Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Feltörték a NUKE oldalam
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Feltörték a NUKE oldalam
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 1. Szerda, 9:06    Hozzászólás témája: Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Érdekes dolog történt a minap velem. Valaki meghekkelte a NUKE portálomat. Egy Török csóka (Töröknek álcázott csóka) Lecserélte az index.php fájl tartalmát egy linkre, ami egy oldalra linkelt (Amiből persze nem derült ki semmi). No nem is ez a lényeg , hanem ahogy csinálta. Le a kalappal.. A Fórumon keresztül minden féle furfangos szkripteket futtatva eljutott odáig, hogy hozzáfért az index.php állományhoz. Hála Istennek máshoz nem fért hozzá, de a log ból láttam, hogy megpróbálta. Gratula neki. Sok gondot nem okozott, mert a mentésből visszatoltam a zegészet.
Egyébként NUKE 7.6 ot használok.
Vigyázni...

Szaky
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ghost_Stalker
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Március 1. Szerda, 22:09    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

talán ha tiltanátok a html-t a fórumban akkor nem fordulna ez elő, és nem kellene a hackernek gratulálni. LoL
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
-gnagy-
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 0:11    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Régen az enyémet is meghackelték 2-szer is, de gratulálni nekik?!
Soha az életbe nem fogok! Laughing
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
szaky
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 8:49    Hozzászólás témája: f Hozzászólás az előzmény idézésével

Gratuláltam.

Tényleg.

Bazzzzz. Shocked
Vissza az elejére
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 2. Csütörtök, 18:33    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Ghost_Stalker írta:
talán ha tiltanátok a html-t a fórumban akkor nem fordulna ez elő, és nem kellene a hackernek gratulálni. LoL

Nem azt kell tiltani, hanem a sentit kell normalisan felnyomni az oldalra!
Kisfatesz
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 13:39    Hozzászólás témája: Sziasztok! Hozzászólás az előzmény idézésével

A hét végén feltörték az én weblapom is. A hacker annyit csinált hogy az utolsó cikket kicserélte a saját szövegére és kb 3 html blokkot szintén ugyanarra a szövegre. Tehát az adatbázisba is beleírt. Hogyan tudhatom meg, hogy honnan jött a támadás és mit tehetek ellene?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gun
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 10. Szerda, 15:53    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Volt sentineled, és jól be volt állítva?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Kisfatesz
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 8:30    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem volt Most tettem fel de nem igazán értem hogy tudom beállítani
Vissza az elejére
Zolikazer
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 16:58    Hozzászólás témája: Na én is... Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok!

én meg a sentinel el kibannoltam magam... Azt most nem igazán szeretném leírni mien ügyesen. Very Happy Na az a lényeg hogy nem lehetne valahogy kilőni mert nem tudom megnézni a lapom mert a sentinel gátol! Hiába töltöttem fel újra az egész sentinelt akkor sem. Ja és amikor blokkol ezt írja ki:

Idézet:
You have been blocked from entering this site.

You have attempted an unknown attack on this site.

All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be report to local or federal officers.

If you think this is a mistake you can contact the site webmaster at spagina(dot)zoltan(at)freemail(dot)hu.

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; SIMBAR Enabled; HbTools 4.7.2; .NET CLR 2.0.50727)
Remote Address: 127.0.0.1
Client IP: none
Forwarded For: 86.101.123.35
Date Blocked: 2006-05-11 @ 16:53:46 CEST GMT +0200
Block expires: Permanent

--------------------------------------------------------------------------------

NukeSentinel™ 2.3.2 by: NukeScripts.net

mit csináljak?[/quote]
scalpal
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 11. Csütörtök, 18:09    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Haho!

Ugyanez a torok csapat torte fel az en lapom is, a tegnapi nap folyaman.
Siman SQL INJECTION modszerrel beirtak az adatbazisba, a fileokhoz nem fertek hozza. Hala istennek, a latogatok semmit sem vettek eszre, mert az egyik szerkeszto egybol eszrevette, es torolte a cikket, amibe beletettek a meta refresh kodjukat.

Nekiallok feltenni a nuke sentinelt Very Happy, mert eddig meg nem tettem meg.
Vissza az elejére
gun
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 12. Péntek, 7:33    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Má le van írva a fórumban Zolikazer!! Keress, pls!
Vissza az elejére
SasAlexander
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 13. Szombat, 16:22    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a Nuke Sentinelt honnan tudnám beszerezni, és hogyan tudnám felrakni? Ha lehet valami magyar leírást kérek hozzá. Nem vagyok hülye angolból, de a php-t nem igazán vágom, ha magyarul mondják se, szal lehet elbajlódnék vele.
Vissza az elejére
scalpal
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 13. Szombat, 16:30    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

SasAlexander írta:
Ezt a Nuke Sentinelt honnan tudnám beszerezni, és hogyan tudnám felrakni? Ha lehet valami magyar leírást kérek hozzá. Nem vagyok hülye angolból, de a php-t nem igazán vágom, ha magyarul mondják se, szal lehet elbajlódnék vele.

Ezen az oldalon is fent van, a letoltesek kozott. Ha jol emlekszem, akkor meg az angol manual is fel van teve ide, raadasul van egy Sentinel telepitos tema a forumban, a security-n belul. Nezd meg, es olvasd at, utana probald telepiteni. Hozzateszem, hogy abban a tamaban eleg sokaig a .htaccess file hasznalatat, es beallitasat vesezik...
Vissza az elejére
SasAlexander
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 13. Szombat, 16:36    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm! Ezek szerint rossz helyen keresgéltem. Ugyanis kerestem a letöltések között, de ezek szerint nem jó helyen. Akkor majd az említett témát is felkeersem, és megcsinálom. Köszi! Már csak az oldalt kéne beüzelmelni valahogy.
Vissza az elejére
Zolikazer
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 13. Szombat, 16:40    Hozzászólás témája: : Feltörték a NUKE oldalam Hozzászólás az előzmény idézésével

SasAlexander írta:

Hát például az oldalról is be lehet szerezni. Ott van valahol a letöltések között! Én a "NukeSentinel™ 2.3.2" -t használom. A telepítést pedig itt van:
http://platinum.nuker.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=116&postdays=0&postorder=asc&start=0

De amúgy az oldalon is megtalálod. Csak beírod a keresőbe hogy Sentinel és ott lesz a telepítéséről egy fórum.
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban