Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Augusztus 25. Csütörtök, 11:15 Hozzászólás témája: Fórum - üzenet elküldésekor ne jelenjen meg rögtön a fórumba
Sziasztok!
Nagyon fotos kérdés és sűrgős! Lehet hogy nagyon egyszerűt kérdezek, de én nem találtam rá megoldást!
Meg lehet azt oldani a nuke fórumában, hogy amikor valaki elküld egy üzenetet, akkor azt még a rendszer ne tegye ki rögtön láthatóvá a fórumono, hanem csak amikor az admin engedélyezi?
Köszönöm a segítséget , előre is!!! _________________ PHP-NUKE 7.6 + Chatserv Patch 3.0b + PHPBB 2.0.15
Elküldve: 2005. Augusztus 25. Csütörtök, 11:38 Hozzászólás témája: : Fórum - üzenet elküldésekor ne jelenjen meg rögtön a fórumba
Hi!
Én nem tudom, hogy kell, csak azt tudom, hogy a 7.7-ben már van karma rendsszer vagyis a tegokat lehet moderálni és belehet állitani, hogy csak admin engedélyel jelenjen meg az üzi!
De bizts van valami más megoldás is! _________________ http://mobilzone.mobilz.hu
php-nuke 7.7 + patch
köszönöm, bár ezek a hackek valahogy sohasem működtek a nuke-mon, mindegy, majd megpróbálom máshogy, akkor inkább többször ellenőrzöm a fórumot egy darabig, amíg le nem csitulnak a kedélyek
Elküldve: 2005. November 23. Szerda, 21:11 Hozzászólás témája: : Fórum - üzenet elküldésekor ne jelenjen meg rögtön a fórumba
Sziasztok.
Egy kicsit el kezdtem keresgélni, hogy a fent említett címeken, de érdekesmód nem találtam olyan hack-et, amely egy admin által moderálható forum kiegészítést tartalmazna.
Elküldve: 2005. November 23. Szerda, 21:32 Hozzászólás témája: : Fórum - üzenet elküldésekor ne jelenjen meg rögtön a fórumba
houdini írta:
Sziasztok.
Egy kicsit el kezdtem keresgélni, hogy a fent említett címeken, de érdekesmód nem találtam olyan hack-et, amely egy admin által moderálható forum kiegészítést tartalmazna.
Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
houdini
Ha jól értem akkor te azt akarod, hogy te tudd a fórumot moderálni??
Ha igen, akkor a válaszom:
Ezt minden nuke tudja, belépsz az admin menübe és ott ráklikkelsz a beállításokra, és görgetsz lefele egészen a "Moderáció beállításai" szó-ig és ott a legördülő menüben kiválasztod az "Adminisztrátorok által" és OK azt kész
Elküldve: 2005. November 23. Szerda, 22:10 Hozzászólás témája: Re: Fórum - üzenet elküldésekor ne jelenjen meg rögtön a fór
verser233 írta:
Meg lehet azt oldani a nuke fórumában, hogy amikor valaki elküld egy üzenetet, akkor azt még a rendszer ne tegye ki rögtön láthatóvá a fórumon, hanem csak amikor az admin engedélyezi?
Bocsi félreértettél, ugyanez a kérdésem nekem is!!! Nem találtam semmit ebben a témában.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban