Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Máj 18. Szerda, 22:58 Hozzászólás témája: Re: A nuker.hu-n már nem megy a banner exchange ?
Revan írta:
Sziasztok ! A főlapon már nem működik a banner exchange, amibe a nuker tagok regisztrálhatnak. Ezt ti tiltottátok be ?
Multheten kuldtem levelet minden banner csere felhasznalonak hogy a nuker-en levo banner cseret megszuntetem.
Ezt amiatt tettem mert csinaltam egy kimondottan banner csere lapot, es a leveleben benne allt az is hogy aki gondolja regisztraljon at.
Szandekoztam torolni az egesz nuke banner cseret de amiatt nem tettem mert a felhasznalok egyresze tovabra is hasznalja, es nem akartam ebbol kellemetlenseget senkinek, hogy az iframe-ben 404 error lap jelenjen meg.
Lehet hasznalni tovabbra is a nuker bannar csere-t, vagy hasznalhatod mind kettot.
Szal az ajanlat tovabbra is el http://banner.w3h.hu
500 ajandek kredit, kategorizalni lehet, egy felhasznalo 10 kepet es url-t hasznalhat stb... _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban