Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. December 27. Kedd, 23:57 Hozzászólás témája: Több center blokk egy oldalon?
Sziasztok!
Nekem egy extra kérdésem lenne hozzátok.
Még pedig az, hogy meglehet-e azt oldani hogy egy oldalon belül több center blokk legyen egymás alatt?
Mire is gondolok én pontosan? Nos ehhez hasonlóra mint ami ezen az oldalon is van középen: http://www.hardwareoc.hu
Továbbá még azt szeretném megtudni, hogy lehet-e olyan blokkot létrehozni mint a TOP10 csak annyi kölnbséggel hogy ott csak egy adott categória cikkeit jelenítené csak meg a blokk?
Remélem nem voltam túl komplikált
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Gratulálok az oldalatokhoz, és ezúton szeretném megköszönni minden segítségeteket, továbbá Boldog Új Évet kívánok nektek a Nuker csapatának!
Elküldve: 2005. December 28. Szerda, 14:22 Hozzászólás témája: : Több center blokk egy oldalon?
azzal miert nem tudsz egymas ala helyezni 3x2 blokkot?
Egyszeruen amit a footerbe kellene tenni kodot tedd a headerbe, igy egymas ala kerulnek a blokkok. _________________
Elküldve: 2005. December 28. Szerda, 19:00 Hozzászólás témája: : Több center blokk egy oldalon?
black71 írta:
Egyszeruen amit a footerbe kellene tenni kodot tedd a headerbe, igy egymas ala kerulnek a blokkok.
Köszi megpróbálom!
Továbbá még azt szeretném megtudni, hogy lehet-e olyan blokkot létrehozni mint a TOP10 csak annyi különbséggel, hogy ott csak egy adott kategória cikkeit jelenítené csak meg a blokk?
Elküldve: 2005. December 28. Szerda, 21:41 Hozzászólás témája: : Több center blokk egy oldalon?
black71 írta:
Egyszeruen amit a footerbe kellene tenni kodot tedd a headerbe, igy egymas ala kerulnek a blokkok.
Hi!
Én betettem azt a kódot a Header.php-be a ?> -jel fölé, de semmi különbséget nem tapasztaltam
Elküldve: 2005. December 29. Csütörtök, 14:17 Hozzászólás témája: : Több center blokk egy oldalon?
A leiras szerint igy kellene modositas utan kineznie a header.php-ban a kodnak:
Kód:
if($home == 1) {
message_box();
blocks(Center);
include("includes/cblocks1.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
} else {
include("includes/cblocks2.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
}
igy modositsd:
Kód:
if($home == 1) {
message_box();
blocks(Center);
include("includes/cblocks1.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
include("includes/cblocks3.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
} else {
include("includes/cblocks2.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
include("includes/cblocks4.php"); // if you want this on all pages, place it above if ($home == 1) {
}
Elküldve: 2006. Március 22. Szerda, 13:55 Hozzászólás témája: Center block 220
Hi!
Telepítettem a portálomra az NSN Center Block 71-77 220 blokkot, működik is rendesen, csak egy szépséghibája van, ha az oldalam megnyitom az InternetExplorerrel akkor állandóan hibásnak jelzi az oldalt , és a hibajelentés alapján az index.php 422 sorában van a hiba vagy a 437-esben stb.Megnéztem az index php-t de abban csak 76 sor van.(Megjegyzés: az admin.php meghívásakor nincs ez a hibaüzenet)
Hol lehet a hiba?Segítsetek
Nekem jó lenne ez a center blokk, viszont a kérdés, meglehet-e azt valahogy csinálni, hogy középre ne az FTP-n lévő blokkok valamelyikét tegye be, hanem egy RSS/RDF hírforrás linkről letöltött híreket?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban