Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Szavazás ismétlésének megakadályozása
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Szavazás ismétlésének megakadályozása

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
CharlieBrown
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2005. Február 15. Kedd, 8:17    Hozzászólás témája: Szavazás ismétlésének megakadályozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Anno egy másik nuke portálon olvastam, sőt az alapján meg is csináltam.

Gondom az volt, hogy többször szavazott 1 emberke, eléggé elferdítve a szavazás állását.
A feature installálása után meg lehetett adni, h pl ex has 24 óránként fogadjon el újabb szavazást adott felhasználótól.

Nos ezt az okosságot bárhogy keresem nem találom a saját cuccaim között, a fent említett fórum azóta módosult, ott sincs meg...

Valakinek dereng ezzel kapcsolatban valami emléke Question
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Petya
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Június 2. Csütörtök, 16:20    Hozzászólás témája: Re: Szavazás ismétlésének megakadályozása Hozzászólás az előzmény idézésével

CharlieBrown írta:
Anno egy másik nuke portálon olvastam, sőt az alapján meg is csináltam.

Gondom az volt, hogy többször szavazott 1 emberke, eléggé elferdítve a szavazás állását.
A feature installálása után meg lehetett adni, h pl ex has 24 óránként fogadjon el újabb szavazást adott felhasználótól.

Nos ezt az okosságot bárhogy keresem nem találom a saját cuccaim között, a fent említett fórum azóta módosult, ott sincs meg...

Valakinek dereng ezzel kapcsolatban valami emléke Question

Ez a téma engem is érdekelne Confused Nem tudja valaki hogy hogy lehet megcsinálni hogy egy ember kétszer ne tudjon szavazni? Shocked Mert így tényleg nagyon befojásolható a szavazás végkimenetele. . .
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyalokai
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 18:38    Hozzászólás témája: : Szavazás ismétlésének megakadályozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali!

Én pont egy olyan megoldást keresek, ahol többször is lehet szavazni egy adott fórumtémához tartozó szavazásban, de mondjuk 2 órás időkorláttal. Ezt hogyan lehetne megcsinálni?
Tehát nekem az lenne a célom, hogy a nuke_bbvote_voters táblába a vote_user_id kulcshoz mindig a "0" szám legyen hozzárendelve (függetlenül attól, hogy vendégként, vagy felhasználóként szavaz valaki). Mit / hol kell átírni? Vagy azt meg lehet oldani, hogy ez csak bizonyos fórumtémáknál legyen így, pl ahol a vote_id "20" ?

Előre is kösz a helpet...

Ja még annyi, hogy ugyanarról az IP címről csak 24 óra mulva lehessen szavazni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 10:25    Hozzászólás témája: : Szavazás ismétlésének megakadályozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Nezz korul a http://phpbb.com, vagy a http://www.phpbbhacks.com -on elkepzelheto hogy talalsz hozza ilyen hack-et.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban