Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Jelszó
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Jelszó

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.8
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
BoBo007
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 28. Szombat, 19:12    Hozzászólás témája: Jelszó Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv, nukerek. Elég régóta bennevagyok úgymond a témában, egyvalamire azonban nem sikerült még rájönnöm. Mivel a jelenlegi oldallal párhuzamosan egy másik oldalat is szeretnék elindítani, szükség lenne az accountokra, vagyis a regisztrált felhasználók adataira. Minden megvan, tehát felhasználónév, mailcím, tartózkodási hely stb. az adatbázisban, és az volna az egyszerű kérdésem, hogy tudom kinyerni abból a hosszú, betűkből és számokból álló karakterláncból a jelszót? Mindenképp fontos lenne, aki tudja legyen oly drága írja meg Smile Előre is köszi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Horysz
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 19:46    Hozzászólás témája: Re: Jelszó Hozzászólás az előzmény idézésével

BoBo007 írta:
Üdv, nukerek. Elég régóta bennevagyok úgymond a témában, egyvalamire azonban nem sikerült még rájönnöm. Mivel a jelenlegi oldallal párhuzamosan egy másik oldalat is szeretnék elindítani, szükség lenne az accountokra, vagyis a regisztrált felhasználók adataira. Minden megvan, tehát felhasználónév, mailcím, tartózkodási hely stb. az adatbázisban, és az volna az egyszerű kérdésem, hogy tudom kinyerni abból a hosszú, betűkből és számokból álló karakterláncból a jelszót? Mindenképp fontos lenne, aki tudja legyen oly drága írja meg Smile Előre is köszi.

md5-ben tárolt jelszó, nem lehet visszakódolni...
[tehát pl a jelszót így kódolja:
az űrlappal elküldött jelszó legyen a $_POST[password]
akkor így tölti fel: md5($_POST[password])
és mivel visszafejteni nem lehet így is jelentkezik be: ... where password = md5($_POST[bej_pwd])
ha 2 oldal fut akkor használd ugyanazokat az user táblákat
én a fórumokat is össze kapcsoltam
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Horysz
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 19:52    Hozzászólás témája: : Jelszó Hozzászólás az előzmény idézésével

most nézem, ez egy e_107...
abban is md5-van szal másold át a jelszó mezőt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
BoBo007
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 29. Vasárnap, 20:54    Hozzászólás témája: : Jelszó Hozzászólás az előzmény idézésével

Horysz írta:
most nézem, ez egy e_107...
abban is md5-van szal másold át a jelszó mezőt

Aham, köszi, én is erre jutottam magamban, csak reméltem hogy van valami alternatív megoldás mert e107-ben kicsit más az users tábla felépítése, meg nem kevés regelt felhasználóm van sajna. Nade kösz mégegyszer, akkor nekiugrok Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHP-NUKE 7.8 Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban