Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
by Black71
Hozzaszolas helyet szerkesztettem az irasod
Adatbazis frissitest gyakorlatilag nem szurhatod el ha mindent ugy csinalsz ahogyan azt kell, de azert biztonsag kedveert csinalj elotte mentest.
A modulok nyelvi file-ban nem igazan vannak valtozasok, ez inkabb az admin/language konyvtar nyelvi file-jait erinti.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 1:51 Hozzászólás témája: Élesben
Feltelepítettem élesben a 7.6-ot, majdnem minden működik, viszont az admin menüben, a módosított moduloknál csak a nyelvi definíciók jelennek meg, angol nyelv válsztása esetén is. Pedig úgy gondolom mindent jól csináltam, upgrade, 7.3-7.4 7.5-7.6 .... stb.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:22 Hozzászólás témája: Re: Élesben
Jazzbery írta:
Feltelepítettem élesben a 7.6-ot, majdnem minden működik, viszont az admin menüben, a módosított moduloknál csak a nyelvi definíciók jelennek meg, angol nyelv válsztása esetén is. Pedig úgy gondolom mindent jól csináltam, upgrade, 7.3-7.4 7.5-7.6 .... stb.
Ezekrol a modositott modulokrol kicsit bovebbet irhatnal.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:30 Hozzászólás témája: Re: Élesben
Jazzbery írta:
Közben, még valamit tapasztaltam: Admin menü>adminisztrátorok>Access Denied
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 8:41 Hozzászólás témája: Re: Élesben
Jazzbery írta:
Jazzbery írta:
Ezek a dolgok valoszinuleg azert vannak mert atirtad az admin.php -t pl. valami.php-re, de viszont nem csinaltad meg hozza a modositasokat a modulokban.
Nezd meg egy 7.6 modulnak egy admin index.php -jet es latni fogod a kulonbseget.
Kód:
if ( !defined('ADMIN_FILE') )
{
die("Illegal File Access");
}
global $prefix, $db, $admin_file;
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['SCRIPT_NAME'])) { die ("Access Denied"); }
Valamint ahol admin.php -re hivatkozik a script azokat is modositani kell.
Az admin.php helyet valtozot kell hasznalni
Kód:
".$admin_file.".php
es ahol igy modositod ott a global erteketben is meg kell adni az $admin_file -t , igy
Kód:
global $admin_file;
Ezeket a modositasokat nagyon gyorsan meg tudod csinalni.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 9:30 Hozzászólás témája: Re: Élesben
black71 írta:
Jazzbery írta:
Jazzbery írta:
Ezek a dolgok valoszinuleg azert vannak mert atirtad az admin.php -t pl. valami.php-re, de viszont nem csinaltad meg hozza a modositasokat a modulokban.
Nezd meg egy 7.6 modulnak egy admin index.php -jet es latni fogod a kulonbseget.
Kód:
if ( !defined('ADMIN_FILE') )
{
die("Illegal File Access");
}
global $prefix, $db, $admin_file;
if (!eregi("".$admin_file.".php", $_SERVER['SCRIPT_NAME'])) { die ("Access Denied"); }
Valamint ahol admin.php -re hivatkozik a script azokat is modositani kell.
Az admin.php helyet valtozot kell hasznalni
Kód:
".$admin_file.".php
es ahol igy modositod ott a global erteketben is meg kell adni az $admin_file -t , igy
Kód:
global $admin_file;
Ezeket a modositasokat nagyon gyorsan meg tudod csinalni.
Először valóban átírtam, confog-ban is és robots.txt-ben is, de akkor 1általán nem engedett hozzáférni az admin menühöz. Gondolom azért mert nem első indítás volt, hiszen már benn voltam mint admin. Azután szépen visszaírtam mindent, akkor beengedett, csak admint nem tudok módosítani, ill. felvinni.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 9:49 Hozzászólás témája: Re: Élesben
black71 írta:
Akkor ha jol ertelmezem vissza nevezted admin.php-re es igy jo minden. Viszont nem tudsz admint adni az adatbazishoz?
Jól értelmezted, de ez már rögtön a legelején megtörtént, változatlanul csak a nyelvi def.-ek jelennek meg az admin menüben+admint nem tudok felvinni. Tehát tulajdonképpen, az első üzenetem óta a helyzet változatlan.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 10:16 Hozzászólás témája: Re: Élesben
Jazzbery írta:
black71 írta:
Akkor ha jol ertelmezem vissza nevezted admin.php-re es igy jo minden. Viszont nem tudsz admint adni az adatbazishoz?
Jól értelmezted, de ez már rögtön a legelején megtörtént, változatlanul csak a nyelvi def.-ek jelennek meg az admin menüben+admint nem tudok felvinni. Tehát tulajdonképpen, az első üzenetem óta a helyzet változatlan.
Igy latatlanban fogalmam sincs mi lehet a problema, nekem nem jelentkezett ilyen dolog.
De arra gondlok hogy esetleg pl. downloads -nal a modules/Downloads/admin/language/ konyvtarban nincsenek benne a nyelvi file-ok. Masra nem nagyon tudok gondolni, esetleg nem jol csinaltad a frissitest.
Pls ezt az irast nezd at ettol kezdve a topic vegigeig hatha valamit nem jol csinaltal http://www.nuker.hu/ftopicp-397.html#397
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban