Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Nem tud valaki olyan blokkot ami figyel egy beállított szervert, hogy hányan vannak rajta meg ilyen
Pontosabban, mit szeretnél látni?
Az a távoli szerver a Te felügyeleted alatt áll, bérelsz rajta helyet és szolgáltatást, vagy teljesen idegen.
Milyen op. rendszerről van szó? Linux szerver, Novell szerver, más szerver, vagy Windows?
Pontosabban, mit szeretnél látni?
Az a távoli szerver a Te felügyeleted alatt áll, bérelsz rajta helyet és szolgáltatást, vagy teljesen idegen.
Milyen op. rendszerről van szó? Linux szerver, Novell szerver, más szerver, vagy Windows?
Bérelek rajta cs:s (counter strike:source) játékot. És windows szerver
Nem vagyok otthon ebben a témában (sem), de a Platinum fordítása közben találkoztam egy játékszerver figyelővel/megjelenítővel. Nem tudom, ezt keresed-e, de a legfrisebb verzióját, és a fordítást feltettem a letöltések közé.
IDE és IDE
Nem vagyok otthon ebben a témában (sem), de a Platinum fordítása közben találkoztam egy játékszerver figyelővel/megjelenítővel. Nem tudom, ezt keresed-e, de a legfrisebb verzióját, és a fordítást feltettem a letöltések közé.
IDE és IDE
Megnéztem az általad említett blokkot, de bármennyire szerettem volna, nem találtam letölthető verzióját.
Két javaslatom van:
1. Vedd fel a kapcsolatot az oldal tulajdonosaival, és kérdezz rá, honnan szerezhető be a blokk.
2. Feltettem a letöltések közé egy CSS szerver figyelő blokkot, nézd meg hátha jó lesz. ITT MEGTALÁLOD!
Megnéztem az általad említett blokkot, de bármennyire szerettem volna, nem találtam letölthető verzióját.
Két javaslatom van:
1. Vedd fel a kapcsolatot az oldal tulajdonosaival, és kérdezz rá, honnan szerezhető be a blokk.
2. Feltettem a letöltések közé egy CSS szerver figyelő blokkot, nézd meg hátha jó lesz. ITT MEGTALÁLOD!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban