Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Február 24. Csütörtök, 11:18 Hozzászólás témája: Asers_Shop kicsit haladobb
van ugye az Asers Shop 2.0 verzio. ez működik is rendesen semmi gond vele.
viszont nekem apróbb változtatásokat kellene eszközölni benne. ezek a következőek:
- max 4 kép csatolhatóság a termékhez (jó az hogy 1 kép van, de amikor megtekinti a részleteket, lehessen megnézni az esetleges további képeket)
- egy további információ kérés gomb. amit ha lenyom akkor feljön egy ablak ahol tud küldeni mailt (megadott címre) és a gép automaikusan beírja hogy mi a termék neve, kategóriája, és egy beviteli mező amit még tud szerkeszteni. Ezt az oldal tén megcsinálom, csak hogyan tudom átadni a szükséges adtokat
illetve az alábbi dolgokat szeretném beállítani:
-pl van 2 db főkategóriam: Akat, Bkat
alkategóriáka következőek:
Akat/1al
Akat/2al
Akat/3al
Bkat/ujalkat1
Bkat/ujalkat2
azt szeretném hogy amikor elindul a shop, akkor csaka főkategóiákat mutassa, hol lehet ezt beállítani?
Elküldve: 2005. Február 24. Csütörtök, 12:33 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
kobor írta:
Ezt az oldal tén megcsinálom, csak hogyan tudom átadni a szükséges adtokat
segítségeket előre is köszönöm
Adatot tobb fele keppen is at lehet adni. Mire gondolsz pontosan?
Tehat gondolok itt arra hogy adatbazisba, vagy from-al a scriptnek.
A kep csatolas dolgot egyszeruen megtudod oldalni anelkul hogy az Aser's Shop-ban barmit is valtoztatnal. Arra gondolok itt hogy a termek leirasban szurod be a kepet html koddal. pl.:
es hasznalhatnal hozza scriptet is ha pop-up ablakban szeretned megnyitni.
A tovabbi informacio kerest pedig a News modul alapjan meglehetne csinalni a modules/News/friend.php alapjan.
Az hogy az alkategoriakkal induljon a lap egyszeruen linkeld be az alkategoriat a menudbe. _________________
Elküldve: 2005. Február 24. Csütörtök, 12:46 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
Kód:
Adatot tobb fele keppen is at lehet adni. Mire gondolsz pontosan?
Tehat gondolok itt arra hogy adatbazisba, vagy from-al a scriptnek.
A tovabbi informacio kerest pedig a News modul alapjan meglehetne csinalni a modules/News/friend.php alapjan.
Ez ok. megnézem.
Arra hogy egy külön oldalra kerül, ahol majd ha elmenti akkor kerül be az adatbázisba. de ezt először megpróbálom saját erőből, és majd ha nem megy akkro szólok
Kód:
A kep csatolas dolgot egyszeruen megtudod oldalni anelkul hogy az Aser's Shop-ban barmit is valtoztatnal. Arra gondolok itt hogy a termek leirasban szurod be a kepet html koddal. ...
ez így tökéletesen megfelel. Nagy vagy, ez nem jutott az szemben, vagy csak túl akartam bonyolítani?!?
Kód:
Az hogy az alkategoriakkal induljon a lap egyszeruen linkeld be az alkategoriat a menudbe.
nem nem. azt szeretném hogy kezdésnél CSAK a főkategóriák látszódjanak (a példával ellnetétben nálam 4 szintes a kategória, és fel is van töltve 33 alkategóriával) nálam ugy indul hogy a 2 főkategóriát kiteszi vastagítva, de emellétesz még annyi alkategóriát ami elfér. A főkategóriába tartozó terméket meg nem jól jelzi ki, de ez ebből abból is adódhat hogy nem jelzi ki azt az alakategóriát ami látszódik.
Elküldve: 2005. Február 24. Csütörtök, 15:17 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
Ezt a kategorias temat nem igazan ertem.
Jobban mondva annyit szurtem le az egeszbol hogy a fokategoriak mellett lathatoak a mellek a kategoriak is, es azt szeretned hogy azok ne legyenek lathatoak.
De ha azok nem lathatoak akkor hogy fognak linkelni a kategoriara? _________________
Elküldve: 2005. Február 24. Csütörtök, 19:11 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
black71 írta:
Ezt a kategorias temat nem igazan ertem.
Jobban mondva annyit szurtem le az egeszbol hogy a fokategoriak mellett lathatoak a mellek a kategoriak is, es azt szeretned hogy azok ne legyenek lathatoak.
De ha azok nem lathatoak akkor hogy fognak linkelni a kategoriara?
hát a főkategóriára ráklikkel akkor kilistázza az alatta található katergóriákat is.
amúgy közben megtaláltam a kódban, néhány helyen kellett átírni, de működik.
a gondom az hogy ú így nézi:
-Akat
-akat/bkat
-akat/bkat/ckat
és ha ckatba teszek be terméket akkor az nem látszódik az akat darabszámában. ilyennel nem találkoztál még?
Elküldve: 2005. Február 25. Péntek, 1:02 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
kobor írta:
[..]
hát a főkategóriára ráklikkel akkor kilistázza az alatta található katergóriákat is.
amúgy közben megtaláltam a kódban, néhány helyen kellett átírni, de működik.
a gondom az hogy ú így nézi:
-Akat
-akat/bkat
-akat/bkat/ckat
és ha ckatba teszek be terméket akkor az nem látszódik az akat darabszámában. ilyennel nem találkoztál még?
Mivel nem abban a kategoriaban van miert kellene hogy latszodjon? _________________
Elküldve: 2005. Február 25. Péntek, 8:05 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
black71 írta:
[..]
Mivel nem abban a kategoriaban van miert kellene hogy latszodjon?
mert én ugy gondoltam hogy mint gyűjtőkategória, és az alatta lévő össszes darabszámát jelzi ki.
ha tudsz erre vmi könnyű és gyors megdoldást akkor azt megköszönném, ha nem akkor elkezdem magam átírni
Elküldve: 2005. Február 25. Péntek, 22:16 Hozzászólás témája: Re: Asers_Shop kicsit haladobb
kobor írta:
[..]
mert én ugy gondoltam hogy mint gyűjtőkategória, és az alatta lévő össszes darabszámát jelzi ki.
ha tudsz erre vmi könnyű és gyors megdoldást akkor azt megköszönném, ha nem akkor elkezdem magam átírni
Csak ugy megoldhato ha a kategoriahoz tartozo, alkatogeriak termekeinek szamat is lekered, majd az ertekeket osszeadod, es ki iratod. _________________
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 10:37 Hozzászólás témája: : Asers_Shop kicsit haladobb
Tudtok abban segíteni, hogy mikor belépek a shop modul főoldalára, akkor ugye vannak kategóriák, mint pl. Mobilok és ennek van alkategóriája pl. nokia. Azt szeretném ha nem látszódna a kategória mellett az alkategória neve!
Tehát most így van: Mobiltelefon: - LG, - Motorola, - Nokia és azt szeretném, hogy csak a Mobiltelefon- látszódjon. _________________ Új, független mobilok, Asus EEE PC-k, Laptopok, Pda/Pna-k, Játékkonzolok, Játékok, Fényképezőgépek egy helyen: http://www.origogsm.hu
Legutóbb rendiboy szerkesztette (2008. Szeptember 6. Szombat, 13:14), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 12:55 Hozzászólás témája: : Asers_Shop kicsit haladobb
kpist írta:
Nem tudom, hogy pontosan milyen verziót használsz, de én a sajátomban ezt próbáltam ki:
a modulnál az index.php fájlban a "function index()" részből kitöröltem ezt:
Kód:
while ($row2 = $db->sql_fetchrow($result2)) {
$cid = $row2['cid'];
$stitle = $row2['title'];
if ($space>0) {
echo ", ";
}
if ($show_products_num == 1) {
$cnumrows2 = $db->sql_numrows($db->sql_query("SELECT * FROM asershop_products WHERE cid='$cid'"));
$cnum = " ($cnumrows2)";
} else {
$cnumrows2 = "";
}
echo "<font class=\"content\"><a href=\"modules.php?name=$module_name&s_op=viewproduct&cid=$cid\">$stitle</a></font>";
$space++;
}
Nálam ezek a 145-159. sorok voltak.
Így már csak a főkategóriák látszódnak.
Hálás köszönet! Működik! _________________ Új, független mobilok, Asus EEE PC-k, Laptopok, Pda/Pna-k, Játékkonzolok, Játékok, Fényképezőgépek egy helyen: http://www.origogsm.hu
Legutóbb rendiboy szerkesztette (2008. Szeptember 6. Szombat, 13:14), összesen 1 alkalommal
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 13:12 Hozzászólás témája: : Asers_Shop kicsit haladobb
Lenne még egy Óriási problémám ((
A problémám a következő:
Amikor a megrendelő leadja a rendelését, akkor ugye kap egy visszaigazoló levelet tőlem, hogy a rendelése rögzítve lett. Na és itt egy fatális hiba következik be: az én feladó email címem nem a szokványos info@origoshop.hu, hanem az lesz a feladó címe, amit a php-nuke oldalam Beállítások/név rublikába írok, ami ugye a honalpom címsora!
Ami most a következő: Origo GSM - Asus EEE PC 901, 904, 1000H, MSI Wind U100, Htc Touch Pro.
Előre is köszönöm _________________ Új, független mobilok, Asus EEE PC-k, Laptopok, Pda/Pna-k, Játékkonzolok, Játékok, Fényképezőgépek egy helyen: http://www.origogsm.hu
Elküldve: 2008. Szeptember 6. Szombat, 14:12 Hozzászólás témája: : Asers_Shop kicsit haladobb
kpist írta:
Ezt nem a modul beállítasainál kell megadni?
"Aser's shop config" > "Your Sales mail"
nem?
Ott az a cím van, amit szeretnél? Ha jól láttam ezt írja ki feladóként az üzenetben...
Hát sokáig úgy is volt, de most már nem azt írja ki :S
Sikerült rájönnöm! Most már jóóó! _________________ Új, független mobilok, Asus EEE PC-k, Laptopok, Pda/Pna-k, Játékkonzolok, Játékok, Fényképezőgépek egy helyen: http://www.origogsm.hu
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban