Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 30. Vasárnap, 9:37 Hozzászólás témája: Nyelv vátó blokk
Szeretnék egy nyelvvátó blokkot betenni az oldalamba hasonlóan mint nálatok.Német, szlovák és esetleg angolo nyelvek között szeretnék váltogatni, de ugy hogy pl megírom a híreket pl németül és és azok is változzanak amiukor nyelvet váltok.Megvalósítható? _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
http://earn.nu/?r=gidacska
Regisztrálj.A többit mailbe elmondom! probert79@gmail.com keress!!
Elküldve: 2005. Január 30. Vasárnap, 12:21 Hozzászólás témája: Re: Nyelv vátó blokk
polgar írta:
Szeretnék egy nyelvvátó blokkot betenni az oldalamba hasonlóan mint nálatok.Német, szlovák és esetleg angolo nyelvek között szeretnék váltogatni, de ugy hogy pl megírom a híreket pl németül és és azok is változzanak amiukor nyelvet váltok.Megvalósítható?
A cikkeket pedig megírod admin módban, mindig azt a nyelvet kiválasztva amilyen nyelven a cikk íródott. Így nyelv váltásnál, ha pl. angol nyelvet választ az user, csak azok a cikkek jelennek meg, amelyek angol nyelvvel lettek elküldve. Persze ehhez, a beállítások adnminisztrációs menüpontban engedélyezned kell a többnyelvű tulajdonságokat.
Ez nálam a mainfile ben vagy 6* szerepel
asszem ezzel se kinlódok mert megint behalasztom _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
Elküldve: 2005. Január 30. Vasárnap, 14:19 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Hogy lessz a csak pl angol német és magyar nyelv.Prtóbállatam a változót kivenni valahogy de csak magyar lett ha külön mehívom a képet nem változóval _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
Elküldve: 2005. Január 30. Vasárnap, 21:35 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Hát errre nem gondoltam:Zseniális vagy köszi. _________________ Keress egy kis zsebpénzt.
A Language könyvtárban hagytam az angol és a német nyelvet, és ha kiválasztom mégsem hajlandó váltani. Az adminban a beállításoknál is ha angolra váltom a nyelvet, magyar marad minden. Nuke verzio: 8.0.33 Tipp? Ötlet? Javaslat?
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 5:29 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
A probléma nálam is ugyanez, ugyanezzel a verzióval, csak annyi a különbség, hogy én magyarra próbálok váltani, és minden angol marad. Szükség megoldásként átneveztem egy másolatot a magyar nyelvi fájlból english-nek, és most így fut magyarul az oldal, de nem akarom az összes modullal ugyanezt elkövetni, mivel azok angolok maradtak persze...
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 5:33 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Esetleg nem tudjátok, hogy hol tárolódik a default nyelv fileneve? Neke egyenlőre az is elég lenne, ha kézileg átírhatnám, egyenlőre nem akarok nyelveket váltogatni, csak egy stabil magyar nuke-ot akarok...
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 7:20 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Mad-ve írta:
Esetleg nem tudjátok, hogy hol tárolódik a default nyelv fileneve? Neke egyenlőre az is elég lenne, ha kézileg átírhatnám, egyenlőre nem akarok nyelveket váltogatni, csak egy stabil magyar nuke-ot akarok...
A Beállításokban állítsd át magyarra és kész..minden nyelvi file a language könyvtárban van ha kitörölsz minden nyelvet kivéve a magyart akkor csak magyar lesz.
Mit akarsz kézzel átírni?? _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 13:16 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Köszönöm, de mivel hiába próbáltam átváltani a nyelvet, mindig angol maradt, és egy pillanatra sem akart tudni magyarul, pontosan ez volt a következő lépés, amit megtettem, hogy töröltem minden más nyelvet, kivéve a magyart. Erre elég érdekes kinézete lett a nuke-omnak, mivel hol hiányos volt, hol csupa nagybetűs angol stb, és hiába van beállítva a magyar nyelv, még így sem hajlandó megenni, hogy nincs más. Szóval utolsó megoldásként fogtam a magyar file-t csináltam belőle egy másolatot, és átneveztem english-nek, és most így látszik magyarnak. Csak ugyebár ezzel az a probléma, hogy nuke úgy tudja, hogy ő angol, és az összes modul ennek következtében az angol nyelvet használja, szóval ebben az esetben mindn egyes modul nyelvi file-jaival meg kéne tennem az előbbi kis balhét, amit igazából ha nem muszáj, nem akarok elkövetni, mert nem ez a tényleges megoldása a dolognak, és a későbbiekben még szükségem lehet nyelvváltásra. Én arról beszélek, hogy elméletileg kell lennie valahol egy pár sornak, ami azt határozza meg, hogy mi a default nyelv. Innen olvassa ki az összes modul is, hogy milyen nyelven kell megszólalnia. De a logikámat tovább folytatva ebben a pár sorban le kell, hogy legyen írva, hogy mi az alapértelmezett nyelv fileneve, és hol található, mert ugyebár filenév nélkül még nuke sem találja meg. És valószínű amikor nyelvet váltok pl az admin felületen a beállításoknál, akkor tulajdonképpen az a modul ezt a sort szerkeszti.Csak szerintem vmiért nem akarja szerkeszteni, ezért gondoltam, ha vki tudja hol van, akkor megkeresném, és ennyit szerkesztenék rajta, hogy english helyett hungarian legyen az alapértelmezett nyelv. Már átnyálaztam egy csomó beállításokat tartalmazó file-t, de magára a filenévre még sehol sem bukkantam. Ezért kéne a segítség, már az is elég lenne, ha vki megmondaná, hogy melyik file-ban van nagyjából hol.. Előre is köszönöm a segítséget.
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 14:00 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Mad-ve írta:
Köszönöm, de mivel hiába próbáltam átváltani a nyelvet, mindig angol maradt, és egy pillanatra sem akart tudni magyarul, pontosan ez volt a következő lépés, amit megtettem, hogy töröltem minden más nyelvet, kivéve a magyart. Erre elég érdekes kinézete lett a nuke-omnak, mivel hol hiányos volt, hol csupa nagybetűs angol stb, és hiába van beállítva a magyar nyelv, még így sem hajlandó megenni, hogy nincs más. Szóval utolsó megoldásként fogtam a magyar file-t csináltam belőle egy másolatot, és átneveztem english-nek, és most így látszik magyarnak. Csak ugyebár ezzel az a probléma, hogy nuke úgy tudja, hogy ő angol, és az összes modul ennek következtében az angol nyelvet használja, szóval ebben az esetben mindn egyes modul nyelvi file-jaival meg kéne tennem az előbbi kis balhét, amit igazából ha nem muszáj, nem akarok elkövetni, mert nem ez a tényleges megoldása a dolognak, és a későbbiekben még szükségem lehet nyelvváltásra. Én arról beszélek, hogy elméletileg kell lennie valahol egy pár sornak, ami azt határozza meg, hogy mi a default nyelv. Innen olvassa ki az összes modul is, hogy milyen nyelven kell megszólalnia. De a logikámat tovább folytatva ebben a pár sorban le kell, hogy legyen írva, hogy mi az alapértelmezett nyelv fileneve, és hol található, mert ugyebár filenév nélkül még nuke sem találja meg. És valószínű amikor nyelvet váltok pl az admin felületen a beállításoknál, akkor tulajdonképpen az a modul ezt a sort szerkeszti.Csak szerintem vmiért nem akarja szerkeszteni, ezért gondoltam, ha vki tudja hol van, akkor megkeresném, és ennyit szerkesztenék rajta, hogy english helyett hungarian legyen az alapértelmezett nyelv. Már átnyálaztam egy csomó beállításokat tartalmazó file-t, de magára a filenévre még sehol sem bukkantam. Ezért kéne a segítség, már az is elég lenne, ha vki megmondaná, hogy melyik file-ban van nagyjából hol.. Előre is köszönöm a segítséget.
Menny be a phpmyadmin-ba keresd meg a nuke_config táblát és nézd meg ott, hogy min áll a nyelv. _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Elküldve: 2008. Január 14. Hétfő, 14:46 Hozzászólás témája: : Nyelv vátó blokk
Designe írta:
[..]
Menny be a phpmyadmin-ba keresd meg a nuke_config táblát és nézd meg ott, hogy min áll a nyelv.
Ahhhan! Szóval itt volt a kutya elásva. Latin 1-es svéd volt. Átállítottam latin2 hungarian-ra és a nuke-om mindenestül szép magyar nyelven beszél. Köszönöm a segítséget, phpmyadminra nem is gondoltam volna!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban