Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Anno egy másik nuke portálon olvastam, sőt az alapján meg is csináltam.
Gondom az volt, hogy többször szavazott 1 emberke, eléggé elferdítve a szavazás állását.
A feature installálása után meg lehetett adni, h pl ex has 24 óránként fogadjon el újabb szavazást adott felhasználótól.
Nos ezt az okosságot bárhogy keresem nem találom a saját cuccaim között, a fent említett fórum azóta módosult, ott sincs meg...
Anno egy másik nuke portálon olvastam, sőt az alapján meg is csináltam.
Gondom az volt, hogy többször szavazott 1 emberke, eléggé elferdítve a szavazás állását.
A feature installálása után meg lehetett adni, h pl ex has 24 óránként fogadjon el újabb szavazást adott felhasználótól.
Nos ezt az okosságot bárhogy keresem nem találom a saját cuccaim között, a fent említett fórum azóta módosult, ott sincs meg...
Valakinek dereng ezzel kapcsolatban valami emléke
Ez a téma engem is érdekelne Nem tudja valaki hogy hogy lehet megcsinálni hogy egy ember kétszer ne tudjon szavazni? Mert így tényleg nagyon befojásolható a szavazás végkimenetele. . . _________________ http://www.petyasite.hu
?€ły@
Én pont egy olyan megoldást keresek, ahol többször is lehet szavazni egy adott fórumtémához tartozó szavazásban, de mondjuk 2 órás időkorláttal. Ezt hogyan lehetne megcsinálni?
Tehát nekem az lenne a célom, hogy a nuke_bbvote_voters táblába a vote_user_id kulcshoz mindig a "0" szám legyen hozzárendelve (függetlenül attól, hogy vendégként, vagy felhasználóként szavaz valaki). Mit / hol kell átírni? Vagy azt meg lehet oldani, hogy ez csak bizonyos fórumtémáknál legyen így, pl ahol a vote_id "20" ?
Előre is kösz a helpet...
Ja még annyi, hogy ugyanarról az IP címről csak 24 óra mulva lehessen szavazni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban