Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - saját link modul
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

saját link modul
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Van egy ötletem
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
gabber
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 10. Szombat, 23:45    Hozzászólás témája: saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Hella all!

Kellene egy olyan modul, illetve blokk, amibe bárki beheggentheti azoknak a lapoknak a linkjét, amit gyakran megnéz. Nem lenne rossz, ha lenne hozzá egy stat, ami megmutatná, hogy melyik a leggyakoribb xdb link, amit a userek használnak.
Esetleg van már ilyen?

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 10:21    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen van ilyen, ugy hivjak Web_Links nuke alap modul.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 15:20    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha jól tudom a web_links egy alapmodul a nuke-hoz.
Én arra gondoltam, hogy minden usernek más és más link jelenik meg egy oldalblokkban, amikor bejelentkezik, történetesen azok a linkek, amelyeket ő maga tett be az adatbázisba.

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 16:23    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Ilyen is van alpbol a nuke-ba, az a neve user blokk.
Pl nuker-en is tudsz felvenni sajat linkeket, az mar mas kerdes hogy a blokk nem jelenikmeg mert kikapcsoltam.
http://www.nuker.hu/adataid-edithome.html
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 11. Vasárnap, 22:19    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez tiszta gáz. A látogatóim 80%-a nő, nem vágja ezt a rendszert, de gyanítom, hogy a palik is lusták lennének hozzá.
Egy ilyesmi tökeccerű blokkra gondoltam, amit a hüje is megért:

Eredeti mérethez kattints a képre
Eredeti mérethez kattints a képre

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 12. Hétfő, 1:32    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem ismerek ilyen blokkot, de nem nehez megcsinalni.
Kezdj neki ha elakadsz segitek.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 12. Hétfő, 10:54    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok. Elakadtam. Megcsinálod? Rolling Eyes

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
fetczer
Moderátor
Moderátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 12. Hétfő, 11:57    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Hol akadtál el? Szerintem nem nehéz megcsinálni. Ha egy kicsit értesz a php-hoz már OK is. Egyszerüen adatbázisban kell tárolni a linkeket userenként.
gabber
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 12. Hétfő, 20:17    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Az a szitu, hogy tök láma vagyok a php-hez. Ezt a blokk képet flash-ben tettem össze...

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 13. Kedd, 10:04    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazabol nagy php tudast nem igenyel, de ha a html reszet legalabb osszerakod a tobbit megcsinalom.
Csak anyit szeretnek a dologbol kihozni hogy lassam nem csak masnak akarsz vele munkat adni Wink
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 14. Szerda, 10:29    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Kirra! Tess! Valami miatt nem tökéletes az elrendezés, de kezdetnek megteszi!Smile

<table width="150" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><form name="form1" method="post" action="">
<input type="checkbox" name="checkbox" value="checkbox">
</form></td>
<td>$kedvenc_link</td>
</tr>
<tr>
<td>C&iacute;m</td>
<td><form name="form2" method="post" action="">
<input name="textfield" type="text" size="10">
</form></td>
</tr>
<tr>
<td>Url</td>
<td><form name="form3" method="post" action="">
<input name="textfield2" type="text" size="10">
</form></td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td><form name="form4" method="post" action="">
<input type="submit" name="Submit" value="Hozz&aacute;ad">
</form></td>
</tr>
<tr>
<td> </td>
<td><form name="form5" method="post" action="">
<input type="submit" name="Submit2" value="T&ouml;r&ouml;l">
</form></td>
</tr>
</table>

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 15. Csütörtök, 9:59    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez igy ebben a formaban nem fog mukodni az eletben.
Csak 1 form kell.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 17. Szombat, 2:07    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Mondtam, hogy nem igazán vágom a meccset...Smile

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
pixel
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Szeptember 24. Szombat, 21:52    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Kérdeztél valamit, csak már nem emlékszem, hogy mit.
Ebben az ügyben van valami előrelépésed???
Vissza az elejére
gabber
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. November 1. Kedd, 18:42    Hozzászólás témája: : saját link modul Hozzászólás az előzmény idézésével

Semmi előrelépés.
A múltkor azt kérdeztem, hogy hogy lehet lenullázni a gyűjtött pontokat.
Erre azt válaszoltad, hogy csináljak valami script-et.Smile

www.asztromokus.hu
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Van egy ötletem Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban