Home | Register | Feedback | Hungarian |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Nuke 8-as telepítés után nem indul
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Nuke 8-as telepítés után nem indul

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
fimre
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Július 18. Vasárnap, 1:42    Hozzászólás témája: Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Feltelepítettem egy portált, de rendesen, a névvel nem töltődik le az oldalt, csak http://www.talalttargy.hu/html/index.php névvel. Hol a hiba? Az indexet kivettem a html alól, de akkor se indul. Ezt a kérdést nem találtam eddig a fórumban, azért bátorkodom feltenni. Lehet túl alapvető kérdés, nem tudom.

Előre is köszönöm, ha valaki segítene.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2010. Július 21. Szerda, 10:48    Hozzászólás témája: Re: Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

fimre írta:
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Feltelepítettem egy portált, de rendesen, a névvel nem töltődik le az oldalt, csak http://www.talalttargy.hu/html/index.php névvel. Hol a hiba? Az indexet kivettem a html alól, de akkor se indul. Ezt a kérdést nem találtam eddig a fórumban, azért bátorkodom feltenni. Lehet túl alapvető kérdés, nem tudom.

Előre is köszönöm, ha valaki segítene.

Szia!

A php-nuke fájlokat ftp -re véletlenül nem a html mappába másoltad? Ha igen, akkor töröld az ftp szerverről a html mappát ( ami a nuke fájlokat tartalmazza ) Ftp -re a html mappa tartalmát kell feltölteni. Tehát a gyökérkönyvtárba kell lennie az index.php , stb. fájloknak.
Vissza az elejére
Phresh
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 13. Hétfő, 13:26    Hozzászólás témája: újjabb kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Én is kérdeznék mert a support nem reagál...

szal én is probáltam beüzemelni a 8ast, de nem megy mert létrehoznám a szuperadmint ,de a regisztrációhoz megerősítö email-t küld...

ez mind szép és jo de én lokálisan nyomom net nélkül...

szal nem lehet kikerülni valahogy a megerősitö emilt?

köszi
Vissza az elejére
aladdin
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 13. Hétfő, 22:13    Hozzászólás témája: Re: újjabb kérdés Hozzászólás az előzmény idézésével

Phresh írta:
Sziasztok

Én is kérdeznék mert a support nem reagál...

szal én is probáltam beüzemelni a 8ast, de nem megy mert létrehoznám a szuperadmint ,de a regisztrációhoz megerősítö email-t küld...

ez mind szép és jo de én lokálisan nyomom net nélkül...

szal nem lehet kikerülni valahogy a megerősitö emilt?

köszi

Belépsz az admin felületre, és az adminisztrátorok menüben tetszőleges felhasználónévhez akár rendszergazda jogokat is hozzárendelhetsz. Egy adminisztrátornak egyébként már lennie kell, annak nevét te adtad meg a portálrendszer első indításakor. Smile
Vissza az elejére
Phresh
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 14. Kedd, 13:12    Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

ez az hogy nem...

bemásolom a cuccot... aztán lefuttatom az sql fájt a létrehozott adatbázisba..

meghivom böngészöbe és semmi...

áll a rendszer... de nincs regelt felhasználó... vendégként üdvözöl...

igy regisztrálni probáltam 1 juzert... nem lehet mert megerösitö emilt akar küldeni...

probáltam meghivni az admin index fájlját manuálisan h beirtam a cimsorba, de mivel nincs regisztrált admin megtagadja a belépést...

nem jövök rá mit csinálok rosszul...

addigis probáltam tanulmányozgatni a 7.6-ot mert ott van egy üdvözlöszöveg aholis egy link ami elirányit oda ahol létrehozhatom az admint... és nincs alapbeállitáson a megerösitö mél..

szal az elindul.. bocsi ha amatör a kérdés , de még barátkozom mind a nyelvvel mind a portálrendszerrel.. DotNetNuke-ról térnék át/meg...

nem is olyan 1xü.. minden elég más.. itt pl egyenlöre ötletem sincs hogyan hozhatnák létrte uj lapot.. pl.. (mint a home,letötés..stb)

ahogy olvasgattam nem is olyan 1xü... vagy legalább html lapokat beilleszteni valahogy.. mindig kiirkálja h nincs engedélyezve a html tartalom..

néztem az index.php forrását (a gyökérkönytárba).. azt is kipotoltam, meg az admin panelben is engedélyezve volt a html és az ottani felsorolást is kipotoltam de semmi...

jo lenne 1 kis korrepetálás mert a doksikbol nem derül ki tulsok minden...

elöre is köszönöm..
Vissza az elejére
Phresh
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 17. Péntek, 9:56    Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

a telepítést megoldottam már...

de sajna az uj lap létrehozása ügyében nincs elörelépés...

kinél érdeklödhetek ezeügyben? - vagy hol?

köszi
Vissza az elejére
Horysz
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 18. Szombat, 9:13    Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

új oldal létrehozásához modult kell telepítened, ez a legegyszerűbb.

fogsz egy egyszerűbben megírt modult, amiben csak index.php van, és kimásolod belőle a fejrészéből a fontosabb dolgokat, ami azonosítja, mint modul, illetve kilép direkt hívás esetén, stb.

ezután belekódolod a saját dolgaid, majd elmented, és feltöltöd a modules mappába saját néven.

a moduloknál pedig engedélyezed.
Vissza az elejére
Phresh
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2010. Szeptember 21. Kedd, 8:58    Hozzászólás témája: : Nuke 8-as telepítés után nem indul Hozzászólás az előzmény idézésével

igen , köszi erre én is gondoltam és meg is valósítottam, de nem az igazi...

engem olyan megoldás érdekelne, hogy pl vannak benne alapbol olyan oldalak amik nem kellenek...

a letöltések pl... semmi szükség rá viszont a hely meg kéne mert több oldalt szeretnék beszúrni...

a lényeg a lényeg.. olyan modszer kéne amivel tudok kiszedni és "ugyanugy"

beszúrni...

ha valaki tud ilyen megoldást kérem irjon..

köszönöm
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban