Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Nos hó hullás kéne phpnuke-ra....
Hova, mit, hogyan???
Lehetőleg ne fogja lenagyon az oldalt
Mondjuk a theme -be kéne bele rakni sztem...Azon belül is sztem a header.html file-ba. Gondolom én _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Jé....
Még élnek a jó öreg tagok is?
Azt hittem, hogy már ti is megnősültetek, lakás, kocsi, gyerek, problémák, nyugdíj stb... Tkalex-el kéne már csak összefutnom, legalább 4 éve se kép se hang felőle ))))
Na de félre a tréfit:
Designe írta:
[..]
Mondjuk a theme -be kéne bele rakni sztem...Azon belül is sztem a header.html file-ba. Gondolom én
Csak ezzel a tippel nálam nem nagyon jönne be, mivel a header-ben full flash van, és semmilyen javascriptet nem találtam hozzá, ami űberelné, azaz a flash headerem elé kerülne ...
Jé....
Még élnek a jó öreg tagok is?
Azt hittem, hogy már ti is megnősültetek, lakás, kocsi, gyerek, problémák, nyugdíj stb... Tkalex-el kéne már csak összefutnom, legalább 4 éve se kép se hang felőle ))))
Na de félre a tréfit:
[..]
Csak ezzel a tippel nálam nem nagyon jönne be, mivel a header-ben full flash van, és semmilyen javascriptet nem találtam hozzá, ami űberelné, azaz a flash headerem elé kerülne ...
És ha a footerbe rakod? _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban