Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2006. Január 4. Szerda, 23:12 Hozzászólás témája: : 6.9 -> 7.8 frissites utan Uj letoltesnel access denied
egesz este kerestem, a csajom mar besirt, de nem talaltam, elkuldened kerlek a linket? az a helyzet amugy, hogy most ratettem a raven-nuke 7.6 -ot az egeszre, remelve, hogy megjavul a patch + sentinel kerdes is, hat az nem, de a letoltesek mennek, most pedig cikket nem tudok feltenni koszi elore is!
Elküldve: 2006. Január 6. Péntek, 8:51 Hozzászólás témája: : 6.9 -> 7.8 frissites utan Uj letoltesnel access denied
nah megoldottam, a hiba abban allt, hogy 7.8 -> 7.6 ra visszadowngradeltem, es a nuke_stories tablaban bennmaradt egy uj mezo a ratings_ip ezert nem tudta az adattablaba beilleszteni az uj sztorit...
amugy az adminbol kitoroltem a regi fileokat - szebb lett a menu es az Access Denied is eltunt...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban