Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Fancy Newsletter 2.3a
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Fancy Newsletter 2.3a

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fordítások
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
privat
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 6. Csütörtök, 12:36    Hozzászólás témája: Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

A Fancy Newsletter 2.3a hírlevél küldő modúlnak található magyarítása ?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 6. Csütörtök, 14:39    Hozzászólás témája: Re: Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
A Fancy Newsletter 2.3a hírlevél küldő modúlnak található magyarítása ?

Nincs hozza Magyar nyelvi file mivel a script tartalmaza.
A admin/modules/fancy-nl.php -ben kell modositani, forditani.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 10:08    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

Fancy Newsletter 2.3a
Gondolom még magyarosítás nincs mert nem találtam.
De tudna alapból három témát a levelekhez azokot hogyan éllíthatom és hol.
És még az eredeti ikonjai is hiányoznak.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Február 6. Vasárnap, 21:16    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

privat írta:
Fancy Newsletter 2.3a
Gondolom még magyarosítás nincs mert nem találtam.
De tudna alapból három témát a levelekhez azokot hogyan éllíthatom és hol.
És még az eredeti ikonjai is hiányoznak.

Van 3 konyvtar:
admin
images
modules
Ha mind a harmat felmasoltad a szerverre, akkor meg kell hogy legyenek a temak.
A level kinezetet level elkuldese elott tudod allitani a radio gombok valsztasaval, osszesen 4 temabol lehet valasztani.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Március 27. Vasárnap, 23:47    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

Felraktam ezt a modult és a kiküldött próba levélben nem jelennek meg a html-témához tartozó képek!
Nálatok ok?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tkalex
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Március 28. Hétfő, 2:09    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

toboz írta:
Felraktam ezt a modult és a kiküldött próba levélben nem jelennek meg a html-témához tartozó képek!
Nálatok ok?

Nálam OK, azonban függ attól, mivel nézem meg. Ha olyan levelező programmal, ami szűri a képeket, akkor itt sem látszanak. Azonban, ha megnyitom a beérkezett html fájlt, máris minden a helyén van.
Érti, kérem?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
negroli
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Április 10. Vasárnap, 3:38    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

Szioka felraktam én is a Fancy Newsletter 2.3a t és ha a Admin menübe megnyitom ezt irja ki:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/ultraweb/g/ga/gamesnuke/admin/modules/fancy-nl.php on line 89
néztem a 89 sorba ez van :

list($bid, $imageurl, $clickurl, $alttext) = mysql_fetch_row($result);

de nem tudom mi kell ide légyszi tudjátok irjátok le. köszi
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Április 10. Vasárnap, 9:37    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

negroli írta:
Szioka felraktam én is a Fancy Newsletter 2.3a t és ha a Admin menübe megnyitom ezt irja ki:
Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /mnt/ultraweb/g/ga/gamesnuke/admin/modules/fancy-nl.php on line 89
néztem a 89 sorba ez van :

list($bid, $imageurl, $clickurl, $alttext) = mysql_fetch_row($result);

de nem tudom mi kell ide légyszi tudjátok irjátok le. köszi

A megoldast ITT talalod.
Ne zavarjon hogy ez "Frodítások" topic Wink
Dr.NukeR
Dr.NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Április 10. Vasárnap, 11:53    Hozzászólás témája: : Fancy Newsletter 2.3a Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja Nem figyeltem Bocsika Laughing .Köszi szépen
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Fordítások Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban