Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 2:29 Hozzászólás témája: GOD ADMIN
Hellóka!
Sz'al én nem frissítettem a régebbi nuke-t, letöröltem mindent és feltettem a 7.6-ot, sql a helyére, az oldal gratulál, majd létrehozom a God Admint.
Hoznám, de a tovább gombra kattintva, egy szép 404-es hiba üzit kapok.
UW-n van az oldal, szokásos freehost probléma?
Üdv: Tkalex
Elküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 3:18 Hozzászólás témája: Re: GOD ADMIN
Tkalex írta:
Hellóka!
Sz'al én nem frissítettem a régebbi nuke-t, letöröltem mindent és feltettem a 7.6-ot, sql a helyére, az oldal gratulál, majd létrehozom a God Admint.
Hoznám, de a tovább gombra kattintva, egy szép 404-es hiba üzit kapok.
UW-n van az oldal, szokásos freehost probléma?
Üdv: Tkalex
Valoszinunek tartom hogy a config.php file-ban modositottad az $admin_file = "admin"; erteket.
Ha ez igy van akkor az admin.php -t is nevezd at arra amit ott megadtal erteknek.
Pl.
$admin_file = "fgzt67urtc"; akkor az admin.php -t nevezd at fgzt67urtc.php-nak, de ez forditva ervenyes.
A lenyeg hogy mind a kettonek egyeznie kell!
Elküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 20:49 Hozzászólás témája: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat
Sziasztok
ma leszedtem a 7.5-ös nuke-ot (töröltem mindent) és feltettem 7.6-ot. Annyit változtattam korábbi menethez képest, hogy most a prefix nem nuke, hanem más... de persze ennek megfelelően töltöttem ki a config.php-t is.
Jah azt hozzáteszem hogy 7.5-ös tökéletesen ment.
Szóval feltettem 7.6-ot, megyek admin.php megfelelőjére, (mert átneveztem) szépen megy, regisztrálom gigamegaadminisztrátort, belépnék, de a biztonsági kód helyén csak "biztonsági kód" szöveg van, semmi kód... configban szint levesz 3-ra, admin beléptet. Teljesen jól bejön minden, klattyolok a beállításokra, minden lehetőség megjelenik, de nincsenek beíyrva az alapértékek sehova.... nem baj kitöltöm, kiiválasztom saját theme-t, végén klattyolok a gombra és nem változik semmi! Sem téma, sem beállítás, semmi....
A "normál" beállításokban nem hiszem hogy elszúrtam valamit...
És az adatbázis is eléri, mert pl szavazás működik.. megy úgy egyáltalán működni látszik a portál, csak az admin beállításokat nem tudom elmenteni...
Fizetős tárhely, korlátozások nélkül...
Elküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:02 Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat
Nalunk toltotted le a 7.6-ot?
Csak amiatt mert jo lenne tudni a nuke-rol kicsit tobbet.
Chatserv patch-et tartalmazza?
Szal amit tudsz a verziorol pls ird le.
THX _________________
Elküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:08 Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat
black71 írta:
Nalunk toltotted le a 7.6-ot?
Csak amiatt mert jo lenne tudni a nuke-rol kicsit tobbet.
Chatserv patch-et tartalmazza?
Szal amit tudsz a verziorol pls ird le.
THX
Igen innen töltöttem le ma. Nem tartalmaz patchet... a patches verzát egyébként már töltöm föl, megnézem az mit csinál...
Ennél többet mit mondhatnék? Nem tudom mire lehetsz még kíváncsi. Linux szerver, mysql bázis. Nem tudom mi történhetett, de érdekes hogy míg az adatbázis bizonyos részeit lekérdezi, addáig más részeit nem. Tehát pl regisztráció működik, a sitename meg ilyesmi simán betöltődik, de az emlyített admin rész nem.... pedig a táblában benne van, az adatbázis elvileg rendben van....
Elküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:14 Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat
voobang írta:
[..]
Igen innen töltöttem le ma. Nem tartalmaz patchet... a patches verzát egyébként már töltöm föl, megnézem az mit csinál...
Ennél többet mit mondhatnék? Nem tudom mire lehetsz még kíváncsi. Linux szerver, mysql bázis. Nem tudom mi történhetett, de érdekes hogy míg az adatbázis bizonyos részeit lekérdezi, addáig más részeit nem. Tehát pl regisztráció működik, a sitename meg ilyesmi simán betöltődik, de az emlyített admin rész nem.... pedig a táblában benne van, az adatbázis elvileg rendben van....
Patch verzio-nak jonak kell lenni-e , irj ha valami gazos vele.
Amelyik nincs patchelve azt csak azert teszem letoltesbe, hatha valakit erdekelnek a valtozasok, vagy sokszor frissitesnel jol johet hogy mi az eredeti. De altalaban kisebb nagyobb hibak elofordulnak a nem patchelt verziokban. _________________
Elküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:19 Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat
black71 írta:
[..]
Patch verzio-nak jonak kell lenni-e , irj ha valami gazos vele.
Amelyik nincs patchelve azt csak azert teszem letoltesbe, hatha valakit erdekelnek a valtozasok, vagy sokszor frissitesnel jol johet hogy mi az eredeti. De altalaban kisebb nagyobb hibak elofordulnak a nem patchelt verziokban.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban