Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Fancy Newsletter 2.3a
Gondolom még magyarosítás nincs mert nem találtam.
De tudna alapból három témát a levelekhez azokot hogyan éllíthatom és hol.
És még az eredeti ikonjai is hiányoznak.
Fancy Newsletter 2.3a
Gondolom még magyarosítás nincs mert nem találtam.
De tudna alapból három témát a levelekhez azokot hogyan éllíthatom és hol.
És még az eredeti ikonjai is hiányoznak.
Van 3 konyvtar:
admin
images
modules
Ha mind a harmat felmasoltad a szerverre, akkor meg kell hogy legyenek a temak.
A level kinezetet level elkuldese elott tudod allitani a radio gombok valsztasaval, osszesen 4 temabol lehet valasztani. _________________
Felraktam ezt a modult és a kiküldött próba levélben nem jelennek meg a html-témához tartozó képek!
Nálatok ok?
Nálam OK, azonban függ attól, mivel nézem meg. Ha olyan levelező programmal, ami szűri a képeket, akkor itt sem látszanak. Azonban, ha megnyitom a beérkezett html fájlt, máris minden a helyén van.
Érti, kérem?
Szioka felraktam én is a Fancy Newsletter 2.3a t és ha a Admin menübe megnyitom ezt irja ki:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/ultraweb/g/ga/gamesnuke/admin/modules/fancy-nl.php on line 89
néztem a 89 sorba ez van :
Szioka felraktam én is a Fancy Newsletter 2.3a t és ha a Admin menübe megnyitom ezt irja ki:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/ultraweb/g/ga/gamesnuke/admin/modules/fancy-nl.php on line 89
néztem a 89 sorba ez van :
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban