Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - GOD ADMIN
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

GOD ADMIN

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 2:29    Hozzászólás témája: GOD ADMIN Hozzászólás az előzmény idézésével

Hellóka!
Sz'al én nem frissítettem a régebbi nuke-t, letöröltem mindent és feltettem a 7.6-ot, sql a helyére, az oldal gratulál, majd létrehozom a God Admint.
Hoznám, de a tovább gombra kattintva, egy szép 404-es hiba üzit kapok.
UW-n van az oldal, szokásos freehost probléma?
Üdv: Tkalex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 3:18    Hozzászólás témája: Re: GOD ADMIN Hozzászólás az előzmény idézésével

Tkalex írta:
Hellóka!
Sz'al én nem frissítettem a régebbi nuke-t, letöröltem mindent és feltettem a 7.6-ot, sql a helyére, az oldal gratulál, majd létrehozom a God Admint.
Hoznám, de a tovább gombra kattintva, egy szép 404-es hiba üzit kapok.
UW-n van az oldal, szokásos freehost probléma?
Üdv: Tkalex

Valoszinunek tartom hogy a config.php file-ban modositottad az $admin_file = "admin"; erteket.
Ha ez igy van akkor az admin.php -t is nevezd at arra amit ott megadtal erteknek.
Pl.
$admin_file = "fgzt67urtc"; akkor az admin.php -t nevezd at fgzt67urtc.php-nak, de ez forditva ervenyes.
A lenyeg hogy mind a kettonek egyeznie kell!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
voobang
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 20:49    Hozzászólás témája: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

ma leszedtem a 7.5-ös nuke-ot (töröltem mindent) és feltettem 7.6-ot. Annyit változtattam korábbi menethez képest, hogy most a prefix nem nuke, hanem más... de persze ennek megfelelően töltöttem ki a config.php-t is.
Jah azt hozzáteszem hogy 7.5-ös tökéletesen ment.
Szóval feltettem 7.6-ot, megyek admin.php megfelelőjére, (mert átneveztem) szépen megy, regisztrálom gigamegaadminisztrátort, belépnék, de a biztonsági kód helyén csak "biztonsági kód" szöveg van, semmi kód... configban szint levesz 3-ra, admin beléptet. Teljesen jól bejön minden, klattyolok a beállításokra, minden lehetőség megjelenik, de nincsenek beíyrva az alapértékek sehova.... nem baj kitöltöm, kiiválasztom saját theme-t, végén klattyolok a gombra és nem változik semmi! Sem téma, sem beállítás, semmi....
A "normál" beállításokban nem hiszem hogy elszúrtam valamit...
És az adatbázis is eléri, mert pl szavazás működik.. megy úgy egyáltalán működni látszik a portál, csak az admin beállításokat nem tudom elmenteni...
Fizetős tárhely, korlátozások nélkül...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:02    Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat Hozzászólás az előzmény idézésével

Nalunk toltotted le a 7.6-ot?
Csak amiatt mert jo lenne tudni a nuke-rol kicsit tobbet.
Chatserv patch-et tartalmazza?
Szal amit tudsz a verziorol pls ird le.
THX
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:08    Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Nalunk toltotted le a 7.6-ot?
Csak amiatt mert jo lenne tudni a nuke-rol kicsit tobbet.
Chatserv patch-et tartalmazza?
Szal amit tudsz a verziorol pls ird le.
THX

Igen innen töltöttem le ma. Nem tartalmaz patchet... a patches verzát egyébként már töltöm föl, megnézem az mit csinál...
Ennél többet mit mondhatnék? Nem tudom mire lehetsz még kíváncsi. Linux szerver, mysql bázis. Nem tudom mi történhetett, de érdekes hogy míg az adatbázis bizonyos részeit lekérdezi, addáig más részeit nem. Tehát pl regisztráció működik, a sitename meg ilyesmi simán betöltődik, de az emlyített admin rész nem.... pedig a táblában benne van, az adatbázis elvileg rendben van....
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:14    Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat Hozzászólás az előzmény idézésével

voobang írta:
[..]

Igen innen töltöttem le ma. Nem tartalmaz patchet... a patches verzát egyébként már töltöm föl, megnézem az mit csinál...
Ennél többet mit mondhatnék? Nem tudom mire lehetsz még kíváncsi. Linux szerver, mysql bázis. Nem tudom mi történhetett, de érdekes hogy míg az adatbázis bizonyos részeit lekérdezi, addáig más részeit nem. Tehát pl regisztráció működik, a sitename meg ilyesmi simán betöltődik, de az emlyített admin rész nem.... pedig a táblában benne van, az adatbázis elvileg rendben van....

Patch verzio-nak jonak kell lenni-e , irj ha valami gazos vele.
Amelyik nincs patchelve azt csak azert teszem letoltesbe, hatha valakit erdekelnek a valtozasok, vagy sokszor frissitesnel jol johet hogy mi az eredeti. De altalaban kisebb nagyobb hibak elofordulnak a nem patchelt verziokban.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:19    Hozzászólás témája: Re: Admin belépés után nem lhet menteni a beállításokat Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
[..]

Patch verzio-nak jonak kell lenni-e , irj ha valami gazos vele.
Amelyik nincs patchelve azt csak azert teszem letoltesbe, hatha valakit erdekelnek a valtozasok, vagy sokszor frissitesnel jol johet hogy mi az eredeti. De altalaban kisebb nagyobb hibak elofordulnak a nem patchelt verziokban.

Pár perc múlva kiderül.

Jelentkezni fogok Smile
Vissza az elejére
voobang
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:27    Hozzászólás témája: : GOD ADMIN Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem nyert. Nem lehet hogy simán csak elfelejtettem valamit? Smile
Ugyanazt csinálja ez is.
Megnézed? Adjak admint?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Máj 20. Péntek, 22:34    Hozzászólás témája: : GOD ADMIN Hozzászólás az előzmény idézésével

voobang írta:
Nem nyert. Nem lehet hogy simán csak elfelejtettem valamit? Smile
Ugyanazt csinálja ez is.
Megnézed? Adjak admint?

kuld el priv-ben az admint, esetleg meg probald meg a cookie-t torolni hatha az kavar.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban