Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:01 Hozzászólás témája: Re: Your Account
black71 írta:
szasza_hungary írta:
GT-Your_Account.php -t elküldenéd nekem?
Milyen GT-Your_Account.php -re gondolsz?
Azt amit itt ehhez az oldalhoz használsz. Mert úgye ez a Your_Account modul nem az eredeti és akkor ez a rövid url-s dolog nem lesz tökéletes a modul miatt.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:07 Hozzászólás témája: Re: Your Account
szasza_hungary írta:
black71 írta:
szasza_hungary írta:
GT-Your_Account.php -t elküldenéd nekem?
Milyen GT-Your_Account.php -re gondolsz?
Azt amit itt ehhez az oldalhoz használsz. Mert úgye ez a Your_Account modul nem az eredeti és akkor ez a rövid url-s dolog nem lesz tökéletes a modul miatt.
Ertem.
Ez igy nem igaz fog mukodni, mert amit en hasznalok az mar egy sajat fejlesztes, es nem fogod tudod hasznalni a csomaggal.
Inkabb azt add meg milyen url-ek nem mukodnek, es segitek elkesziteni.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:15 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 7.5 440beta1
Nem kell akkor. Kezdek rájönni, hogy hogyan épül fel a rendszere.
Sok saját fejlesztésü modulom van és akkor át kell nézni mindent, mert az alap modulokba is beleírtam jó pár helyen.
Elküldve: 2004. December 10. Péntek, 17:23 Hozzászólás témája: Your Account
szasza_hungary írta:
Nem kell akkor. Kezdek rájönni, hogy hogyan épül fel a rendszere.
Sok saját fejlesztésü modulom van és akkor át kell nézni mindent, mert az alap modulokba is beleírtam jó pár helyen.
Valoban nem nagy ugy elkesziteni egy linknek a roviditeset.
Csak arra kell odafigyelni hogy a GT-xxxx.php file-on belul a bemeneti es a kimeneti linkek sor szamai egyezenek.
Tehat ami a bemenet mondjuk az elso, a kimeneten is elsonek kell lenie.
Valamint arra kell meg figyelni hogy a sorrend is jo legyen.
pl.
modules.php?name=News&\file=article&sid=1 (\ muszaly volt betenni mert forditta a lineket )
modules.php?name=News
A hosszabb linknek kell a sorban hamarabb szerepelni, jobban mondva nem is a hosszabnak mint inkabb annak ameik tobb valtozot tartalmaz.
Sorrendet tartani kell a .htaccess file-ban is.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban