Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Január 25. Kedd, 17:03 Hozzászólás témája: Cikkek
Ciao!
Nekem két problémám van első körben. Az egyik, hogy a főoldalon a cikkek/hírek címének színe az én témámban fekete, de ez túlságosan is bele olvad a háttérbe, tehát ennek a színét szeretném megváltoztatni
A másik problémám, hogy az oldalamra cikket csak a szerkesztőim írnak és az az én jóváhagyásom után kerül ki. Mint tudjuk ilyenkor a cikk dőlt betűvel jelenik meg, ráadásul elég kis betűvel, így nehezen olvasható. Itt a dőlt betűt mindenképpen szeretném deaktiválni és lehet, hogy a betűméretet is megváltoztatnám. A kérdésem, hogy ezt hol tehetem meg.
Idáig jutottam:
themes\ÉnThemem\theme.php
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2005. Február 5. Szombat, 22:44 Hozzászólás témája: : Cikkek
Köszi, ezek a problémák megoldódtak. Van viszont egy új Ezt régen nem csínálta, de most egyik pillanatról a másikra előjött. Arról van szó, ha elküldtem egy cikket, akkor elolvassa x ember, utána közzé teszek egy másik cikket, ami természetesen az előző fölött helyezkedik el a főoldalon. Viszont, ha módosítani akarok a korábbi cikken, akkor az kerül legfölülre és az olvasó számlálót lenullázza. Nyilván valami configgal lehet baj. Tudna nekem valaki segíteni? _________________ Vektor
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Elküldve: 2006. Máj 18. Csütörtök, 10:09 Hozzászólás témája: Re: Cikkek
vektor írta:
Ciao!
Mint tudjuk ilyenkor a cikk dőlt betűvel jelenik meg, ráadásul elég kis betűvel, így nehezen olvasható. Itt a dőlt betűt mindenképpen szeretném deaktiválni és lehet, hogy a betűméretet is megváltoztatnám. A kérdésem, hogy ezt hol tehetem meg.
Hali
A dölt betűt megoldottam, de némelyik cikket már az editorban megnézve lekicsinyít (betüméret), és szerintem a betümtípus is más.
Elküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 20:33 Hozzászólás témája: : Cikkek
Hello!
Hogy lehet bizonyos rovatokból bizonyos cikkeket kilistázni olyan formában ahogy a rovatok menü alatt mutatja a cikkeket(tehát csak a bevezető részt)?
Azt sejtem, hogy a nuke_stories-ból kéne ki venni a sid-et meg a többit viszont azt nem értem, hogy én hogy adhatnám, meg, hogy csak a pl 5. meg a 43. cikk jelennyen meg _________________ PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban