Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Szeptember 16. Péntek, 9:32 Hozzászólás témája: Szilveszter blokk
Szevasztok!
Ezzel a szilveszter blokkal lenne egy problémám!
Méghozzá az, hogy maga a blokk rendesen műxik, csak a képek nem jelennnek meg,és helyettük egy nagy szürke kép...
Nemtom mi lehet a gond!
Várom a segítségeteket!
Előre is kösz!
Szevasztok!
Ezzel a szilveszter blokkal lenne egy problémám!
Méghozzá az, hogy maga a blokk rendesen műxik, csak a képek nem jelennnek meg,és helyettük egy nagy szürke kép...
Nemtom mi lehet a gond!
Várom a segítségeteket!
Előre is kösz!
Tedd be a szilveszteres képet a helyére! _________________ http://mobilzone.mobilz.hu
php-nuke 7.7 + patch
Szva all!
Nekem a a problémám, hogy így számol vissza: még -306 nap újévig stb...
Nem lehetne pozitív számokban? _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
Köszi! Csak az a baj, ha kikommentezem, akkor a hóesés ugyan megszűnik, viszont a képeket nem cserélgeti, csak frissítéssel. Megoldható úgy a dolog, hogy a képeket cserélgesse, de a hóesés ne legyen ott? Tehát folyamatosan kellene, hogy cserélgesse a képeket.
Köszi! Csak az a baj, ha kikommentezem, akkor a hóesés ugyan megszűnik, viszont a képeket nem cserélgeti, csak frissítéssel. Megoldható úgy a dolog, hogy a képeket cserélgesse, de a hóesés ne legyen ott? Tehát folyamatosan kellene, hogy cserélgesse a képeket.
upssz, igaz, ezzel a teljes "applet" kivételre került :hmm
Erre így pontos választ nemtok adni, csak tippelni tudodk, hogy akkor "snowshow.jar" file-t nevezd át, vagy a hóesés területét vedd le 0-ra (tudom, ez nem szép munka, de mást nemtok, én is kezdő féleség lennék).
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban