Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
borz2
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 17:38    Hozzászólás témája: Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezmár tényleg nagyon off.
Miért van az hogy be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni?
Csunyanagy sárga 3szögnem felkiáltójel, alá írva csak regelteknek. Én meg regelve vagyok. Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 17:45    Hozzászólás témája: : Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni Hozzászólás az előzmény idézésével

Melyik letoltesnel kapod ezt a hibat?
Esetleg mindegyiknel?
Probald meg torolni a cookie-t, es ujra bejelentkezni az oldalra.
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 18:05    Hozzászólás témája: Re: Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni Hozzászólás az előzmény idézésével

borz2 írta:
nagyon off.

Kijavítottam a téma címét a "nagyon off" -ról, mert ebből mások nem jönnek rá, mi akar lenni!

Arra kérek mindenkit, hogy a tartalomnak megfelelő címet adjon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 18:15    Hozzászólás témája: : Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni Hozzászólás az előzmény idézésével

en adtam azt cimet Cool
legfobb kepen amiatt hogy aki irta megtalalja, mert egy masik OFF topicba irt, es onnan valasztottam le, az email ertesitot sem kapja, mivel megszunt a regisztralt mail cime.
Pls privatban kuld meg az uj mail cimed, es modositom.
Gondoltam igy jobban felismeri Shocked
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Augusztus 18. Csütörtök, 18:47    Hozzászólás témája: : Be vagyok jelentkezve és nem tudok letölteni Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
en adtam azt cimet Cool

Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban