Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Beléptetési gond
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Beléptetési gond
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 20:42    Hozzászólás témája: Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Az oldalamon NEM jelenik meg a biztonsági kod, csak a kép helye, és enter kode. Beállítás a config.php ban.

$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = "";

Ha $gfx_chk = 0;
akkor a következöt irja: Nincsen jogosultságod ehhez a területhez.

Kérlek ebben segítsetek. oldalam: http://pc-net.atw.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 20:54    Hozzászólás témája: Re: Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Shadow írta:
Az oldalamon NEM jelenik meg a biztonsági kod, csak a kép helye, és enter kode. Beállítás a config.php ban.

$sitekey = "SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9";
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = "";

Ha $gfx_chk = 0;
akkor a következöt irja: Nincsen jogosultságod ehhez a területhez.

Kérlek ebben segítsetek. oldalam: http://pc-net.atw.hu/

Valoszinunek tartom hogy amiatt van, hogy a Your Account modul hozzaferest csak regisztralt tagoknak engedelyezed. Tedd hozzaferhetove mindenki szamara, ha a problema nem oldodik meg egyeb gond lessz, emlitsd meg ebben az estben milyen modositott Your Account modult hasznalsz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 21:37    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a segitséget, a reggelési probléma megoldodott, valoban a hozzáféréssel volt a gond, de továbbra sem jelenik meg a kodmezőben a számsor, ezért: $gfx_chk = 0; beállítást használom. jelenleg a nuke 7.5 ös verzioját használom eredeti beállítással.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 28. Vasárnap, 21:44    Hozzászólás témája: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

Pls allitsd 6-ra vagy 7-re $gfx_chk erteket, valamit meg szeretnek nezni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 29. Hétfő, 6:39    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Kérésedre átállítottam az értéket: $gfx_chk = 7;
Köszönöm segítő szándékod.
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. November 29. Hétfő, 12:17    Hozzászólás témája: Your Account Hozzászólás az előzmény idézésével

Shadow írta:
Kérésedre átállítottam az értéket: $gfx_chk = 7;
Köszönöm segítő szándékod.

Vissza allithatod, megneztem amit szerettem volna.
Milyen verzio a nuke?
Chatserv patch-et fel tetted?
Valamint a Your Account modul az erdeti vagy modositott?
Ha Your Acoount modul modositott, ird meg milyen modositast tartalmaz.
Vissza az elejére
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. November 29. Hétfő, 20:06    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

A NUKE 7.5 verzióját használom, a No_mail_YA_hack75.zip - el fellülírva, de elötte sem jelent meg a kodszám, más modósítást nem végeztem rajta.
Vissza az elejére
Tivadar
Új NukeR
Új NukeR

HozzászólásElküldve: 2004. November 30. Kedd, 2:36    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Az atw szolgáltatónál valószinüleg php korlát van és ezért nem jelenik meg neked a képé generált számsor.

Javaslom válts szolgáltatót: srv-n és uw-n nincs ilyen korlát és a nuke hibamentesen fut ezeken a szolgáltatókon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 20. Hétfő, 13:33    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Tivadar írta:
Az atw szolgáltatónál valószinüleg php korlát van és ezért nem jelenik meg neked a képé generált számsor.

Javaslom válts szolgáltatót: srv-n és uw-n nincs ilyen korlát és a nuke hibamentesen fut ezeken a szolgáltatókon.

Iga za van Tivadarnak, az ATW-n nem megengedett a bizonsági kód használata, tehát ott eleve nem is érdemes próbálkozni vele. Crying or Very sad
Vissza az elejére
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 21. Kedd, 15:51    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Megfogadtam a tanácsokat, átköltöztettem az oldalam a dataglobra, ahol némi ellenértékért, nincs semmijen korlátozás.
Köszönöm segítségeteket, ezuton is kivánok mindenkinek kellemes ünnepeket... !!! Very Happy
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 21. Kedd, 16:02    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Shadow írta:
Megfogadtam a tanácsokat, átköltöztettem az oldalam a dataglobra, ahol némi ellenértékért, nincs semmijen korlátozás.
Köszönöm segítségeteket, ezuton is kivánok mindenkinek kellemes ünnepeket... !!! Very Happy

Sajnos van: .htaccess TILTAKOZZUNK EGYÜTT! Laughing Ünnepekre vonatkozóan: neked is!
Vissza az elejére
Shadow
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 21. Kedd, 20:53    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Valóban a .htaccess továbbra is problémás, de megprobálok nélküle (ideiglenessen) meglenni valahogy! Addig is minden jót !!! Rolling Eyes
Vissza az elejére
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 22. Szerda, 0:34    Hozzászólás témája: : Beléptetési gond Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Shadow írta:

Sajnos van: .htaccess TILTAKOZZUNK EGYÜTT! Laughing Ünnepekre vonatkozóan: neked is!

Én is a datagloben vagyok és engem is zavar a .htacces tiltása. Éppen ezért írtam egy levelet a globenak, ezzel a tartalommal:
Kód:
Tisztelt Dataglobe!

Elnézést kérek az ismételt segítség kérésért, de ha jól látom nincs lehetőség .htacces kiterjesztésű fájlok feltöltésére. Nincs erre esetleg valami megoldás?

Válaszát előre is köszönöm:
Edőcs Viktor

Amire dec.7-én érkezett is a válasz:
Kód:
Kedves Viktor,
De, már tervben van a módosítás. Pár napon belül engedélyezzük a rejtett fájlok feltöltését.

Szóval bizakodjunk addig is Laughing
Vissza az elejére
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 22. Szerda, 12:22    Hozzászólás témája: dataglob Hozzászólás az előzmény idézésével

Emil küldéseid működnek?
Vissza az elejére
vektor
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2004. December 22. Szerda, 12:47    Hozzászólás témája: Re: dataglob Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
Emil küldéseid működnek?

Eddig, csak a regisztrációs mailt próbáltam ki, az működik
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Észrevételek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban