Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Október 28. Szombat, 19:12 Hozzászólás témája: Jelszó
Üdv, nukerek. Elég régóta bennevagyok úgymond a témában, egyvalamire azonban nem sikerült még rájönnöm. Mivel a jelenlegi oldallal párhuzamosan egy másik oldalat is szeretnék elindítani, szükség lenne az accountokra, vagyis a regisztrált felhasználók adataira. Minden megvan, tehát felhasználónév, mailcím, tartózkodási hely stb. az adatbázisban, és az volna az egyszerű kérdésem, hogy tudom kinyerni abból a hosszú, betűkből és számokból álló karakterláncból a jelszót? Mindenképp fontos lenne, aki tudja legyen oly drága írja meg Előre is köszi.
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 19:46 Hozzászólás témája: Re: Jelszó
BoBo007 írta:
Üdv, nukerek. Elég régóta bennevagyok úgymond a témában, egyvalamire azonban nem sikerült még rájönnöm. Mivel a jelenlegi oldallal párhuzamosan egy másik oldalat is szeretnék elindítani, szükség lenne az accountokra, vagyis a regisztrált felhasználók adataira. Minden megvan, tehát felhasználónév, mailcím, tartózkodási hely stb. az adatbázisban, és az volna az egyszerű kérdésem, hogy tudom kinyerni abból a hosszú, betűkből és számokból álló karakterláncból a jelszót? Mindenképp fontos lenne, aki tudja legyen oly drága írja meg Előre is köszi.
md5-ben tárolt jelszó, nem lehet visszakódolni...
[tehát pl a jelszót így kódolja:
az űrlappal elküldött jelszó legyen a $_POST[password]
akkor így tölti fel: md5($_POST[password])
és mivel visszafejteni nem lehet így is jelentkezik be: ... where password = md5($_POST[bej_pwd])
ha 2 oldal fut akkor használd ugyanazokat az user táblákat
én a fórumokat is össze kapcsoltam _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 19:52 Hozzászólás témája: : Jelszó
most nézem, ez egy e_107...
abban is md5-van szal másold át a jelszó mezőt _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Elküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 20:54 Hozzászólás témája: : Jelszó
Horysz írta:
most nézem, ez egy e_107...
abban is md5-van szal másold át a jelszó mezőt
Aham, köszi, én is erre jutottam magamban, csak reméltem hogy van valami alternatív megoldás mert e107-ben kicsit más az users tábla felépítése, meg nem kevés regelt felhasználóm van sajna. Nade kösz mégegyszer, akkor nekiugrok
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban