Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Igen, tudom... Nemrég írtam a my_uploadsról,de most más a helyzet...
Egy olyan szerveren helyeztem el egy 7.6-os chatserves nuke-ot, ahol saját magam konfigolhatom a beállításokat... Nos ez nem is nagy gond, hiszen így elvileg mindent tudok vele csinálni...
A nagy gondom az, hogy a nuke ugyan működik rendesen, de felraktam a My_Uploads nevű modult, aminek az admin felülete (adminisztrációs menün elérve) tökéletesen működik. De amikor a Navigációs blokkban kattintok rá, csak fehérség jön be, vagy "Cannot display this webpage".
Próbáltam már mindent, megnéztem a Mysql-t is... A my_uploads users táblája üres, nos akkor talán nem tud bele írni?
Szívesen veszek minden ötletet, esetleg más upload modult is...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban