Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - CNB Your Account 7.5 440beta1
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

CNB Your Account 7.5 440beta1

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> GoogleTap - NExtGen
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 16:51    Hozzászólás témája: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

szasza_hungary írta:
GT-Your_Account.php -t elküldenéd nekem?

Milyen GT-Your_Account.php -re gondolsz?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szasza_hungary
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:01    Hozzászólás témája: Re: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
szasza_hungary írta:

Azt amit itt ehhez az oldalhoz használsz. Mert úgye ez a Your_Account modul nem az eredeti és akkor ez a rövid url-s dolog nem lesz tökéletes a modul miatt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:07    Hozzászólás témája: Re: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

szasza_hungary írta:
black71 írta:
szasza_hungary írta:

Azt amit itt ehhez az oldalhoz használsz. Mert úgye ez a Your_Account modul nem az eredeti és akkor ez a rövid url-s dolog nem lesz tökéletes a modul miatt.

Ertem.
Ez igy nem igaz fog mukodni, mert amit en hasznalok az mar egy sajat fejlesztes, es nem fogod tudod hasznalni a csomaggal.
Inkabb azt add meg milyen url-ek nem mukodnek, es segitek elkesziteni.
Vissza az elejére
szasza_hungary
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:15    Hozzászólás témája: : CNB Your Account 7.5 440beta1 Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem kell akkor. Kezdek rájönni, hogy hogyan épül fel a rendszere.
Sok saját fejlesztésü modulom van és akkor át kell nézni mindent, mert az alap modulokba is beleírtam jó pár helyen.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:23    Hozzászólás témája: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

szasza_hungary írta:
Nem kell akkor. Kezdek rájönni, hogy hogyan épül fel a rendszere.
Sok saját fejlesztésü modulom van és akkor át kell nézni mindent, mert az alap modulokba is beleírtam jó pár helyen.

Valoban nem nagy ugy elkesziteni egy linknek a roviditeset.
Csak arra kell odafigyelni hogy a GT-xxxx.php file-on belul a bemeneti es a kimeneti linkek sor szamai egyezenek.
Tehat ami a bemenet mondjuk az elso, a kimeneten is elsonek kell lenie.
Valamint arra kell meg figyelni hogy a sorrend is jo legyen.
pl.
modules.php?name=News&\file=article&sid=1 (\ muszaly volt betenni mert forditta a lineket Smile)
modules.php?name=News

A hosszabb linknek kell a sorban hamarabb szerepelni, jobban mondva nem is a hosszabnak mint inkabb annak ameik tobb valtozot tartalmaz.
Sorrendet tartani kell a .htaccess file-ban is.
Vissza az elejére
szasza_hungary
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:41    Hozzászólás témája: Re: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

Hétvégét rászánom majd és egy kicsit bogarászom és észszerűsítem a saját modulokban is az eredeti hivatkozásokat.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> GoogleTap - NExtGen Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban