Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Majd a modules mappába csinálsz egy index.php file-t és azt amit át alakítottál bele másolod, _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 9:57 Hozzászólás témája: : Saját modul létrehozása
reyno írta:
hát egy sima modult amibe írva van, de lang fájl ne legyen hozzá.
megírsz egy html file-t és iframe generator modullal behívod _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 16:21 Hozzászólás témája: : Saját modul létrehozása
Ez engem is érdekelne, hogy hogyan kell használni az iframe-t. Php-ben nem lehet táblázatok összevont celláit megjeleníteni, mert hibának veszi. Vagy csak én nem jöttem rá, hogy hogy lehet?
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 8:51 Hozzászólás témája: Re: ???
kisterror írta:
Én ezt nem értem. Mi az az Iframe? Valaki nem tudna elküldeni egy olyan fájlt amibe lehet írni? E-mail: gtagoldsite@citromail.hu
Köszönöm!
Az Iframe a következőt jelenti:
Képzeld azt, hogy weblapod ketté van osztva.Mondjuk alsó és felső rész.
A felső részben legyenek menü pontok pl információk elérhetőség miegymás.
Mindegyiknek csinálsz egy oldalt./informaciok.html/ amikor rá kattintasz az információkra akkor az alsó részben fog megjelenni úgy, hogy a felső rész nem frissül.
Ennek az a legnagyobb előnye, hogy nem frissül a teljes oldal így sokkal hamarabb töltődik be a kívánt lap. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban