Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Június 3. Péntek, 23:15 Hozzászólás témája: User online/offline
Felraktam 1 hacket hogy kijelezze ki van online vagy offline az oldalon a fórumban és hiába vagyok bejelentkezve akkor is azt írja,hogy offline vagyok!Kell állítani valami az időn vagy valamin?Itt a telepítés leírása:
Kód:
#
#-----[ COPY ]------------------------------------------------
#
copy templates/subSilver/online.gif to templates/subSilver/online.gif
copy templates/subSilver/offline.gif to templates/subSilver/offline.gif
#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
//User Online Hack
//By AJ Quick (http://www.ajquick.com/)
//time()-60 sets the Refresh Time. If you want to be similar to the "Who is Online" view on First Page set time()-300
Elküldve: 2005. Június 3. Péntek, 23:50 Hozzászólás témája: : User online/offline
savaria írta:
Nem a subsilverben modosítottam a fájlokat hanem az oldal Theme/forums részben!
Ha hack jo akkor mukodnie kellene mindenfele beallitas nelkul, felteve hogy helyesen vannak modositva a file-ok.
//time()-60 sets the Refresh Time. If you want to be similar to the "Who is Online" view on First Page set time()-300
ezt lehet allitani, de ez csak arra vonatkozik hogy mennyi idon belul jelezze online-nak a felhasznalot. _________________
Elküldve: 2005. Június 3. Péntek, 23:53 Hozzászólás témája: : User online/offline
black71 írta:
[..]
ezt lehet allitani, de ez csak arra vonatkozik hogy mennyi idon belul jelezze online-nak a felhasznalot.
Itt melyiket kell átírni,hogy hamarabb jelezze ki online vagy offline? _________________ Savaria Colonia
de ez csak annyit csinal a jelenlegi beallitas szerint, hogy ha az oldal latogatasatol szamolva eltelt 60 sec akkor az illeto offline.
Tehat mikor az oldalra mesz akkor online kellene hogy legyel. _________________
Elküldve: 2005. Június 4. Szombat, 0:43 Hozzászólás témája: : User online/offline
savaria írta:
Akkor miért nem működik!?
Kivancsiva tett a dolog, igy feltettem en is ez a hack-ot.
localhost-on tokeletesen mukodik, de mint latod a nuker-en nem.
Egyenlore fogalmam nincs miert _________________
Elküldve: 2005. Június 4. Szombat, 0:48 Hozzászólás témája: : User online/offline
black71 írta:
[..]
Kivancsiva tett a dolog, igy feltettem en is ez a hack-ot.
localhost-on tokeletesen mukodik, de mint latod a nuker-en nem.
Egyenlore fogalmam nincs miert
Megvan a problema.
Amennyiben az user azt valasztja hogy legyen rejtett akkor offline hiaba nezi a forumot. _________________
Elküldve: 2005. Június 4. Szombat, 0:52 Hozzászólás témája: : User online/offline
Ezen a részen miért van kétszer írva az offline?
Kód:
//User Online Hack
//By AJ Quick (http://www.ajquick.com/)
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban