Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Január 10. Hétfő, 21:55 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
Lehet hogy nem a témához tartozik de a fórumom hibázik induláskor a sentinel 2.1.2 telepítése óta .
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225
Szexjátékok oldala.: Forums
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 0:31 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
privat írta:
Lehet hogy nem a témához tartozik de a fórumom hibázik induláskor a sentinel 2.1.2 telepítése óta .
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /USER/private/www/includes/sentinel.php:283) in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497
7,5+2,8 oldalam
Sentinel telepitesnel a mainfile.php-t modositottad? _________________
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 14:22 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
atw-n is hasonló hibák jönnek ki a fórumnál!!
Mivel ott ugye ez le van tiltva én ezt úgy oldottam meg hogy a hibás sorokat kitöröltem.. Most tökéletesen működik. Igaz hogy nem tökéletes megoldás de működik Próbáld meg te is.
Elküldve: 2005. Január 11. Kedd, 22:10 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
Bizony módosítottam és a többit is amit az angol telepítési útmutatóban leírt azt is .
Ezek ellenére a sentinel beállítások utolsó két elemét módosítva a hiba megjavúlt.
Viszont más gépén hibázik a fórum .
Egyik hiba a személyes üzenetek esetén van.
Ez az.
Warning: Cannot modify header information - headers already
sent by (output started at /USER/private/www/header.php:34)
in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224
in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225
in /USER/private/www/modules/Private_Messages/index.php on
line 1870
Másik a fórum megnyitáskor.
in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 224
in /USER/private/www/includes/sessions.php on line 225
in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 494
in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 496
in /USER/private/www/includes/page_header.php on line 497
Oldjuk már meg már csak ez az egy hiba van az oldalamon.
Most derült ki ezt a sok hibát csak mozilla alatt csinálja
Csökkent a hiba sorok száma de a page_header.php -ben nem találom a setcookie parancsot emiatt maradt az utolsó három hiba sor.
Amit észrevettem még.
Olyan témát használok a megjelenítésnél ami módosítja a fórumot is és ugyebár nem magyar emiatt a fórumot vissza erőszakolja angol nyelvre.
Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa át ?
Csökkent a hiba sorok száma de a page_header.php -ben nem találom a setcookie parancsot emiatt maradt az utolsó három hiba sor.
Amit észrevettem még.
Olyan témát használok a megjelenítésnél ami módosítja a fórumot is és ugyebár nem magyar emiatt a fórumot vissza erőszakolja angol nyelvre.
Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa át ?
Ne a setcookie fugvenyt keresd
Ahol irja a hibat, sor vegen ott latod hanyadik sor miatt van, es oda tedd a @ -ot.
494, 496, 497. sor _________________
Elküldve: 2005. Január 12. Szerda, 12:51 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
Ez is okozhat hibát gondolom én de hol tudom a témában beállítani a nyelvet ,hogy ne állítsa folyton át angolra ?
Az én beállításaimat felűlbírálja a téma config file de nem találok benne a nyevi állításra vonatkozó sort.
Elküldve: 2005. Január 15. Szombat, 12:36 Hozzászólás témája: : Új Fórum létrehozása
Nekme lenne egy oan problémám, hogy amióta Nuke 7.5 -t használok a fórumon mindeggy hogy be vagyok-e jelentkezve vagy sem akkorse veszi észre hogy admin vagyok vagy tag..
mindíg berakja a felhasználónév cuccot ahova ha nem írok nevet akkor vendégként ír be...
Kérlek segítsetek ez naon fontos nekem, mert a tagok meglinccselnek ha nem találok ki vmit ((
Elküldve: 2005. Január 16. Vasárnap, 6:22 Hozzászólás témája: Forum admin
lord_rive írta:
Nekme lenne egy oan problémám, hogy amióta Nuke 7.5 -t használok a fórumon mindeggy hogy be vagyok-e jelentkezve vagy sem akkorse veszi észre hogy admin vagyok vagy tag..
mindíg berakja a felhasználónév cuccot ahova ha nem írok nevet akkor vendégként ír be...
Kérlek segítsetek ez naon fontos nekem, mert a tagok meglinccselnek ha nem találok ki vmit ((
A forum felhasznalohoz van kotve nem adminhoz. Szerintem ez a regebbi verziokkal is igy van.
Ha nem vagy bejelentkezve mint felhasznalo, csak mint admin, akkor a hozzaszolas ugy kerulbe az adatbazisba mintha vedeg irta volna.
Ha jol ertelmezem az a problemad hogy admin-kent, az admin nevvel nem tudsz irni, illetve adminisztralni.
Az admin neve nem szerepel a felhsznalok listajaban, regisztralj egyet, es forum admin reszeben annak a felhasznalonak adj admin jogokat. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban