Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2004. November 14. Vasárnap, 21:55 Hozzászólás témája: Re: CNB_Your_Account_750_440_beta1
Adatbazist feltetted ?
Ha nem akkor a gyokerbe masold be ezt a filet es hivd meg es install
cnbya.php
Valamint admin feluleten configurald be a modult.
Elküldve: 2004. November 14. Vasárnap, 22:19 Hozzászólás témája: Re: Bazzz
ezt jól el ba..tam!! oda irtam a www.Te regisztráltál?tesz néven.
Most az a bajom,hogy végig megy a regisztráció és nem jön mail de az admin részen se kerülbe a név a várakozó tagok közzé.
black71 írta:
Bazzzz RAJOTTEM mi a hiba
lepj be adminba es valaszd a beallitasokat es az oldal nevet ird at http://gsmuzlet.uw.hu -ra
Elküldve: 2004. November 14. Vasárnap, 22:20 Hozzászólás témája: Re: Bazzz
jolaszlo írta:
ezt jól el ba..tam!! oda irtam a www.Te regisztráltál?tesz néven.
Most az a bajom,hogy végig megy a regisztráció és nem jön mail de az admin részen se kerülbe a név a várakozó tagok közzé.
black71 írta:
Bazzzz RAJOTTEM mi a hiba
lepj be adminba es valaszd a beallitasokat es az oldal nevet ird at http://gsmuzlet.uw.hu -ra
Elküldve: 2004. November 14. Vasárnap, 22:48 Hozzászólás témája: : CNB Your Account 750 440
jolaszlo írta:
Meg találtam a bünöst!! Ha bekapcsolom a biztonsági kód kérést regisztrációnál akkor csinálja ha kivan kapcsolva akkor müködik!!
black71 írta:
Nezd mar at a felhasznalok beallitasai-t hogy minden jol van megadva.
Az nem lehet baj hogy az oldal webcimet kesobb modositottad.
Az nallam is ugy van hogy be van kapcsolva, talan inkabb tobbet adj mint 5 karakter, adj inkabb 8-at egyszer regisztracional kibirja mindenki. Csak a robotok miatt lenne erdemes.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban