Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   

PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Frissítés 7.6-ra!
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Frissítés 7.6-ra!
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 16. Csütörtök, 12:46    Hozzászólás témája: MS_Analysis_2.1 Hozzászólás az előzmény idézésével

MS_Analysis_2.1-es. A többit már megoldottam, már csak az MSA-val van gond.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 16. Csütörtök, 12:47    Hozzászólás témája: Re: MS_Analysis_2.1 Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:

Toltsd le az oldalrol a 2.11-t javitottat.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 16. Csütörtök, 12:54    Hozzászólás témája: Re: MS_Analysis_2.1 Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Jazzbery írta:

Ok. Off: tar file-kat nem tudom kibontani. Question Lehet hogy azért mert nem regisztrált a WinZip9.0-ám?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2004. December 16. Csütörtök, 12:55    Hozzászólás témája: Re: MS_Analysis_2.1 Hozzászólás az előzmény idézésével

Jazzbery írta:
black71 írta:
Jazzbery írta:

Ok. Off: tar file-kat nem tudom kibontani. Question Lehet hogy azért mert nem regisztrált a WinZip9.0-ám?

Hasznalsz total commander-t? Azzal kitudod.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2004. December 16. Csütörtök, 13:06    Hozzászólás témája: Re: MS_Analysis_2.1 Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
Jazzbery írta:
black71 írta:
Jazzbery írta:

Hasznalsz total commander-t? Azzal kitudod.

Használok, de eddig ez nem jutott eszembe. Kösz. Laughing
Vissza az elejére
jolaszlo
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 4. Kedd, 15:25    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szeretném frisiteni az oldalam verzióját de 7.2-ről 7.3-ra simán jólet.De 7.3-ról 7.4-re is frisült de eltünt az admin menüből az összes ikon csak egy kilépés ikon maradt.
Milehet a probléma?

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 4. Kedd, 21:17    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

jolaszlo írta:
Szeretném frisiteni az oldalam verzióját de 7.2-ről 7.3-ra simán jólet.De 7.3-ról 7.4-re is frisült de eltünt az admin menüből az összes ikon csak egy kilépés ikon maradt.
Milehet a probléma?

Adatbazist is frissitetted?
Valamint azt is meg szeretnem kerdezni hogy csak PHP-Nuke 7.4-ig akarod frissiteni?
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 4. Kedd, 22:23    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
jolaszlo írta:
Milehet a probléma?

Valamint azt is meg szeretnem kerdezni hogy csak PHP-Nuke 7.4-ig akarod frissiteni?

Adatbázist nem! csak az inen letöltöt 7.6+2.8Chatserv upgrades könyvtárból a fájlokat futatam 7.2-7.3,7.3-7.4,stb.De a 7.4-es nél eltüntek az admin menüből az ikonok.
7.6-ra szeretném frisiteni.

E39.HU
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 0:27    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

jolaszlo írta:
black71 írta:
jolaszlo írta:
Milehet a probléma?

Adatbázist nem! csak az inen letöltöt 7.6+2.8Chatserv upgrades könyvtárból a fájlokat futatam 7.2-7.3,7.3-7.4,stb.De a 7.4-es nél eltüntek az admin menüből az ikonok.
7.6-ra szeretném frisiteni.

Ok ez tiszta sor.
Mar csak azt nem ertem, hogy kerul a kepbe a 7.4 ha 7.2-rol akarsz 7.6 -ra frissiteni.
Adatbazist frissited 7.6 -os verzioig szepen sorban ahogy irtad.
Ha ezzel megvagy a 7.2 script fajlokat frissiteni kell egybol 7.6-ra.
Szoval emiatt nem ertem a 7.4-et.
Ha mar ugy gondolod hogy sikeres a frissites, akkor ellenorizd az esetleges hibakat ne a frissites kozepen.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 0:59    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a script fájlokat hol találom? A upgrades könyvtárból a fájlok akkor csak az adatbázist frisitk?azokat lefutatam upgrade72-73.php,upgrade73-74.php,upgrade74-75.php,upgrade75-76.php-ig.Akkor is ez a probléma.
Vagy nem igy kell?
Már kezdek bele zavarodni.

E39.HU
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 1:36    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

jolaszlo írta:

Ezt a script fájlokat hol találom? A upgrades könyvtárból a fájlok akkor csak az adatbázist frisitk?azokat lefutatam upgrade72-73.php,upgrade73-74.php,upgrade74-75.php,upgrade75-76.php-ig.Akkor is ez a probléma.
Vagy nem igy kell?

De azzal minden rendben van.
A script file-okon a PHP-Nuke 7.6 csomag file-it ertettem, admin.php, config.php stb...
Szoval az osszes file-t frissiteni kell.
NukeR
NukeR

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 10:26    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

black71 írta:
jolaszlo írta:

Vagy nem igy kell?

De azzal minden rendben van.
A script file-okon a PHP-Nuke 7.6 csomag file-it ertettem, admin.php, config.php stb...
Szoval az osszes file-t frissiteni kell.

Akkor az egész html könyvtár tartalmával felül kell irni.Akkor utána a ha volt módositás a fájlokba ujra elkel végezni például footer.php,mainfile.php,stb
Nem fogok unatkozni!

E39.HU
Vissza az elejére
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Január 5. Szerda, 14:26    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, de felul iras helyet hasonlitsd inkabb ossze a meglevo file-ok tartalmat, es modositasokat vidd at a 7.6-ra. Nem fogsz vele 2 perc alatt vegezni de biztosan mukodni fog minden.
NukeRke
NukeRke

HozzászólásElküldve: 2005. Április 19. Kedd, 9:21    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

Még éjjel próbálkoztam egyet a gépemen. Apache-ba importáltam a lementett AB-t (6.5-ös verzió alatti), jogokat paranccsal adtam, majd létrehoztam az AB nevével megegyező könyvtár, ahová bemásoltam a kicsomagolt 7.6 szükséges fájljait, majd futtattam uo. a upgrade fájlokat a szükségestől. Látszólag rendben lementek, de amikor beírom a portál localhost-os címét, akkor egy tök fehér oldal jelenik meg... (IE6 és Netscape 7.1 alatt is) Éjjel nem volt érkezésem tovább próbálkozni.

A másik kérdésem, hogy a modules/Forums könyvtárban lévő upgrade fáljokat annak az egynek a kivételével, amit a portál upgrade egy fájlja meghív, tehát a többit kell-e futtatni, és ha igen, akkor hogyan? Mert ha beírom a böngészőbe, akkor azt írja, hogy közvetlenül nem futtatható.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
black71
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2005. Április 19. Kedd, 10:03    Hozzászólás témája: : Frissítés 7.6-ra! Hozzászólás az előzmény idézésével

CanGuru írta:
A másik kérdésem, hogy a modules/Forums könyvtárban lévő upgrade fáljokat annak az egynek a kivételével, amit a portál upgrade egy fájlja meghív, tehát a többit kell-e futtatni, és ha igen, akkor hogyan? Mert ha beírom a böngészőbe, akkor azt írja, hogy közvetlenül nem futtatható.

Ha az oldalrol toltotted le a nuke 7.6 + chatserv patch csomagot, a "tök fehér oldal" valami hiba miatt jon be, ezt igy nehez lessz megmondani.
Egyszeru szintaktikai hiba is okozhatja.

Forums konyvtarban levo upgrade file-kat nem kell futtani, azok csak arra az esetre vannak ha pl. egy korabbi verzios nuke-ban amiben a forum mondjuk 2.07 nem az egesz nuke-t akarod frissiteni hanem csak a forumot.
Igy csak a forum konyvtarat masolod at, es az upgrade file-kat nuke root-bol (gyoker) kell futtatni.
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Telepítés Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3  Következő
2 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban