Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Új Fórum létrehozása
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Új Fórum létrehozása
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Logen
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 7. Péntek, 15:42    Hozzászólás témája: Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy lehet új Fórumot létrehozni mert ezt írja ki"Nincsenek fórumok" az adminon belül hol és hogyan?? Embarassed Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 7. Péntek, 18:21    Hozzászólás témája: Re: Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Logen írta:
Hogy lehet új Fórumot létrehozni mert ezt írja ki"Nincsenek fórumok" az adminon belül hol és hogyan?? Embarassed Embarassed

Forum adminba belepsz, es a forum kezelesnel es a beallitasokat valasztod. Itt tudsz uj forumot es kategoriat felvenni.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 8. Szombat, 20:40    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt próbálta, és hiába csinálok újat nem érzékeli! Evil or Very Mad Mi lehet a baj?
Vissza az elejére
Logen
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 8. Szombat, 21:06    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja nem bocs 1szer csak sikerült Very Happy Very Happy Pedig már sokszor próbáltam!
Vissza az elejére
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 10. Hétfő, 21:55    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Lehet hogy nem a témához tartozik de a fórumom hibázik induláskor a sentinel 2.1.2 telepítése óta .

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225
Szexjátékok oldala.: Forums

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497

7,5+2,8 oldalam
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 0:31    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
Lehet hogy nem a témához tartozik de a fórumom hibázik induláskor a sentinel 2.1.2 telepítése óta .

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497

7,5+2,8 oldalam

Sentinel telepitesnel a mainfile.php-t modositottad?
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 14:22    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

atw-n is hasonló hibák jönnek ki a fórumnál!!
Mivel ott ugye ez le van tiltva én ezt úgy oldottam meg hogy a hibás sorokat kitöröltem.. Most tökéletesen működik. Igaz hogy nem tökéletes megoldás de működik Very Happy Próbáld meg te is.
Vissza az elejére
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 22:10    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Bizony módosítottam és a többit is amit az angol telepítési útmutatóban leírt azt is .
Ezek ellenére a sentinel beállítások utolsó két elemét módosítva a hiba megjavúlt.
Viszont más gépén hibázik a fórum .
Egyik hiba a személyes üzenetek esetén van.
Ez az.
Warning: Cannot modify header information - headers already
sent by (output started at /USER/private/www/header.php:34)
in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224

in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225

in /USER/private/www/modules/Private_Messages/index.php on
line 1870

Másik a fórum megnyitáskor.

in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224

in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225

in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494

in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496

in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497

Oldjuk már meg már csak ez az egy hiba van az oldalamon.

Most derült ki ezt a sok hibát csak mozilla alatt csinálja

Mi lehet az oka ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 22:54    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Sor elejere tedd be @
Nyisd meg az includes/session.php-t 224. 225. sor
Kód:
   @setcookie($cookiename . '_data', serialize($sessiondata), $current_time + 31536000, $cookiepath, $cookiedomain, $cookiesecure);
   @setcookie($cookiename . '_sid', $session_id, 0, $cookiepath, $cookiedomain, $cookiesecure);

Ugyan igy a page_header.php -nel.

Legutóbb black71 szerkesztette (2005. Január 19. Szerda, 14:34), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 23:39    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Sor elejere tedd be ele @
Kód:
   @setcookie($cookiename . '_data', serialize($sessiondata), $current_time + 31536000, $cookiepath, $cookiedomain, $cookiesecure);
   @setcookie($cookiename . '_sid', $session_id, 0, $cookiepath, $cookiedomain, $cookiesecure);

Csökkent a hiba sorok száma de a page_header.php -ben nem találom a setcookie parancsot emiatt maradt az utolsó három hiba sor.

Amit észrevettem még.
Olyan témát használok a megjelenítésnél ami módosítja a fórumot is és ugyebár nem magyar emiatt a fórumot vissza erőszakolja angol nyelvre.
Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa át ?
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 11. Kedd, 23:47    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
black71 írta:
Sor elejere tedd be ele @
Kód:

Csökkent a hiba sorok száma de a page_header.php -ben nem találom a setcookie parancsot emiatt maradt az utolsó három hiba sor.

Amit észrevettem még.
Olyan témát használok a megjelenítésnél ami módosítja a fórumot is és ugyebár nem magyar emiatt a fórumot vissza erőszakolja angol nyelvre.
Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa át ?

Ne a setcookie fugvenyt keresd Exclamation
Ahol irja a hibat, sor vegen ott latod hanyadik sor miatt van, es oda tedd a @ -ot.
494, 496, 497. sor
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 12. Szerda, 12:51    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa folyton át angolra ?

Az én beállításaimat felűlbírálja a téma config file de nem találok benne a nyevi állításra vonatkozó sort.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 12. Szerda, 15:22    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

http://www.nuker.hu/ftopict-95-angol.html
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Január 15. Szombat, 12:36    Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekme lenne egy oan problémám, hogy amióta Nuke 7.5 -t használok a fórumon mindeggy hogy be vagyok-e jelentkezve vagy sem akkorse veszi észre hogy admin vagyok vagy tag..
mindíg berakja a felhasználónév cuccot ahova ha nem írok nevet akkor vendégként ír be...
Kérlek segítsetek ez naon fontos nekem, mert a tagok meglinccselnek ha nem találok ki vmit Sad((
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 6:22    Hozzászólás témája: Forum admin Hozzászólás az előzmény idézésével

lord_rive írta:
Nekme lenne egy oan problémám, hogy amióta Nuke 7.5 -t használok a fórumon mindeggy hogy be vagyok-e jelentkezve vagy sem akkorse veszi észre hogy admin vagyok vagy tag..
mindíg berakja a felhasználónév cuccot ahova ha nem írok nevet akkor vendégként ír be...
Kérlek segítsetek ez naon fontos nekem, mert a tagok meglinccselnek ha nem találok ki vmit Sad((

A forum felhasznalohoz van kotve nem adminhoz. Szerintem ez a regebbi verziokkal is igy van.
Ha nem vagy bejelentkezve mint felhasznalo, csak mint admin, akkor a hozzaszolas ugy kerulbe az adatbazisba mintha vedeg irta volna.
Ha jol ertelmezem az a problemad hogy admin-kent, az admin nevvel nem tudsz irni, illetve adminisztralni.
Az admin neve nem szerepel a felhsznalok listajaban, regisztralj egyet, es forum admin reszeben annak a felhasznalonak adj admin jogokat.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Modulok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban