Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Lábléc
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Lábléc

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Június 27. Szombat, 20:31    Hozzászólás témája: Lábléc Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Nagyon szégyenkezve jöttem ide... Nem akarok hibázni, ezért inkább itt kérdezek, tudom, hogy keresővel is mehetnék valamire, de most nem szeretnék koppintani - mert mi van, ha koppanok...

Naszóval. Telepítés közben - mostmár asszem 4-szer telepítem a Nukeot - 7.9nél ugye fájlból kell dumpolni a táblákat. Hát nagyon úgy néz ki, hogy rossz kódolással dumpoltam fel, ennek következtében minden, ami ő vagy ű betűt tartalmazott, a betű után elvesztek a szavak - mindenhol. Egyszerűen, delete, ott sincs!
A nagy részénél nem baj, mert visszaírogattam amit kellett - de a lábléc teljes egésze eltűnt.
Megadnátok, hogy a kötelező láblécben mi mindennek kell ott maradnia? Mert ugye Freeware csak feltételekkel.... És egy hivatalos boltnál, szervezetnél a ... hmm.. minden védelmi szervezet beleköthet - és jogosan. Ezt elkerülendő: elküldenétek a láblécek forráskódját?
Köszi!
Üdv
Péter
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Június 28. Vasárnap, 8:20    Hozzászólás témája: : Lábléc Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 21:59), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 1. Szerda, 16:12    Hozzászólás témája: Köszi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon köszi!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 1. Szerda, 16:22    Hozzászólás témája: : Lábléc Hozzászólás az előzmény idézésével

öhmmm. Nem mintha nem zavarna... de zavar. Nagyon kell oda az a szöveg, hogy:
Az oldal xxx mp alatt készült el? Én személy szerint sose toleráltam az ilyen leírásokat. Már csak azért se, mert ez csak a lekérdezés ideje, nem a megjelenítésé... Ezt egy mezei felhasználó kívülről nem látja - nem is tudja, mi az a lekérdezés - csak azt látja, hogy nem jó időt mutat.... Mindenképp meg kell hagynom Embarassed

Üdv
Péter
Vissza az elejére
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 2. Csütörtök, 15:59    Hozzászólás témája: : Lábléc Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 21:58), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Csepi
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2009. Július 2. Csütörtök, 18:07    Hozzászólás témája: Megintcsak köszi! Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy Mégegyszer köszönöm! Very Happy
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egyéb Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban