Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - NukeC 30
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

NukeC 30
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szocsi
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 11:01    Hozzászólás témája: NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Fűzetös tárhelyem van és ez a hibaüzenet ott csüng mióta feltöltöttem az oldalt

Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21

Warning: main(): Failed opening 'ipban.php' for inclusion (include_path='') in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21

A másik gondom a nukec30-al van: a hírdetéshez csatolt kép nem jelenik meg, ha valaki tudna segíten nagyon jó lenne Pray az új emilem szocsi@veszpremnet.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 14:38    Hozzászólás témája: Re: SOS segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

szocsi írta:
az új emilem szocsi@veszpremnet.hu

OFF
Bocs, de ez még nem a segítség, az is megérkezik hamarosan. Az emil címed miért nem frissíted az adataidnál, akkor nem kellene külön beirkálnod?!
Üdv:Tkalex
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 20:43    Hozzászólás témája: Re: SOS segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

szocsi írta:

Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21

Warning: main(): Failed opening 'ipban.php' for inclusion (include_path='') in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21

A másik gondom a nukec30-al van: a hírdetéshez csatolt kép nem jelenik meg, ha valaki tudna segíten nagyon jó lenne Pray az új emilem szocsi@veszpremnet.hu

Szia!

A nukec30-ba az adminrészben megadtad az elérési utvonalat hogy hova mentse a képeket,és a könyvtáraknál megadtad az irásijogot?
Az elérési utat ne /-jelelkezd.akkor müködnie kell.

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 22:10    Hozzászólás témája: Re: SOS segítsetek! Hozzászólás az előzmény idézésével

szocsi írta:

http://www.nuker.hu/ftopict-144-myheader.html
szocsi írta:

Kep feltoltes sikerul, csak nem jeleniti meg?
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 12. Szombat, 10:24    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Ugyan ez nálam is, Dataglobe-os tárhely, domain még nincs. Ilyenkor mi a helyes elérési út? CHMOD oké. Amúgy a modules/NukeC30/imageads útvonalra fel sem kerül a kép.

Ja és tud valaki hozzá nyelvi fájlt? mert akkor nem állok neki fordítani. Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 12. Szombat, 12:07    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

FireCobold írta:
Ugyan ez nálam is, Dataglobe-os tárhely, domain még nincs. Ilyenkor mi a helyes elérési út? CHMOD oké. Amúgy a modules/NukeC30/imageads útvonalra fel sem kerül a kép.

Ja és tud valaki hozzá nyelvi fájlt? mert akkor nem állok neki fordítani. Very Happy

Talan probald meg a teljes relativ eleresi utat megadni.
Nyelvi file-t letoltesekben megtalalod.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 21. Hétfő, 10:24    Hozzászólás témája: Nukec 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Én ma telepítettem ezt a modult.
Ezt a hibát vettem észre az észrevételeknél:

Észrevétel(ek) :
Feladó Jan 01 1970 [ Felhasználó információ | Privát üzenet | IP : 80.99.47.132] [ Törlés ]
most lesz

A feladó után egy dátum jön be ha észrevételt írok a hírdetéshez. Az adatbázisba jól kerülbe a dátum azzal nincs gond. id-t is jól jegyzi be de megjelenítéskor nem hozza össze a felhasználó nevével függetlenül attól hogy melyik felhasználó írt. Mindig ez jelenik meg: Jan 01 1970.

Sad

Jó ez a portál! Nem régen kezdtem foglalkozni php-val és nuke-al de innen sokat tanultam. ............

Nitro
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 21. Hétfő, 17:10    Hozzászólás témája: Re: Nukec 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

nitro írta:
Én ma telepítettem ezt a modult.
Ezt a hibát vettem észre az észrevételeknél:

Észrevétel(ek) :
Feladó Jan 01 1970 [ Felhasználó információ | Privát üzenet | IP : 80.99.47.132] [ Törlés ]
most lesz

A feladó után egy dátum jön be ha észrevételt írok a hírdetéshez. Az adatbázisba jól kerülbe a dátum azzal nincs gond. id-t is jól jegyzi be de megjelenítéskor nem hozza össze a felhasználó nevével függetlenül attól hogy melyik felhasználó írt. Mindig ez jelenik meg: Jan 01 1970.

Sad

Jó ez a portál! Nem régen kezdtem foglalkozni php-val és nuke-al de innen sokat tanultam. ............

Nitro

Sajnos NukeC30-ban nem csak ennyi a bug, es ettol sokkal zavarobb bugok is vannak be. Vagy at kell irni a NukeC30 jo reszet, esetleg hasznalhatod a 2.1 verziot az jol mukodik , es csak 1-2 funkcioval tud kevesebett. Bar megjegyzem hogy NukeC30 amivel tobbet tudna szinte semmi nem mukodik. Es egy rosszabb hir, valahol olvastam par nappal ezelott hogy a fejlesztok abba hagytak project-et nem fejlesztik tovabb.
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 23. Szerda, 9:11    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Való igaz leállt a fejlesztés a nyáron de most újraindul. Sajnos nem lesz ingyenes. (10$)

Akkor marad a 2.1 vagy a kihívás hogy megjavítsam............

thx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2005. Február 23. Szerda, 9:14    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

nitro írta:
Való igaz leállt a fejlesztés a nyáron de most újraindul. Sajnos nem lesz ingyenes. (10$)

thx

Vagy a 10 dolcsi Very Happy
http://videocentrum.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vcapone
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 26. Péntek, 18:45    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

nitro írta:

thx

2.1-es verziót a letöltések között nem találom honnét lehetne letölteni? Nukec.org-on szintén csak béták vannak.
CanGuru
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 29. Hétfő, 10:34    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Nos, mint ahogy előttem is írták, a 3-as verziók dugig vannak hibával. Én a hivatalos oldalról letöltött 3.1-et tettem fel, ami legalább működik, de sajnos találtam benne újabb hibákat használat közben... Pl. a lejárt hirdetéseket nem törli, a felhasználók nem tudják törölni, módosítani a feladott hirdetéseket.

Talán érdemes lenne magunknak megírni hibátlanra. Tesztelésben tudnék segíteni, mert sajnos még alig értek a php-hoz.
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 10. Szombat, 12:59    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 22:46), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 10. Szombat, 20:42    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

kpist írta:
Hello.

Azt szeretném kérdezni, hogy a hirdetések feladásánál, javításánál ki lehet valahogy kapcsolni a szövegszerkesztőt?

Szétnéztem a modul fájlai között, hátha valahol ki lehet venni ezt a funkciót, de idáig nem találtam meg.

Ha valaki tud ebben segíteni, akkor azt előre is nagyon köszönöm.

Smile

Mármint teljesen ki vagy csak az ilyen vastag dölt meg ilyen opciókra gondolsz?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kpist
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 10. Szombat, 22:19    Hozzászólás témája: : NukeC 30 Hozzászólás az előzmény idézésével

Smile

Legutóbb kpist szerkesztette (2011. November 3. Csütörtök, 22:44), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban