Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2009. Június 27. Szombat, 20:31 Hozzászólás témája: Lábléc
Sziasztok!
Nagyon szégyenkezve jöttem ide... Nem akarok hibázni, ezért inkább itt kérdezek, tudom, hogy keresővel is mehetnék valamire, de most nem szeretnék koppintani - mert mi van, ha koppanok...
Naszóval. Telepítés közben - mostmár asszem 4-szer telepítem a Nukeot - 7.9nél ugye fájlból kell dumpolni a táblákat. Hát nagyon úgy néz ki, hogy rossz kódolással dumpoltam fel, ennek következtében minden, ami ő vagy ű betűt tartalmazott, a betű után elvesztek a szavak - mindenhol. Egyszerűen, delete, ott sincs!
A nagy részénél nem baj, mert visszaírogattam amit kellett - de a lábléc teljes egésze eltűnt.
Megadnátok, hogy a kötelező láblécben mi mindennek kell ott maradnia? Mert ugye Freeware csak feltételekkel.... És egy hivatalos boltnál, szervezetnél a ... hmm.. minden védelmi szervezet beleköthet - és jogosan. Ezt elkerülendő: elküldenétek a láblécek forráskódját?
Köszi!
Üdv
Péter
Elküldve: 2009. Július 1. Szerda, 16:22 Hozzászólás témája: : Lábléc
öhmmm. Nem mintha nem zavarna... de zavar. Nagyon kell oda az a szöveg, hogy:
Az oldal xxx mp alatt készült el? Én személy szerint sose toleráltam az ilyen leírásokat. Már csak azért se, mert ez csak a lekérdezés ideje, nem a megjelenítésé... Ezt egy mezei felhasználó kívülről nem látja - nem is tudja, mi az a lekérdezés - csak azt látja, hogy nem jó időt mutat.... Mindenképp meg kell hagynom
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban