Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - News helyett másik alapértelmezett modul
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

News helyett másik alapértelmezett modul

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 20:36    Hozzászólás témája: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Tudna valaki aránylag gyors választ adni arra, ha nem az alap modulok közül akarok alapértelmezett modult alkalmazni, némely modulra miért adja ezt a hibaüzenetet?

You can't access this file directly...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 21:00    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Sziasztok!
Tudna valaki aránylag gyors választ adni arra, ha nem az alap modulok közül akarok alapértelmezett modult alkalmazni, némely modulra miért adja ezt a hibaüzenetet?

Ez erdekes mert csak akkor csinalhatna ezt ha kozvetlenul az index.php -re hivatkozol.
Milyen modulrol van szo?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 21:08    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Jazzbery írta:
Sziasztok!

Ez erdekes mert csak akkor csinalhatna ezt ha kozvetlenul az index.php -re hivatkozol.
Milyen modulrol van szo?

NukeJokes. Én is úgy gondolom, hogy alapból a kijelölt modul index.php-ét kellene keresnie. Vagy rosszul gondolom?
Igen roszzul. Hülyeséget írtam.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 21:40    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Milyen verzio?
Valamikor regebben probaltam, nem irnek hulyeseget, elobb egy gyors tesztet csinalnek.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 21:56    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Milyen verzio?
Valamikor regebben probaltam, nem irnek hulyeseget, elobb egy gyors tesztet csinalnek.

7.3 Én is nézegetem közben, először arra gondoltam, hogy csak az alapértelmezett modulokat engedi, de nem... Pl. Topic-ot sem.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 21:59    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

NukeJokes verzio erdekelne.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 22:05    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:

Mindjárt átküldöm... Engem meg egy tracking.js ha volna... Emil cím kellene hozzá.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 22:23    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
black71 írta:

Mindjárt átküldöm... Engem meg egy tracking.js ha volna... Emil cím kellene hozzá.

Jah, akkor félreértettelek... Laughing 2.1-es
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 22:58    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

A kov lehet a problema.
Valoszinunek tartom hogy a portalod a Chatserv patchel frissitve van.
Na mar most ilyenkor nem elegendo csak a frissites felmasolni, hanem az addonokat is modositani kell.
Tehat ha igy van akkor a kovetkezo dolgot csinald.
NukeJokes minden file-jaban keress ra erre:
Kód:

if (!eregi("modules.php", $PHP_SELF))

es modositsd erre:

Kód:

if (!eregi("modules.php", $_SERVER['SCRIPT_NAME']))

Hasonlo keppen kell az admin es bloks konyvtarban talalhato scripteket is modositani.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 23:13    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
A kov lehet a problema.
Na mar most ilyenkor nem elegendo csak a frissites felmasolni, hanem az addonokat is modositani kell.
Kód:

es modositsd erre:

Kód:

Hasonlo keppen kell az admin es bloks konyvtarban talalhato scripteket is modositani.

Megcsináltam a módosításokat, de sajnos úgy tűnik, nem ez a probléma.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 23:16    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Chatserv patch-et hasznalod?
Ha igen milyen verzio?
Csinaltam tesztet, amint modositottam gond neluk jott rogton fooldalon.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 23:30    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
black71 írta:
A kov lehet a problema.
Kód:

es modositsd erre:

Kód:

Megcsináltam a módosításokat, de sajnos úgy tűnik, nem ez a probléma.

Lehet hogy mégiscsak ez lesz a gond... Át kell néznem a frissítést, mert lehet hogy bekavartam magamnak...
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 8. Szerda, 23:38    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Biztos hogy valamit nem jol csinaltal.
Van itt egy teszt nuke igaz ez 7.5 de az most mind1.
http://dvd-media.uw.hu az error dolgokkal ne foglalkozz az amiatt van mert at kellene irnni az egeszet hogy jol menjen, es az adtbazist sem tettem fel hozza. Lenyeg hogy fooldalon van.
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 9. Csütörtök, 0:04    Hozzászólás témája: Re: News helyett másik alapértelmezett modul Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Biztos hogy valamit nem jol csinaltal.
Van itt egy teszt nuke igaz ez 7.5 de az most mind1.
http://dvd-media.uw.hu az error dolgokkal ne foglalkozz az amiatt van mert at kellene irnni az egeszet hogy jol menjen, es az adtbazist sem tettem fel hozza. Lenyeg hogy fooldalon van.

Frissítési gond volt. Lehet hogy anno, nem vettem észre, hogy valamit nem írtam felül. Kösz Black.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban