Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Február 7. Hétfő, 14:38 Hozzászólás témája: Nemjó
Hi! A probléma vele, hogy az aktív blokkok alá nem tesz semmit! Pedig van, de nem teszi be, és inaktíba pedig azokat teszik amik aktívak a baloldalon. Mi lehet a probléma?
Elküldve: 2005. Február 7. Hétfő, 15:38 Hozzászólás témája: Re: Nemjó
XmIsTeR írta:
Hi! A probléma vele, hogy az aktív blokkok alá nem tesz semmit! Pedig van, de nem teszi be, és inaktíba pedig azokat teszik amik aktívak a baloldalon. Mi lehet a probléma?
Elküldve: 2005. Február 7. Hétfő, 16:18 Hozzászólás témája: ok
Akkor érthetőbben :
Az adminisztrációs menünél, miután rámegyek a _BLOCKS_MANAGER -re, kiválasztom, hogy fórum, és alatta pedig van ugyen 3 ablakféleség, ami főlé szövegek vannak írva: Inaktív blokkok Modules Aktív blokkok
Na most, nekem az aktív blokkokhoz nem tesz semmit, ezért nem is tudok kivenni semmit, pedig a honlapon vannak aktív blokkok még pedig a bal oldali részen minden blokk aktív, ezeket nem tudom vele kiszedni, szerintem ez csak a jobb oldali blokkokra jó, de lehet te el tudod mondani mit csináltam rosszul
Elküldve: 2005. Április 25. Hétfő, 0:16 Hozzászólás témája: : Forum blokkok nelkul
savaria írta:
Nyisd meg a theme.php fájlt a használt dizájnnál. Keresd meg a themeheader funckiót és ott pedig a blocks(left);-et.
Ha megvan cseréld le erre:
Kód:
if ($name=='Forums') {}
else { blocks(left);
}
A prog.hu-n van a fórumban egy olyan lehetőség, hogy a jó választ a kérdező elszínesíti ha én kérdeznék én ezt színesíteném el.
Ez volt kb másfél éve a jó mo.-s,
de mikor megjött a blokk menedzser már az előbbi kiment a divatból.
Az admin rész nagy hibája, hogy minden modult megjelenít a hozzáadásnél.
De igazábol csak oda tud majd irni aminek rekordja is van.
Black!
Nincs fordításod a bűvoskockához???
Mikor megjelent leforditottam.
Megvan még ha kell átadom tedd ki! _________________ 127.0.0.1
sweet
127.0.0.1
Elküldve: 2005. Június 22. Szerda, 0:58 Hozzászólás témája: : Forum blokkok nelkul
Nekem is ugyanaz a bajom mint aki fent kerdezett, akkor most irjam at a theme.php-ben, ahogy Black71 mondja, vagy pixel van mas megoldas, vagy blokkmenedzsert kell javitani a fejlesztoinek, nem fog menni semmikepp?
Elküldve: 2005. Július 6. Szerda, 14:13 Hozzászólás témája: : Forum blokkok nelkul
alapból csak a középső blokkot hozza be, be kell pötyögni az admin.php-t bejelentkezni és gyorsan belőni a legszükségesebb dolgokat vagy akár egyből egyesével bekonfigolni, kicsit időigényes a dolog, de nagyon frankón müxik
black71-nek meg köszönöm a segítséget, sajnos nem tudtam mire keresni, ezért böffentettem bele a témás topikba, de köszi, hogy megadtad az irányt
Csatlakozott: Dec 11, 2004 Hozzászólások: 124 Tartózkodási hely: Pásztó
Elküldve: 2005. Július 23. Szombat, 15:11 Hozzászólás témája: : Forum blokkok nelkul
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy telepítettem ezt a dolgot ugyanis el szeretném tüntetni a bal oldali blokkokat. Feltelepítettem a dolgot, csak arra nem jöttem rá, hogy a mainfile.php-ban mit és, hogyan kell módosítani.
Megtudná mondani valaki?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban