Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Csatlakozott: Nov 14, 2004 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2004. November 16. Kedd, 23:54 Hozzászólás témája: MS_analysis 2.1
Lefordítottam az MS_analysis 2.1 magyar nyelvi fájljából hiányzó részek nagy részét. Még 2-3 mondat hiányzik, melyeknek nem tudom a magyar megfelelőjét. Darkbloggertől származik az eredeti. Már ő is fordítgatott benne kisebb részeket. Szóval, ha érdekel elküldöm, és felrakhatnád a letöltések közé.
Lefordítottam az MS_analysis 2.1 magyar nyelvi fájljából hiányzó részek nagy részét. Még 2-3 mondat hiányzik, melyeknek nem tudom a magyar megfelelőjét. Darkbloggertől származik az eredeti. Már ő is fordítgatott benne kisebb részeket. Szóval, ha érdekel elküldöm, és felrakhatnád a letöltések közé.
Persze hogy erdekel toltsd fel nyugodtan. Nem linkelni kel egybol szerverre jon , forditasok koze ha kerhetem.
A feltolteseknek nagyon orulunk THX!!!
Ide kattintva feltoltheted a fajlt.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban