Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 23:45 Hozzászólás témája: saját link modul
Hella all!
Kellene egy olyan modul, illetve blokk, amibe bárki beheggentheti azoknak a lapoknak a linkjét, amit gyakran megnéz. Nem lenne rossz, ha lenne hozzá egy stat, ami megmutatná, hogy melyik a leggyakoribb xdb link, amit a userek használnak.
Esetleg van már ilyen? _________________ Üdv: Gabber
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 15:20 Hozzászólás témája: : saját link modul
Ha jól tudom a web_links egy alapmodul a nuke-hoz.
Én arra gondoltam, hogy minden usernek más és más link jelenik meg egy oldalblokkban, amikor bejelentkezik, történetesen azok a linkek, amelyeket ő maga tett be az adatbázisba. _________________ Üdv: Gabber
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 16:23 Hozzászólás témája: : saját link modul
Ilyen is van alpbol a nuke-ba, az a neve user blokk.
Pl nuker-en is tudsz felvenni sajat linkeket, az mar mas kerdes hogy a blokk nem jelenikmeg mert kikapcsoltam.
http://www.nuker.hu/adataid-edithome.html _________________
Elküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 22:19 Hozzászólás témája: : saját link modul
Ez tiszta gáz. A látogatóim 80%-a nő, nem vágja ezt a rendszert, de gyanítom, hogy a palik is lusták lennének hozzá.
Egy ilyesmi tökeccerű blokkra gondoltam, amit a hüje is megért:
Eredeti mérethez kattints a képre _________________ Üdv: Gabber
Elküldve: 2005. Szeptember 12. Hétfő, 11:57 Hozzászólás témája: : saját link modul
Hol akadtál el? Szerintem nem nehéz megcsinálni. Ha egy kicsit értesz a php-hoz már OK is. Egyszerüen adatbázisban kell tárolni a linkeket userenként. _________________ Saját fejlesztésű lap 1.0
Elküldve: 2005. Szeptember 13. Kedd, 10:04 Hozzászólás témája: : saját link modul
Igazabol nagy php tudast nem igenyel, de ha a html reszet legalabb osszerakod a tobbit megcsinalom.
Csak anyit szeretnek a dologbol kihozni hogy lassam nem csak masnak akarsz vele munkat adni _________________
Elküldve: 2005. November 1. Kedd, 18:42 Hozzászólás témája: : saját link modul
Semmi előrelépés.
A múltkor azt kérdeztem, hogy hogy lehet lenullázni a gyűjtött pontokat.
Erre azt válaszoltad, hogy csináljak valami script-et. _________________ Üdv: Gabber
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban