Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
OFF
Bocs, de ez még nem a segítség, az is megérkezik hamarosan. Az emil címed miért nem frissíted az adataidnál, akkor nem kellene külön beirkálnod?!
Üdv:Tkalex
Elküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 20:43 Hozzászólás témája: Re: SOS segítsetek!
szocsi írta:
Fűzetös tárhelyem van és ez a hibaüzenet ott csüng mióta feltöltöttem az oldalt
Warning: main(ipban.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21
Warning: main(): Failed opening 'ipban.php' for inclusion (include_path='') in /home/szocsi/veszpage.hu/includes/my_header.php on line 21
A másik gondom a nukec30-al van: a hírdetéshez csatolt kép nem jelenik meg, ha valaki tudna segíten nagyon jó lenne az új emilem szocsi@veszpremnet.hu
Szia!
A nukec30-ba az adminrészben megadtad az elérési utvonalat hogy hova mentse a képeket,és a könyvtáraknál megadtad az irásijogot?
Az elérési utat ne /-jelelkezd.akkor müködnie kell. _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Ugyan ez nálam is, Dataglobe-os tárhely, domain még nincs. Ilyenkor mi a helyes elérési út? CHMOD oké. Amúgy a modules/NukeC30/imageads útvonalra fel sem kerül a kép.
Ja és tud valaki hozzá nyelvi fájlt? mert akkor nem állok neki fordítani.
Ugyan ez nálam is, Dataglobe-os tárhely, domain még nincs. Ilyenkor mi a helyes elérési út? CHMOD oké. Amúgy a modules/NukeC30/imageads útvonalra fel sem kerül a kép.
Ja és tud valaki hozzá nyelvi fájlt? mert akkor nem állok neki fordítani.
Talan probald meg a teljes relativ eleresi utat megadni.
Nyelvi file-t letoltesekben megtalalod. _________________
Elküldve: 2005. Február 21. Hétfő, 10:24 Hozzászólás témája: Nukec 30
Én ma telepítettem ezt a modult.
Ezt a hibát vettem észre az észrevételeknél:
Észrevétel(ek) :
Feladó Jan 01 1970 [ Felhasználó információ | Privát üzenet | IP : 80.99.47.132] [ Törlés ]
most lesz
A feladó után egy dátum jön be ha észrevételt írok a hírdetéshez. Az adatbázisba jól kerülbe a dátum azzal nincs gond. id-t is jól jegyzi be de megjelenítéskor nem hozza össze a felhasználó nevével függetlenül attól hogy melyik felhasználó írt. Mindig ez jelenik meg: Jan 01 1970.
Jó ez a portál! Nem régen kezdtem foglalkozni php-val és nuke-al de innen sokat tanultam. ............
Én ma telepítettem ezt a modult.
Ezt a hibát vettem észre az észrevételeknél:
Észrevétel(ek) :
Feladó Jan 01 1970 [ Felhasználó információ | Privát üzenet | IP : 80.99.47.132] [ Törlés ]
most lesz
A feladó után egy dátum jön be ha észrevételt írok a hírdetéshez. Az adatbázisba jól kerülbe a dátum azzal nincs gond. id-t is jól jegyzi be de megjelenítéskor nem hozza össze a felhasználó nevével függetlenül attól hogy melyik felhasználó írt. Mindig ez jelenik meg: Jan 01 1970.
Jó ez a portál! Nem régen kezdtem foglalkozni php-val és nuke-al de innen sokat tanultam. ............
Nitro
Sajnos NukeC30-ban nem csak ennyi a bug, es ettol sokkal zavarobb bugok is vannak be. Vagy at kell irni a NukeC30 jo reszet, esetleg hasznalhatod a 2.1 verziot az jol mukodik , es csak 1-2 funkcioval tud kevesebett. Bar megjegyzem hogy NukeC30 amivel tobbet tudna szinte semmi nem mukodik. Es egy rosszabb hir, valahol olvastam par nappal ezelott hogy a fejlesztok abba hagytak project-et nem fejlesztik tovabb. _________________
Való igaz leállt a fejlesztés a nyáron de most újraindul. Sajnos nem lesz ingyenes. (10$)
Akkor marad a 2.1 vagy a kihívás hogy megjavítsam............
thx
2.1-es verziót a letöltések között nem találom honnét lehetne letölteni? Nukec.org-on szintén csak béták vannak. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0b + PHPBB 2.0.15
Nos, mint ahogy előttem is írták, a 3-as verziók dugig vannak hibával. Én a hivatalos oldalról letöltött 3.1-et tettem fel, ami legalább működik, de sajnos találtam benne újabb hibákat használat közben... Pl. a lejárt hirdetéseket nem törli, a felhasználók nem tudják törölni, módosítani a feladott hirdetéseket.
Talán érdemes lenne magunknak megírni hibátlanra. Tesztelésben tudnék segíteni, mert sajnos még alig értek a php-hoz. _________________ CanGuru
Azt szeretném kérdezni, hogy a hirdetések feladásánál, javításánál ki lehet valahogy kapcsolni a szövegszerkesztőt?
Szétnéztem a modul fájlai között, hátha valahol ki lehet venni ezt a funkciót, de idáig nem találtam meg.
Ha valaki tud ebben segíteni, akkor azt előre is nagyon köszönöm.
Mármint teljesen ki vagy csak az ilyen vastag dölt meg ilyen opciókra gondolsz? _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban