Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Június 25. Szombat, 19:01 Hozzászólás témája: EventCalendar230_nuke75
Megcsínáltam ennek a modulnak a teljes magyarítását. A kódba is belenyúltam néhány helyen a teljes magyarítás érdekében. Egy dolog azonban kifogott rajtam:
A dátumok, idők az angol dátumozás szerint vannak megjelenítve. Ez nagyon zavaró, ezt szeretném a magyar megfelelő szerint átalakítani (év, hónap, nap). Van ennek a modulnak egy config.php-ja, ahol a következő opció található:
Elküldve: 2005. Június 25. Szombat, 23:29 Hozzászólás témája: : EventCalendar230_nuke75
Azzal ugy nem igazan tudod befojasolni.
Megoldas itt olvashato:
http://www.nuker.hu/ftopict-423-calendar.html
ui.: nem pont erre a verziora, de ahogy neztem a ketto meg egyezik. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban