltam: Admin menü>adminisztrátorok>Access Denied Crying or Very sad
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:41    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Jazzbery írta:
Közben, még valamit tapasztaltam: Admin menü>adminisztrátorok>Access Denied Crying or Very sad

Ezek a dolgok valoszinuleg azert vannak mert atirtad az admin.php -t pl. valami.php-re, de viszont nem csinaltad meg hozza a modositasokat a modulokban.
Nezd meg egy 7.6 modulnak egy admin index.php -jet es latni fogod a kulonbseget.
Kód:

if ( !defined('ADMIN_FILE') )
{
   die("Illegal File Access");
}
global $prefix, $db, $admin_file;
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['SCRIPT_NAME'])) { die ("Access Denied"); }

Valamint ahol admin.php -re hivatkozik a script azokat is modositani kell.
Az admin.php helyet valtozot kell hasznalni
Kód:
".$admin_file.".php
es ahol igy modositod ott a global erteketben is meg kell adni az $admin_file -t , igy
Kód:
global $admin_file;

Ezeket a modositasokat nagyon gyorsan meg tudod csinalni.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 9:30    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Jazzbery írta:
Jazzbery írta:

Ezek a dolgok valoszinuleg azert vannak mert atirtad az admin.php -t pl. valami.php-re, de viszont nem csinaltad meg hozza a modositasokat a modulokban.
Nezd meg egy 7.6 modulnak egy admin index.php -jet es latni fogod a kulonbseget.
Kód:

if ( !defined('ADMIN_FILE') )
{
   die("Illegal File Access");
}
global $prefix, $db, $admin_file;
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['SCRIPT_NAME'])) { die ("Access Denied"); }

Valamint ahol admin.php -re hivatkozik a script azokat is modositani kell.
Az admin.php helyet valtozot kell hasznalni
Kód:
".$admin_file.".php
es ahol igy modositod ott a global erteketben is meg kell adni az $admin_file -t , igy
Kód:
global $admin_file;

Ezeket a modositasokat nagyon gyorsan meg tudod csinalni.

Először valóban átírtam, confog-ban is és robots.txt-ben is, de akkor 1általán nem engedett hozzáférni az admin menühöz. Gondolom azért mert nem első indítás volt, hiszen már benn voltam mint admin. Azután szépen visszaírtam mindent, akkor beengedett, csak admint nem tudok módosítani, ill. felvinni.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 9:42    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor ha jol ertelmezem vissza nevezted admin.php-re es igy jo minden. Viszont nem tudsz admint adni az adatbazishoz?
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 9:49    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Akkor ha jol ertelmezem vissza nevezted admin.php-re es igy jo minden. Viszont nem tudsz admint adni az adatbazishoz?

Jól értelmezted, de ez már rögtön a legelején megtörtént, változatlanul csak a nyelvi def.-ek jelennek meg az admin menüben+admint nem tudok felvinni. Tehát tulajdonképpen, az első üzenetem óta a helyzet változatlan.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 10:10    Hozzászólás témája: $domainname Hozzászólás az előzmény idézésével

$domainname Ez a beállítások menüben megadott ugye?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 10:16    Hozzászólás témája: Re: Élesben Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
black71 írta:

Jól értelmezted, de ez már rögtön a legelején megtörtént, változatlanul csak a nyelvi def.-ek jelennek meg az admin menüben+admint nem tudok felvinni. Tehát tulajdonképpen, az első üzenetem óta a helyzet változatlan.

Igy latatlanban fogalmam sincs mi lehet a problema, nekem nem jelentkezett ilyen dolog.
De arra gondlok hogy esetleg pl. downloads -nal a modules/Downloads/admin/language/ konyvtarban nincsenek benne a nyelvi file-ok. Masra nem nagyon tudok gondolni, esetleg nem jol csinaltad a frissitest.
Pls ezt az irast nezd at ettol kezdve a topic vegigeig hatha valamit nem jol csinaltal http://www.nuker.hu/ftopicp-397.html#397
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.6 Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
1 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban