Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Fele magyar fele angól!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Fele magyar fele angól!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 20:56    Hozzászólás témája: Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Az lene a gondom hogy a php nuke 7.7-ben az adminisztrátori menű magar de visszont az összes többi nnem mi a gond?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gun
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 19. Csütörtök, 22:59    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

A modulok neveit emlékeim szerint manuálisan kell átírni! Magyar sql-t töltöttél fel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 20. Péntek, 13:48    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

igen de már megoldotaam csak nem vetem észre hogy a profilbaan kell átálitani!De akadt egy másik gond ha be akkarok linkelni valamit vagy akkár írni megjelenik a hozászolásban mindenféle hülye kod most ez csak az adminisztrátornak vagyis nekem ilyen vagy mindenkinek?Létszi elenőrize már le valaki itt a cím:www.xtremforce.atw.hu
Vissza az elejére
gtasamagyar
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 10:49    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem vagy is az Adminisztrátornak angolul jelenlek meg a Fórum,Privát Üzenetek,Napló stb. Mit tegyek, hogy az adminisztrátoroknak is magyarul jelenyenek meg ezzek a modulók.
Akki tud kérem segítsen.

Előre is köszönöm.
Email: gtasamagyar@extra.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 13:11    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

gtasamagyar írta:
Nekem vagy is az Adminisztrátornak angolul jelenlek meg a Fórum,Privát Üzenetek,Napló stb. Mit tegyek, hogy az adminisztrátoroknak is magyarul jelenyenek meg ezzek a modulók.
Akki tud kérem segítsen.

Előre is köszönöm.

Szia!
Töröld a cookie-kat majd frissítsd az oldalt. A cookiekat az eszközök/internet beállítások menüpont alatt tudod elvégezni!
gtasamagyar
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 13:23    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

xdragon írta:
[..]

Szia!
Töröld a cookie-kat majd frissítsd az oldalt. A cookiekat az eszközök/internet beállítások menüpont alatt tudod elvégezni!

Kössz.
Email: gtasamagyar@extra.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 15:09    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem is kéne segítség én is létezem! Very Happy
Vissza az elejére
xdragon
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 21. Szombat, 21:43    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

xridergabo írta:
Nekem is kéne segítség én is létezem! Very Happy

Ok! Razz

Nah, csináld a köv.t töröld te is a cookiekat, mert sztem a 7.7 is full magyar legalábbis nekem az volt. ha nem megy akkor töltsd fel a lang-hungarian.php kat újra! Wink
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 9:48    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja az már megoldotam nekem a másik problémára kéne a segitség!
Vissza az elejére
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 9:49    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

xridergabo írta:
Ja az már megoldotam nekem a másik problémára kéne a segitség!

igen de már megoldotaam csak nem vetem észre hogy a profilbaan kell átálitani!De akadt egy másik gond ha be akkarok linkelni valamit vagy akkár írni megjelenik a hozászolásban mindenféle hülye kod most ez csak az adminisztrátornak vagyis nekem ilyen vagy mindenkinek?Létszi elenőrize már le valaki itt a cím:www.xtremforce.atw.hu
Vissza az elejére
xridergabo
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Január 23. Hétfő, 13:54    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

+ a smeilik se müködnek!
Vissza az elejére
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 16. Csütörtök, 18:49    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Miért nem akar magyar lenni amikor én már inden nyelvi file-t újra másoltam????Az admin az magyar lesz.Ja még vmi ez még a kisebbik gond.Meg csinálom a forum témát és nem hajlandó megjelenni valamiért azt mondja, hogy nincs forum pedig még is van Exclamation Question Question
Thoma
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Július 18. Kedd, 21:48    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ki tudna segíteni, hogy mért maradt angol a fórum?

7.7 nukét tettem fel, és nem értem, miért ango a fórum, már mindnet átnéztem, de nem találom az okát.

Megköszönném, ha valaki segíten.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
juniOr
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Július 19. Szerda, 0:51    Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól! Hozzászólás az előzmény idézésével

Thoma írta:
Ki tudna segíteni, hogy mért maradt angol a fórum?

7.7 nukét tettem fel, és nem értem, miért ango a fórum, már mindnet átnéztem, de nem találom az okát.

Megköszönném, ha valaki segíten.

Menj be a fórumba, fent profil, és állítsd át magyarra a nyelvet Smile régen én is sokat kerestem Smile
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> PHPBB Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban