Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Egyedi téma készítésére szeretnék árajánlatot kérni attól aki ért hozzá és van is rá ideje.
Az oldalam 7.9-es.
Az egyedi témának tartalmazni kell a témához illő fórum és coppermine sablont is. Kérem az ajánlatba legyen külön részletezve a Nuke téma a fórum sablon és a coppermine sablon ára.
A megrendelést nem garantálom, mivel nem tudom hogy mit kóstálnak az ilyen munkák.
Jöhet magánba vagy akár ide is. Hátha mást is érdekel.
Egyedi téma készítésére szeretnék árajánlatot kérni attól aki ért hozzá és van is rá ideje.
Az oldalam 7.9-es.
Az egyedi témának tartalmazni kell a témához illő fórum és coppermine sablont is. Kérem az ajánlatba legyen külön részletezve a Nuke téma a fórum sablon és a coppermine sablon ára.
A megrendelést nem garantálom, mivel nem tudom hogy mit kóstálnak az ilyen munkák.
Jöhet magánba vagy akár ide is. Hátha mást is érdekel.
Köszönöm.
Szia!
Azt hiszem ezt egy picit le egyszerűsítetted. Gondolok itt, hogy mik az elképzeléseid a theme-vel kapcsolatban? van flash nincs flash és egyáltalán mivel foglalkozik az oldal amire kell a theme? Én mondjuk nem tudok themet készíteni de így első olvasásra azt mondanám, hogy 200e!? Persze csak vicceltem ezzel.
Szóval csak azt szerettem volna mondani ezzel, hogy határold be egy kicsit a dolgot.Pl mond meg milyen oldal, mutass valami hasonló színvilágú oldalt ami a te elképzeléseidben van stb stb stb.
Szia!
Terméseztessen a jelenlegi oldalamat. Ha valaki rákattint a honlapom ikonra akkor láthatja. És abból tudni fogja a színvilágot is. És Flash nélkül.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban