Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Szeretném frisiteni az oldalam verzióját de 7.2-ről 7.3-ra simán jólet.De 7.3-ról 7.4-re is frisült de eltünt az admin menüből az összes ikon csak egy kilépés ikon maradt.
Milehet a probléma? _________________ jolaszló
PHP-Nuke 7.6 + Chatserv Patch 2.8
Szeretném frisiteni az oldalam verzióját de 7.2-ről 7.3-ra simán jólet.De 7.3-ról 7.4-re is frisült de eltünt az admin menüből az összes ikon csak egy kilépés ikon maradt.
Milehet a probléma?
Adatbazist is frissitetted?
Valamint azt is meg szeretnem kerdezni hogy csak PHP-Nuke 7.4-ig akarod frissiteni? _________________
Milehet a probléma?
Valamint azt is meg szeretnem kerdezni hogy csak PHP-Nuke 7.4-ig akarod frissiteni?
Adatbázist nem! csak az inen letöltöt 7.6+2.8Chatserv upgrades könyvtárból a fájlokat futatam 7.2-7.3,7.3-7.4,stb.De a 7.4-es nél eltüntek az admin menüből az ikonok.
7.6-ra szeretném frisiteni. _________________ jolaszló
Milehet a probléma?
Valamint azt is meg szeretnem kerdezni hogy csak PHP-Nuke 7.4-ig akarod frissiteni?
Adatbázist nem! csak az inen letöltöt 7.6+2.8Chatserv upgrades könyvtárból a fájlokat futatam 7.2-7.3,7.3-7.4,stb.De a 7.4-es nél eltüntek az admin menüből az ikonok.
7.6-ra szeretném frisiteni.
Ok ez tiszta sor.
Mar csak azt nem ertem, hogy kerul a kepbe a 7.4 ha 7.2-rol akarsz 7.6 -ra frissiteni.
Adatbazist frissited 7.6 -os verzioig szepen sorban ahogy irtad.
Ha ezzel megvagy a 7.2 script fajlokat frissiteni kell egybol 7.6-ra.
Szoval emiatt nem ertem a 7.4-et.
Ha mar ugy gondolod hogy sikeres a frissites, akkor ellenorizd az esetleges hibakat ne a frissites kozepen. _________________
Ezt a script fájlokat hol találom? A upgrades könyvtárból a fájlok akkor csak az adatbázist frisitk?azokat lefutatam upgrade72-73.php,upgrade73-74.php,upgrade74-75.php,upgrade75-76.php-ig.Akkor is ez a probléma.
Vagy nem igy kell?
Már kezdek bele zavarodni. _________________ jolaszló
Ezt a script fájlokat hol találom? A upgrades könyvtárból a fájlok akkor csak az adatbázist frisitk?azokat lefutatam upgrade72-73.php,upgrade73-74.php,upgrade74-75.php,upgrade75-76.php-ig.Akkor is ez a probléma.
Vagy nem igy kell?
Már kezdek bele zavarodni.
De azzal minden rendben van.
A script file-okon a PHP-Nuke 7.6 csomag file-it ertettem, admin.php, config.php stb...
Szoval az osszes file-t frissiteni kell. _________________
Vagy nem igy kell?
Már kezdek bele zavarodni.
De azzal minden rendben van.
A script file-okon a PHP-Nuke 7.6 csomag file-it ertettem, admin.php, config.php stb...
Szoval az osszes file-t frissiteni kell.
Akkor az egész html könyvtár tartalmával felül kell irni.Akkor utána a ha volt módositás a fájlokba ujra elkel végezni például footer.php,mainfile.php,stb
Nem fogok unatkozni! _________________ jolaszló
Igen, de felul iras helyet hasonlitsd inkabb ossze a meglevo file-ok tartalmat, es modositasokat vidd at a 7.6-ra. Nem fogsz vele 2 perc alatt vegezni de biztosan mukodni fog minden. _________________
Még éjjel próbálkoztam egyet a gépemen. Apache-ba importáltam a lementett AB-t (6.5-ös verzió alatti), jogokat paranccsal adtam, majd létrehoztam az AB nevével megegyező könyvtár, ahová bemásoltam a kicsomagolt 7.6 szükséges fájljait, majd futtattam uo. a upgrade fájlokat a szükségestől. Látszólag rendben lementek, de amikor beírom a portál localhost-os címét, akkor egy tök fehér oldal jelenik meg... (IE6 és Netscape 7.1 alatt is) Éjjel nem volt érkezésem tovább próbálkozni.
A másik kérdésem, hogy a modules/Forums könyvtárban lévő upgrade fáljokat annak az egynek a kivételével, amit a portál upgrade egy fájlja meghív, tehát a többit kell-e futtatni, és ha igen, akkor hogyan? Mert ha beírom a böngészőbe, akkor azt írja, hogy közvetlenül nem futtatható.
A másik kérdésem, hogy a modules/Forums könyvtárban lévő upgrade fáljokat annak az egynek a kivételével, amit a portál upgrade egy fájlja meghív, tehát a többit kell-e futtatni, és ha igen, akkor hogyan? Mert ha beírom a böngészőbe, akkor azt írja, hogy közvetlenül nem futtatható.
Ha az oldalrol toltotted le a nuke 7.6 + chatserv patch csomagot, a "tök fehér oldal" valami hiba miatt jon be, ezt igy nehez lessz megmondani.
Egyszeru szintaktikai hiba is okozhatja.
Forums konyvtarban levo upgrade file-kat nem kell futtani, azok csak arra az esetre vannak ha pl. egy korabbi verzios nuke-ban amiben a forum mondjuk 2.07 nem az egesz nuke-t akarod frissiteni hanem csak a forumot.
Igy csak a forum konyvtarat masolod at, es az upgrade file-kat nuke root-bol (gyoker) kell futtatni. _________________
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban