Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2004. November 20. Szombat, 15:41 Hozzászólás témája: belépési probléma
Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet ahova írhatnék... Szóval az oldalamon van egy regisztrált felhasználó, akinek problémái vannak a belépéssel. Elmondása szerint, mikor rálép a lapra akkor kiírja, hogy üdv "felhasználónév"(ami helyett uye a nevét írja ki...), de ha
tovább lép (pl.: a fórumra) akkor kilép és be kell lépnie, de ha
rámegy a belépésre (oldalt) akkor kiírja az adatait, de utána megint
kilép. De nem hiszem, hogy ez a felhasználó nevével függne össze, mert töröltem a felhasználót, majd létreoztam egy újabbat, és azzal is ugyanaz volt a problémája, majd beléptem én az ő felhasználónevével és én nem tapasztaltam semmi különöset. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Vagy milyen megoldás lehet rá taláni
Elküldve: 2004. November 20. Szombat, 17:54 Hozzászólás témája: Re: belépési probléma
vektor írta:
Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet ahova írhatnék... Szóval az oldalamon van egy regisztrált felhasználó, akinek problémái vannak a belépéssel. Elmondása szerint, mikor rálép a lapra akkor kiírja, hogy üdv "felhasználónév"(ami helyett uye a nevét írja ki...), de ha
kilép. De nem hiszem, hogy ez a felhasználó nevével függne össze, mert töröltem a felhasználót, majd létreoztam egy újabbat, és azzal is ugyanaz volt a problémája, majd beléptem én az ő felhasználónevével és én nem tapasztaltam semmi különöset. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Vagy milyen megoldás lehet rá taláni
Elsore cookie problemara gondolnek.
A forum admin beallitasaiban modositsd a Cookie nevet valami egyeneri ha esetleg ezt meg nem tetted meg pl.: ameriakfoci
Hogy valaban cookei kavar, azt ugy lehetne megtudni hogy a felhasznalo torli a cookie-kat.
De csak amiatt is gondolok cookie problemara mert mas felhasznalonal nem tapasztaltal ilyen jellegu problemat.
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2004. November 21. Vasárnap, 15:45 Hozzászólás témája: Re: belépési probléma
black71 írta:
vektor írta:
A forum admin beallitasaiban modositsd a Cookie nevet valami egyeneri ha esetleg ezt meg nem tetted meg pl.: ameriakfoci
Hogy valaban cookei kavar, azt ugy lehetne megtudni hogy a felhasznalo torli a cookie-kat.
De csak amiatt is gondolok cookie problemara mert mas felhasznalonal nem tapasztaltal ilyen jellegu problemat.
Elküldve: 2004. November 21. Vasárnap, 16:12 Hozzászólás témája: Re: belépési probléma
vektor írta:
black71 írta:
vektor írta:
Köszi úgy tűnik ez volt a hiba
Ha ez volt a hiba, akkor ajanlanek egy Your Account modult ami egyszerubbe teszi az ilyen cookie problemak megoldasat. CNB Your Account az letoltesek kozt megtalalod.
Elküldve: 2006. Február 22. Szerda, 17:40 Hozzászólás témája: regisztráció..
Nagyon nagy gondom van, uw szerveren fennt van egy php-nuke 7.6-os portál, a gondom pedig az hogy amikor vk-i regisztrálni akar a és még a visszaigazoló e-mail megerősítése után sem lehet belépni az oldalra.
Mi lehet az oka?
Elküldve: 2006. Március 24. Péntek, 21:19 Hozzászólás témája: Bannolva lettem
Megköszönném, ha a sentinel által bannolt otthoni IP-met (86.101.231.44) levennétek a listáról. Tkalex-nek írtam mail-t, de napok óta nam válaszolt rá. A történet a következő: a letöltések között az egyikre modul változtatási kérelmet szándékoztam benyújtani, (hibát találtam benne), és balaga módon beleírtam a hibás kódrészletet is. Erre kaptam a ban-t. Ha egyéb kérdés merülne föl, e-mailben elértek, ugyanis ezt a szöveget is egy barátomtól írom.
Elküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 13:27 Hozzászólás témája: : belépési probléma
Tegnap pakoltam fel a php-nuke-ot. Nagyjából sikerült beállítanom is, egy problémával találkoztam.
Ha a fórumbból akarok belépni, hibaüzit kapok, egy select a nuke_users tábla nem létező mezőire hivatkozik.
Találkozott vki ilyesmivel, vagy én vok balfék?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban