Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 10. Hétfő, 20:06 Hozzászólás témája: AdMonitor
Mit szólnátok egy olyan modulhoz amivel a különféle hirdetéseinket lehetne figyelni?
Funkciók:
- Saját hirdetéseink (más oldalain) és mások hirdetéseinek figyelése (a mi oldalunkon)
- Csak az átkattintásokat számolja
- Csoportbarendezés
- Részletes leírás megadható
Elküldve: 2005. Január 10. Hétfő, 20:57 Hozzászólás témája: Milyen hirdetésekre gondolsz?
Milyen hirdetésekre gondolsz? Mint a banner?
Hirdetés csak úgy, mint egy plakát?
Ha pl. autót keresek, akkor jó ha meg lehet adni az árat, évjáratot, benzin/diesel hány kereke legyen, stb.
Ha telek, akkor ár, terület, stb..
Szóval mire gondolsz? Ha arra amire én (csak egyszerű hirdetés cikkre) akkor jó volna kategória besorolás is. Vegy ez lenne a "Csoportbarendezés"? Mert én pl. nem szeretném, ha az oldalamon minden téma megjelenne.
Elküldve: 2005. Január 10. Hétfő, 21:05 Hozzászólás témája: Re: Milyen hirdetésekre gondolsz?
ha5abe írta:
Milyen hirdetésekre gondolsz? Mint a banner?
Hirdetés csak úgy, mint egy plakát?
Ha pl. autót keresek, akkor jó ha meg lehet adni az árat, évjáratot, benzin/diesel hány kereke legyen, stb.
Ha telek, akkor ár, terület, stb..
Szóval mire gondolsz? Ha arra amire én (csak egyszerű hirdetés cikkre) akkor jó volna kategória besorolás is. Mert én pl. nem szeretném, ha az oldalamon minden téma megjelenne.
Nem, egy egyszerű kattintásfigyelő rendszer, pl valahol elhelyezik az oldalad szöveges vagy képes linkjét, te a modul által generált kódot adod meg linkelésnek és ezután figyelemmel tudod kísérni hogy hányan kattintottak a hirdetésedre.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban