Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 19:32 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Hasonló problémával szembesültem én is egy hónapja. De mivel épp költöztetés előtt volt a lapom, nem foglalkoztam vele. S az új szerveren szintén előjött. Az alap User_Info block, nem jó előzőnapi adatokat mutat - két nappal korábbiak -. Feltettem a General_User_Info blockot. Ugyan ez a helyzet ennél is. Aztán az MS_Analisys blockja már a jó adatokat mutatta, viszont annál meg kevesebb össz regisztrált tagom volt. Valakinek sikerült valamit kideríteni? Már több helyen is érdeklődtem, de tanácstalan vagyok
Elküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 21:45 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Nálam ugyan ezt sinálja.Valamikor még a vendég ip cimeket is nem egymás alá rakja hanem egymás után és van,hogy a xx.xx.xx.xx. cim helyet keő ipt ir ki. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 23:39 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Met írta:
Aztán az MS_Analisys blockja már a jó adatokat mutatta, viszont annál meg kevesebb össz regisztrált tagom volt. Valakinek sikerült valamit kideríteni? Már több helyen is érdeklődtem, de tanácstalan vagyok
Erdekes amit irsz annal is inkabb mert a 2 bolokknal amit emlitesz, egy az egyben ugyan ugy keri le az adatbazisbol az adatokat.
Egyebkent admin.php -t betoltve is lathato a regisztralt felhasznalok szam, es itt sem jol jeleniti meg. Az adatbazis lekeres mikentje kulonbozik az elozoektol, de gyakorlatilag ugyan az.
Ha jol emlekszem a php-nuke.hu foruman irta valaki hogy ez a nyari idoszamitas kezdetevel megjavul. _________________
Elküldve: 2005. Január 17. Hétfő, 23:58 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Én is furcsának találtam, mivel mindhárom blockot átnéztem s az ide vonatkozó részek megegyeznek. Sajnos nem értek annyira a php-hoz, de szintaktikára ugyan az volt mindegyik. Ezért is csodálkoztam, mikor az Analisys rendesen mutatta az előző napi rgisztráltakat, de az össz felhasználó kevesebb volt mint a tényleges - igaz csak egyel -, s a másik két block meg a két nappal ezelőtti regisztrált tagok számát. Most megvárom az éjfélt, s ha utána a tegnapi regisztrációkat jeleníti meg, akkor lehet ott lesz a gond - szerintem -.
Elküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 13:57 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Hali!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a General User Info blokkban, hogy tudom megváltoztatni 1-2 felirat színét?
Pl.:
Üdvözlünk XY!
Az xy-t olyan kékkel írja, ami egyeltalán nem láccik az oldalon, csak ha kijelölöm, de így van ez a kapott találatok számával is, a szerver idővel stb.
Ezt hol tudnám átírni?
A general_user_info.php-ben kerestem de ott én nem találtam!
Elküldve: 2005. Február 3. Csütörtök, 14:35 Hozzászólás témája: : General_User_Info_2_problema
Tud valaki olyan user info blokkot ami a zászókat is mutatja hogy ki van jeélen vagy valami codot amit be kellene irni? _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
http://earn.nu/?r=gidacska
Regisztrálj.A többit mailbe elmondom! probert79@gmail.com keress!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban