Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Január 20. Péntek, 13:48 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
igen de már megoldotaam csak nem vetem észre hogy a profilbaan kell átálitani!De akadt egy másik gond ha be akkarok linkelni valamit vagy akkár írni megjelenik a hozászolásban mindenféle hülye kod most ez csak az adminisztrátornak vagyis nekem ilyen vagy mindenkinek?Létszi elenőrize már le valaki itt a cím:www.xtremforce.atw.hu
Csatlakozott: Nov 06, 2005 Hozzászólások: 67 Tartózkodási hely: Szentgotthárd
Elküldve: 2006. Január 21. Szombat, 10:49 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
Nekem vagy is az Adminisztrátornak angolul jelenlek meg a Fórum,Privát Üzenetek,Napló stb. Mit tegyek, hogy az adminisztrátoroknak is magyarul jelenyenek meg ezzek a modulók.
Akki tud kérem segítsen.
Elküldve: 2006. Január 21. Szombat, 13:11 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
gtasamagyar írta:
Nekem vagy is az Adminisztrátornak angolul jelenlek meg a Fórum,Privát Üzenetek,Napló stb. Mit tegyek, hogy az adminisztrátoroknak is magyarul jelenyenek meg ezzek a modulók.
Akki tud kérem segítsen.
Szia!
Töröld a cookie-kat majd frissítsd az oldalt. A cookiekat az eszközök/internet beállítások menüpont alatt tudod elvégezni! _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2006. Január 21. Szombat, 21:43 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
xridergabo írta:
Nekem is kéne segítség én is létezem!
Ok!
Nah, csináld a köv.t töröld te is a cookiekat, mert sztem a 7.7 is full magyar legalábbis nekem az volt. ha nem megy akkor töltsd fel a lang-hungarian.php kat újra! _________________ | Xdragon| Platinum.nuker.hu Moderátor|
Elküldve: 2006. Január 22. Vasárnap, 9:49 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
xridergabo írta:
Ja az már megoldotam nekem a másik problémára kéne a segitség!
igen de már megoldotaam csak nem vetem észre hogy a profilbaan kell átálitani!De akadt egy másik gond ha be akkarok linkelni valamit vagy akkár írni megjelenik a hozászolásban mindenféle hülye kod most ez csak az adminisztrátornak vagyis nekem ilyen vagy mindenkinek?Létszi elenőrize már le valaki itt a cím:www.xtremforce.atw.hu
Elküldve: 2006. Március 16. Csütörtök, 18:49 Hozzászólás témája: : Fele magyar fele angól!
Miért nem akar magyar lenni amikor én már inden nyelvi file-t újra másoltam????Az admin az magyar lesz.Ja még vmi ez még a kisebbik gond.Meg csinálom a forum témát és nem hajlandó megjelenni valamiért azt mondja, hogy nincs forum pedig még is van _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban