Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Cikkek
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Cikkek

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Témák
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 25. Kedd, 17:03    Hozzászólás témája: Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

Ciao!

Nekem két problémám van első körben. Az egyik, hogy a főoldalon a cikkek/hírek címének színe az én témámban fekete, de ez túlságosan is bele olvad a háttérbe, tehát ennek a színét szeretném megváltoztatni Surprised
A másik problémám, hogy az oldalamra cikket csak a szerkesztőim írnak és az az én jóváhagyásom után kerül ki. Mint tudjuk ilyenkor a cikk dőlt betűvel jelenik meg, ráadásul elég kis betűvel, így nehezen olvasható. Itt a dőlt betűt mindenképpen szeretném deaktiválni és lehet, hogy a betűméretet is megváltoztatnám. A kérdésem, hogy ezt hol tehetem meg.
Idáig jutottam:
themes\ÉnThemem\theme.php
Kód:
function themeindex ($aid, $informant, $time, $title, $counter, $topic, $thetext, $notes, $morelink, $topicname, $topicimage, $topictext) {
    global $anonymous, $tipath;
    if ($notes != "") {
   $notes = "<br><br><b>"._NOTE."</b> <i>$notes</i>\n";
    } else {
   $notes = "";
    }
    if ("$aid" == "$informant") {
   $content = "$thetext$notes\n";
    } else {
   if($informant != "") {
       $content = "<a href=\"modules.php?name=Your_Account&amp;op=userinfo&amp;username=$informant\">$informant</a> ";
   } else {
       $content = "$anonymous ";
   }
   $content .= ""._WRITES." <i>\"$thetext\"</i>$notes\n";
    }
    $posted = ""._POSTEDBY." ";
    $posted .= get_author($aid);
    $posted .= " "._ON." $time $timezone ($counter "._READS.")";

gondolom valahol itt kell vmit módosítani.

Az első kérdésemre talán itt találnám meg a választ:
themes\ÉnThemem\style\style.css
Idézet:
.storytitle {BACKGROUND: none; COLOR: #FFFF00; FONT-SIZE: 11px; FONT-WEIGHT: bold; FONT-FAMILY: Verdana, Helvetica; TEXT-DECORATION: none}

De ezt hiába változtattam meg nem történt változás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 25. Kedd, 18:59    Hozzászólás témája: Re: Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

Torold ki a
Kód:
<i></i>
html kodokat.
A cim szinenek modositasahoz probald meg a style.css -ben a .title -nel allitani a szint.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Február 1. Kedd, 18:13    Hozzászólás témája: : Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

vagy így:
van 1 változó pl: $title
a themes/[a témád]/story_home.html-ben és a story_page.html-ben a változó sorába ezt írd:
Kód:
<div class="news_title">$title</div>

ezek után a style.css-ben csinálj 1 ilyen sort:
Kód:
.news_title {color: black; FONT-WEIGHT: none; FONT-FAMILY: Verdana;}

a szint stb változtasd tetszés szerint
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Február 5. Szombat, 22:44    Hozzászólás témája: : Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, ezek a problémák megoldódtak. Van viszont egy új Crying or Very sad Ezt régen nem csínálta, de most egyik pillanatról a másikra előjött. Arról van szó, ha elküldtem egy cikket, akkor elolvassa x ember, utána közzé teszek egy másik cikket, ami természetesen az előző fölött helyezkedik el a főoldalon. Viszont, ha módosítani akarok a korábbi cikken, akkor az kerül legfölülre és az olvasó számlálót lenullázza. Nyilván valami configgal lehet baj. Tudna nekem valaki segíteni?
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
DT20
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 18. Csütörtök, 10:09    Hozzászólás témája: Re: Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

vektor írta:
Ciao!
Mint tudjuk ilyenkor a cikk dőlt betűvel jelenik meg, ráadásul elég kis betűvel, így nehezen olvasható. Itt a dőlt betűt mindenképpen szeretném deaktiválni és lehet, hogy a betűméretet is megváltoztatnám. A kérdésem, hogy ezt hol tehetem meg.

Hali

A dölt betűt megoldottam, de némelyik cikket már az editorban megnézve lekicsinyít (betüméret), és szerintem a betümtípus is más.

NukeNews átiratom van.

Mit lehet ezzel kezdeni? Crying or Very sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
DT20
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 18. Csütörtök, 10:30    Hozzászólás témája: : Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja, és FCK editort használok 2.1 final, ha ez számít.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 20:33    Hozzászólás témája: : Cikkek Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello!

Hogy lehet bizonyos rovatokból bizonyos cikkeket kilistázni olyan formában ahogy a rovatok menü alatt mutatja a cikkeket(tehát csak a bevezető részt)?

Azt sejtem, hogy a nuke_stories-ból kéne ki venni a sid-et meg a többit viszont azt nem értem, hogy én hogy adhatnám, meg, hogy csak a pl 5. meg a 43. cikk jelennyen meg
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Témák Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban