Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - belépési probléma
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

belépési probléma

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 20. Szombat, 15:41    Hozzászólás témája: belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet ahova írhatnék... Szóval az oldalamon van egy regisztrált felhasználó, akinek problémái vannak a belépéssel. Elmondása szerint, mikor rálép a lapra akkor kiírja, hogy üdv "felhasználónév"(ami helyett uye a nevét írja ki...), de ha
tovább lép (pl.: a fórumra) akkor kilép és be kell lépnie, de ha
rámegy a belépésre (oldalt) akkor kiírja az adatait, de utána megint
kilép. De nem hiszem, hogy ez a felhasználó nevével függne össze, mert töröltem a felhasználót, majd létreoztam egy újabbat, és azzal is ugyanaz volt a problémája, majd beléptem én az ő felhasználónevével és én nem tapasztaltam semmi különöset. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Vagy milyen megoldás lehet rá taláni Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 20. Szombat, 17:54    Hozzászólás témája: Re: belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

vektor írta:
Lehet, hogy nem ide tartozik, de nem találtam jobb helyet ahova írhatnék... Szóval az oldalamon van egy regisztrált felhasználó, akinek problémái vannak a belépéssel. Elmondása szerint, mikor rálép a lapra akkor kiírja, hogy üdv "felhasználónév"(ami helyett uye a nevét írja ki...), de ha
kilép. De nem hiszem, hogy ez a felhasználó nevével függne össze, mert töröltem a felhasználót, majd létreoztam egy újabbat, és azzal is ugyanaz volt a problémája, majd beléptem én az ő felhasználónevével és én nem tapasztaltam semmi különöset. Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Vagy milyen megoldás lehet rá taláni Rolling Eyes

Elsore cookie problemara gondolnek.
A forum admin beallitasaiban modositsd a Cookie nevet valami egyeneri ha esetleg ezt meg nem tetted meg pl.: ameriakfoci
Hogy valaban cookei kavar, azt ugy lehetne megtudni hogy a felhasznalo torli a cookie-kat.
De csak amiatt is gondolok cookie problemara mert mas felhasznalonal nem tapasztaltal ilyen jellegu problemat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 21. Vasárnap, 15:45    Hozzászólás témája: Re: belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
vektor írta:

A forum admin beallitasaiban modositsd a Cookie nevet valami egyeneri ha esetleg ezt meg nem tetted meg pl.: ameriakfoci
Hogy valaban cookei kavar, azt ugy lehetne megtudni hogy a felhasznalo torli a cookie-kat.
De csak amiatt is gondolok cookie problemara mert mas felhasznalonal nem tapasztaltal ilyen jellegu problemat.

Köszi úgy tűnik ez volt a hiba Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 21. Vasárnap, 16:12    Hozzászólás témája: Re: belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

vektor írta:
black71 írta:
vektor írta:

Köszi úgy tűnik ez volt a hiba Cool

Ha ez volt a hiba, akkor ajanlanek egy Your Account modult ami egyszerubbe teszi az ilyen cookie problemak megoldasat. CNB Your Account az letoltesek kozt megtalalod.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Egy_frissen_regelt
Vendég

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 19:05    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

A regisztrációs lapodon a főcím helyet csak a definíció jelenik meg. Talán nyelvi fájl?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 19:42    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Egy_frissen_regelt írta:
A regisztrációs lapodon a főcím helyet csak a definíció jelenik meg. Talán nyelvi fájl?

Koszonjuk az eszrevetelezest Applause , javitva!
Dupla definicio miatt modositva lett a modul, csak eppen a lang file-ban maradt el a modositas Brick wall
Vissza az elejére
tomekk
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 13. Vasárnap, 15:32    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

502 hibaüzit kapk, mikor megnyitnám az oldalt!

ezt:
502 - a php script túllépte a futási időlimitet!

Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot!

mit kell akkor csinálnom, eddig semmi probléma nem volt vele!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 13. Vasárnap, 16:23    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

tomekk írta:
502 hibaüzit kapk, mikor megnyitnám az oldalt!

ezt:
502 - a php script túllépte a futási időlimitet!

Amennyiben te vagy az oldal tulajdonosa optimalizáld a php kódot!

mit kell akkor csinálnom, eddig semmi probléma nem volt vele!

nuker.hu ?
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Február 22. Szerda, 17:40    Hozzászólás témája: regisztráció.. Hozzászólás az előzmény idézésével

Nagyon nagy gondom van, uw szerveren fennt van egy php-nuke 7.6-os portál, a gondom pedig az hogy amikor vk-i regisztrálni akar a és még a visszaigazoló e-mail megerősítése után sem lehet belépni az oldalra.
Mi lehet az oka?
Vissza az elejére
FireCobold
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2006. Március 24. Péntek, 21:19    Hozzászólás témája: Bannolva lettem Hozzászólás az előzmény idézésével

Megköszönném, ha a sentinel által bannolt otthoni IP-met (86.101.231.44) levennétek a listáról. Tkalex-nek írtam mail-t, de napok óta nam válaszolt rá. A történet a következő: a letöltések között az egyikre modul változtatási kérelmet szándékoztam benyújtani, (hibát találtam benne), és balaga módon beleírtam a hibás kódrészletet is. Erre kaptam a ban-t. Ha egyéb kérdés merülne föl, e-mailben elértek, ugyanis ezt a szöveget is egy barátomtól írom.

Előre is köszi!
Vissza az elejére
hop
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 13:27    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Tegnap pakoltam fel a php-nuke-ot. Nagyjából sikerült beállítanom is, egy problémával találkoztam.
Ha a fórumbból akarok belépni, hibaüzit kapok, egy select a nuke_users tábla nem létező mezőire hivatkozik.
Találkozott vki ilyesmivel, vagy én vok balfék?
Vissza az elejére
coyote
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2007. Máj 3. Csütörtök, 14:09    Hozzászólás témája: : belépési probléma Hozzászólás az előzmény idézésével

Nálam is meg van a probléma, de még lusta voltam utána nézni hogy mi a megoldás...
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban