Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
1. Azt szeretném hogy 1 hir irasanal ne kelljen kivalasztani a rovatot, ha nem valsztok ki semmit akkor a kep helyen x jelenik meg es
az en temam kiirja hogy melyik rovatba tartozik a hir. Hogy lehetne rovat nelkul megoldani ezt?
2. kerdesem hogy ha a cikknel a továbbra kattintok és bejön bővebb cikk akkor vannak olyan blokkok mnt példál értékelés blokk vagy a parancsok blokk. ezket hogy lehetne kiszedni?
3. az lenne hogy a hir infojánál az Értékelés linket szeretném kiszedni.
1. Azt szeretném hogy 1 hir irasanal ne kelljen kivalasztani a rovatot, ha nem valsztok ki semmit akkor a kep helyen x jelenik meg es
az en temam kiirja hogy melyik rovatba tartozik a hir. Hogy lehetne rovat nelkul megoldani ezt?
At kell irnod hozza az egesz News, szerintem egyszerubb ha csinalsz egy rovatot.
Logen írta:
2. kerdesem hogy ha a cikknel a továbbra kattintok és bejön bővebb cikk akkor vannak olyan blokkok mnt példál értékelés blokk vagy a parancsok blokk. ezket hogy lehetne kiszedni?
modules/News/article.php -ben kell modositani, attol fuggoen mit szeretnel eltavolitani.
Ha mindent akkor keresd ezt a sort (sor keresesnel vedd ki az 1 a kodbol &n1bsp;):
köszönöm
a 3. kérdésem már tárgytalan
és azt meglehetne valahogy hogy rovatnál ne legyen kép, vagy ahoz is sokat kene atirni?
A kivett blokkok helyet hogy lehetne másikat betenni?
köszönöm
a 3. kérdésem már tárgytalan
és azt meglehetne valahogy hogy rovatnál ne legyen kép, vagy ahoz is sokat kene atirni?
A kivett blokkok helyet hogy lehetne másikat betenni?
A leg egyszerubb modja hogy ne legyenek rovat kepek, jobban mondva ne legyen lathato, az ha egy 1x1 pixel meretu atlatszo gif a rovat kep.
Az eltavolitott blokkok helyere ugy tudsz masikat tenni, hogy amit toroltel annak a helyere beirod. _________________
köszönöm erre gondoltam de arra gondoltam hogy esetleg mit kell beirni hogy masik blokk legyen (sajátkészitésu blokkrol van szo)
Nem ertem a kerdest.
Lattad mit toroltel ki es az hogyan van oda beillesztve.
A sajat blokkod kodjait probald beilleszteni ott ahol torolted a tobbit.
A ket sor modositast allitsd vissza, abba a tablaba kerulnek majd a blokkjaid. _________________
ebben igazad van
de 1 olyan oldalt csinálok amin a bejelentkezni sem lehetne és ezért kéne.
ha valaki beszol vmi hulyeseget azt max kitorlom, sajna csak ezt tom csinalni...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban