Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Sziasztok!
Ezzel a témával lenne gondom!
Nah multkor feltettem 7.7-re és tök sirályul ment ahhoz képest,hogy ez 7.6-ra van!
Nah most feltettem 7.6-ra és a képek helyett ien fehér kép kockák jelennek meg ien kis x képecskével a sarkában,tehát ez azt jeleneti,hogy nem talál képet!
Akkor most mi a kakki a teendő,mer ez jó téma és ez kéne nekem...
bye
Sziasztok!
Ezzel a témával lenne gondom!
Nah multkor feltettem 7.7-re és tök sirályul ment ahhoz képest,hogy ez 7.6-ra van!
Nah most feltettem 7.6-ra és a képek helyett ien fehér kép kockák jelennek meg ien kis x képecskével a sarkában,tehát ez azt jeleneti,hogy nem talál képet!
Akkor most mi a kakki a teendő,mer ez jó téma és ez kéne nekem...
bye
Ez azt jelenti, hogy a képek nem találhatóak, vagy éppenséggel nem azon a helyen vannak, ahol lenniük kéne, tedd azt amit WDKF javasolt..
Hi all!
Nah most megsikerült javítanom a kép hibákat!
De erre megint jött egy hiba!
Méghozzá az,hogy a jobb oldali blokk rész nem jelenik meg!
Mit lehetne csinálni???
Fontos lenne mer ez a téma nekem naon teccik...
Ekőre is kösz!
BYE!
Hi all!
Nah most megsikerült javítanom a kép hibákat!
De erre megint jött egy hiba!
Méghozzá az,hogy a jobb oldali blokk rész nem jelenik meg!
Mit lehetne csinálni???
Fontos lenne mer ez a téma nekem naon teccik...
Ekőre is kösz!
BYE!
Megint szeretnék kicsit alakitani ezen a theme-n.
Most 80%-ra van állítva és középre azt szeretném, hogy két oldalt ne a fehér szín legyen keretnek hanem kép.
A style.css ben próbáltam módasítással elérni a kivánt eredményt, de nem sikerült
/* The content of the posts (body of text) */
body{background:#FCFCFC;color:#000000;font:12px Verdana,Arial,Helvetica,sans-serif;
scrollbar-3dlight-color:#d1d7dc;
scrollbar-arrow-color:#004A9D;
scrollbar-darkshadow-color:#98aab1;
scrollbar-face-color:#dee3e7;
scrollbar-highlight-color:#ffffff;
scrollbar-shadow-color:#dee3e7;
scrollbar-track-color:#efefef}
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban