Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 11:14 Hozzászólás témája: theme.php ba FLASH animációt
Sziasztok sokat kerestem de nem találtam ezt a témát a jelenlegi theme.php ban egy jpg képem van szeretnék ide a flash-t betenni. Ez a kép az oldal tetején fejlécként funkcionál. Jelenleg így néz ki:
Csatlakozott: Apr 24, 2005 Hozzászólások: 251 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 11:45 Hozzászólás témája: Re: theme.php ba FLASH animációt
szaky írta:
Sziasztok sokat kerestem de nem találtam ezt a témát a jelenlegi theme.php ban egy jpg képem van szeretnék ide a flash-t betenni. Ez a kép az oldal tetején fejlécként funkcionál. Jelenleg így néz ki:
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban