Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Július 25. Szombat, 14:13 Hozzászólás témája: nsnne topicra ugrás ikonról a hírek megjelenítésénél
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek nekem ebben. Felraktam nsnne hírmodult, minden szép és jó, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy amikor a hírek között rákattintok a topic ikonra akkor nem ugrik a megfelelő kategóriába az oldal, hanem azt írja ki hogy még nincs hír ebben a rovatban. Az ugráshoz ezt a linket használja:
Elküldve: 2009. Július 26. Vasárnap, 15:39 Hozzászólás témája: Segítsetek légyszíves
ennyien olvastatok és nincs senkinek tippje ? ha valamit nem jól írok le akkor leírom máshogy, de persze online láthatjátok a hibát a linken is, léci vki segítsen, nem találom a hibát és nagyon zavaró
Elküldve: 2009. Július 26. Vasárnap, 19:20 Hozzászólás témája: Majdnem tökéletes lett :S
Szia kpist!
Majdnem tökéletes lett, az miért lehet, hogy téveszt az oldal, bizonyos esetekben rossz kategóriára ugrik, mint pl. a DVD-nél nem a megfelelő catidre linkkel, de közben meg van olyan ami műxik rendesen. A kódott ebben a két function részben javítottam le:
Elküldve: 2009. Július 26. Vasárnap, 20:24 Hozzászólás témája: Köztes megoldás
Marad egyenlőre ez a megoldás, ha valaki hasonló problémába ütközik, ezzel elérhető a theme.php file-ban, hogy amikor ikonra kattint a user, az oldal kilistázza az adott topicban lévő híreket. Így nem szép, de nem is nevezhető hibás működésnek...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban