Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - General_User_Info_2_problema
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

General_User_Info_2_problema

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 26. Vasárnap, 11:53    Hozzászólás témája: General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

General user info blokkom nem törődig az előzőnap belépett tagjaim számával. Rendületlenül, max 5 új usert jelez, és ez nem valós adat... Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
rhade
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 26. Vasárnap, 13:01    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Nyugi... nálam is ez van, de te úgy is látod Very Happy Tényleg miért van ez?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Met
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 19:32    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Hasonló problémával szembesültem én is egy hónapja. De mivel épp költöztetés előtt volt a lapom, nem foglalkoztam vele. S az új szerveren szintén előjött. Az alap User_Info block, nem jó előzőnapi adatokat mutat - két nappal korábbiak -. Feltettem a General_User_Info blockot. Ugyan ez a helyzet ennél is. Aztán az MS_Analisys blockja már a jó adatokat mutatta, viszont annál meg kevesebb össz regisztrált tagom volt. Valakinek sikerült valamit kideríteni? Már több helyen is érdeklődtem, de tanácstalan vagyok Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 21:45    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálam ugyan ezt sinálja.Valamikor még a vendég ip cimeket is nem egymás alá rakja hanem egymás után és van,hogy a xx.xx.xx.xx. cim helyet keő ipt ir ki.

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 23:39    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Met írta:
Aztán az MS_Analisys blockja már a jó adatokat mutatta, viszont annál meg kevesebb össz regisztrált tagom volt. Valakinek sikerült valamit kideríteni? Már több helyen is érdeklődtem, de tanácstalan vagyok Sad

Erdekes amit irsz annal is inkabb mert a 2 bolokknal amit emlitesz, egy az egyben ugyan ugy keri le az adatbazisbol az adatokat.
Egyebkent admin.php -t betoltve is lathato a regisztralt felhasznalok szam, es itt sem jol jeleniti meg. Az adatbazis lekeres mikentje kulonbozik az elozoektol, de gyakorlatilag ugyan az.
Ha jol emlekszem a php-nuke.hu foruman irta valaki hogy ez a nyari idoszamitas kezdetevel megjavul.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 23:58    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is furcsának találtam, mivel mindhárom blockot átnéztem s az ide vonatkozó részek megegyeznek. Sajnos nem értek annyira a php-hoz, de szintaktikára ugyan az volt mindegyik. Ezért is csodálkoztam, mikor az Analisys rendesen mutatta az előző napi rgisztráltakat, de az össz felhasználó kevesebb volt mint a tényleges - igaz csak egyel -, s a másik két block meg a két nappal ezelőtti regisztrált tagok számát. Most megvárom az éjfélt, s ha utána a tegnapi regisztrációkat jeleníti meg, akkor lehet ott lesz a gond - szerintem -.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Slezy
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 13:57    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én azt szeretném megkérdezni, hogy a General User Info blokkban, hogy tudom megváltoztatni 1-2 felirat színét?

Pl.:
Üdvözlünk XY!

Az xy-t olyan kékkel írja, ami egyeltalán nem láccik az oldalon, csak ha kijelölöm, de így van ez a kapott találatok számával is, a szerver idővel stb.

Ezt hol tudnám átírni?
A general_user_info.php-ben kerestem de ott én nem találtam!

Köszi előre is...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
polgar
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 14:35    Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema Hozzászólás az előzmény idézésével

Tud valaki olyan user info blokkot ami a zászókat is mutatja hogy ki van jeélen vagy valami codot amit be kellene irni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban