Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2010. Július 18. Vasárnap, 1:42 Hozzászólás témája: Nuke 8-as telepítés után nem indul
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Feltelepítettem egy portált, de rendesen, a névvel nem töltődik le az oldalt, csak http://www.talalttargy.hu/html/index.php névvel. Hol a hiba? Az indexet kivettem a html alól, de akkor se indul. Ezt a kérdést nem találtam eddig a fórumban, azért bátorkodom feltenni. Lehet túl alapvető kérdés, nem tudom.
Elküldve: 2010. Július 21. Szerda, 10:48 Hozzászólás témája: Re: Nuke 8-as telepítés után nem indul
fimre írta:
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Feltelepítettem egy portált, de rendesen, a névvel nem töltődik le az oldalt, csak http://www.talalttargy.hu/html/index.php névvel. Hol a hiba? Az indexet kivettem a html alól, de akkor se indul. Ezt a kérdést nem találtam eddig a fórumban, azért bátorkodom feltenni. Lehet túl alapvető kérdés, nem tudom.
Előre is köszönöm, ha valaki segítene.
Szia!
A php-nuke fájlokat ftp -re véletlenül nem a html mappába másoltad? Ha igen, akkor töröld az ftp szerverről a html mappát ( ami a nuke fájlokat tartalmazza ) Ftp -re a html mappa tartalmát kell feltölteni. Tehát a gyökérkönyvtárba kell lennie az index.php , stb. fájloknak.
szal én is probáltam beüzemelni a 8ast, de nem megy mert létrehoznám a szuperadmint ,de a regisztrációhoz megerősítö email-t küld...
ez mind szép és jo de én lokálisan nyomom net nélkül...
szal nem lehet kikerülni valahogy a megerősitö emilt?
köszi
Belépsz az admin felületre, és az adminisztrátorok menüben tetszőleges felhasználónévhez akár rendszergazda jogokat is hozzárendelhetsz. Egy adminisztrátornak egyébként már lennie kell, annak nevét te adtad meg a portálrendszer első indításakor.
Elküldve: 2010. Szeptember 14. Kedd, 13:12 Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul
ez az hogy nem...
bemásolom a cuccot... aztán lefuttatom az sql fájt a létrehozott adatbázisba..
meghivom böngészöbe és semmi...
áll a rendszer... de nincs regelt felhasználó... vendégként üdvözöl...
igy regisztrálni probáltam 1 juzert... nem lehet mert megerösitö emilt akar küldeni...
probáltam meghivni az admin index fájlját manuálisan h beirtam a cimsorba, de mivel nincs regisztrált admin megtagadja a belépést...
nem jövök rá mit csinálok rosszul...
addigis probáltam tanulmányozgatni a 7.6-ot mert ott van egy üdvözlöszöveg aholis egy link ami elirányit oda ahol létrehozhatom az admint... és nincs alapbeállitáson a megerösitö mél..
szal az elindul.. bocsi ha amatör a kérdés , de még barátkozom mind a nyelvvel mind a portálrendszerrel.. DotNetNuke-ról térnék át/meg...
nem is olyan 1xü.. minden elég más.. itt pl egyenlöre ötletem sincs hogyan hozhatnák létrte uj lapot.. pl.. (mint a home,letötés..stb)
ahogy olvasgattam nem is olyan 1xü... vagy legalább html lapokat beilleszteni valahogy.. mindig kiirkálja h nincs engedélyezve a html tartalom..
néztem az index.php forrását (a gyökérkönytárba).. azt is kipotoltam, meg az admin panelben is engedélyezve volt a html és az ottani felsorolást is kipotoltam de semmi...
jo lenne 1 kis korrepetálás mert a doksikbol nem derül ki tulsok minden...
Elküldve: 2010. Szeptember 18. Szombat, 9:13 Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul
új oldal létrehozásához modult kell telepítened, ez a legegyszerűbb.
fogsz egy egyszerűbben megírt modult, amiben csak index.php van, és kimásolod belőle a fejrészéből a fontosabb dolgokat, ami azonosítja, mint modul, illetve kilép direkt hívás esetén, stb.
ezután belekódolod a saját dolgaid, majd elmented, és feltöltöd a modules mappába saját néven.
a moduloknál pedig engedélyezed. _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban