Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 7. Péntek, 15:48 Hozzászólás témája: Új hírnél a tovább nem műxik!
Amikor 1 új hírnél a tovább gombra kattintok a "sid"-nek a változóját nem talalja meg! aki tudna segíteni itt nézze meg!:http://lll.atw.huElőre is köszi!
Elküldve: 2005. Január 7. Péntek, 18:35 Hozzászólás témája: Re: Új hírnél a tovább nem műxik!
Logen írta:
Amikor 1 új hírnél a tovább gombra kattintok a "sid"-nek a változóját nem talalja meg! aki tudna segíteni itt nézze meg!:http://lll.atw.huElőre is köszi!
modules/News/index.php -ben lehet szerintem valami hiba.
A linkbol nem csak az hianyzik hanem a News is.
Valahogy igy kellene kineznie modules.php ?name=News&file=article&sid=1&mode=&order=0&thold=0 , es nalad valami egeszen mas van modules.php?name=&file=article&sid=/">/modules.php?name=&file=article&sid= _________________
Elküldve: 2005. Január 8. Szombat, 20:42 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Kösz! Tudnál segíteni hogy hányadik sorba lehet a baj? Amúgy nem hiszem hogy ezzel lenne a baj mert egyébként működik csak ebbe a témába amit letöltöttem, ebbe nem!
Elküldve: 2005. Január 8. Szombat, 21:20 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Logen írta:
Kösz! Tudnál segíteni hogy hányadik sorba lehet a baj? Amúgy nem hiszem hogy ezzel lenne a baj mert egyébként működik csak ebbe a témába amit letöltöttem, ebbe nem!
Akkor a problema a theme-ben van.
Add meg a linket hol lehet letolteni es belenezek, mi lehet a problema. _________________
<a href="modules.php?(ezt ne masold bele)name=News&file=article&sid=$s_sid$r_options">
(ezt ne masold bele) ezt szedd ki a linkbol.
GoogleTap miatt muszaly volt valamit kozze tenni mert maskulonben automatan formazza nallam a linket a portal erre :
Elküldve: 2005. Január 9. Vasárnap, 19:29 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Abba tudnál segíteni hogy 1 hírnél a hírnek a címe, a tartalom és az adatok mind más színnel legyenek?? Hogy kell? Próbáltam a style.css-ben átírni ilyeneket hogy "block-title" stb de nem ment...
Elküldve: 2005. Január 9. Vasárnap, 20:00 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Logen írta:
Abba tudnál segíteni hogy 1 hírnél a hírnek a címe, a tartalom és az adatok mind más színnel legyenek?? Hogy kell? Próbáltam a style.css-ben átírni ilyeneket hogy "block-title" stb de nem ment...
Ez csak egy pelda.
A lenyeg az hogy adni kell neki egy css valtozot amit a style.css file-ban definialsz utanna.
Nyisd meg a story_home.html -t es keresd benne ezt :
Kód:
<b>$title</b>
modositsd igy :
Kód:
<div class="news_title">$title</div>
Nyisd meg a style.css -t es tedd be ezt a kodot:
Kód:
.news_title {
color: Fuchsia;
}
Hasonlo keppen tudod a tobbinel is egyedileg valtoztatni a szineket, es egyeb parametereket. _________________
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 16:07 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Hello, pontosan ugyanez a hiba volt nekemis !
Ászul megoldottátok!
Tényleg megy!
Bár azt nem tudom, ha rákattintok a more-ra ottmarad még1 more, amivel már nem tud mit kezdeni.
Ha ezt megnéznéd pls. nagyon örülnék.
De már ez is rengeteget segített.
Kösz!
Elküldve: 2005. Január 24. Hétfő, 19:25 Hozzászólás témája: : Új hírnél a tovább nem műxik!
Aker írta:
Hello, pontosan ugyanez a hiba volt nekemis !
Ászul megoldottátok!
Tényleg megy!
Bár azt nem tudom, ha rákattintok a more-ra ottmarad még1 more, amivel már nem tud mit kezdeni.
Ha ezt megnéznéd pls. nagyon örülnék.
De már ez is rengeteget segített.
Kösz!
Mivel nem tudom hol kell megnezni, igy csak azt tanacsolom, hogy ujra nezd at mit kell modositani, mert szerintem nem torolted ki a hibas kodot. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban