Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2005. Február 8. Kedd, 17:35 Hozzászólás témája: CSík??
Helló!!
Ismét én vagyok az.
Most azt szeretném megcsinálni, hogy egy középreigazított design mellett legyen egy csík (árnyékolás) mint pl. itt: http://gta.netkey.hu/index.php.
Nem tudna valaki segíteni?
A designem : v2_clanspy
Elküldve: 2005. Február 8. Kedd, 21:24 Hozzászólás témája: Re: CSík??
GigaByte írta:
Helló!!
Ismét én vagyok az.
Most azt szeretném megcsinálni, hogy egy középreigazított design mellett legyen egy csík (árnyékolás) mint pl. itt: http://gta.netkey.hu/index.php.
Nem tudna valaki segíteni?
A designem : v2_clanspy
Gondolom a fix merettel.
Keszitsd el az arnyekolast.
Feltetelezzuk hogy a theme 780 pix szeles.
Ehez keszitesz pl. egy 800pix hosszu 1pix magas gif, vagy jpg kepet.
A 2 szelen 10-10 pixelen elkeszited az arnyekolast.
A kepet masold be a themes/TE_THEMED/images/ konyvtarba , majd nyisd meg a themes/TE_THEMED/style/style.css file-t es keress ra a BODY -ra.
Itt add meg a hatter tulajdonsagait hasonlo kepen:
2 hatter nem fog menni.
Fentebb irtam hogy egy szeles csikot csinalj, es annak a 2 vegere az arnyekot. Ne vagd szet, csak a kozepe legyen atlatszo. _________________
Az a problémám hogy egy témában (ACE-Orange) nem tudom átállítani a háttérszínt.
Ill. azt már elértem hogy a blokkok mellett a két szélen /jobbra,balra/ az én színem látható de középen a centerblokkok alatt fehér maradt. Na ezt szeretném lecserélni
Tud v.ki segíteni ?
Az a problémám hogy egy témában (ACE-Orange) nem tudom átállítani a háttérszínt.
Ill. azt már elértem hogy a blokkok mellett a két szélen /jobbra,balra/ az én színem látható de középen a centerblokkok alatt fehér maradt. Na ezt szeretném lecserélni
Tud v.ki segíteni ?
Nyisd meg a themes/Ace-Orange/left_center.html -t es abban modositsd a szin kodot.
Szuper!! a center háttér jó lett, de a blokkok oszlopainak a hiányterülete fehér maradt még azt hittem hogy egy felülettel van gondom. Ezeket is így keressem? _________________ Nuke 7.5
Szuper!! a center háttér jó lett, de a blokkok oszlopainak a hiányterülete fehér maradt még azt hittem hogy egy felülettel van gondom. Ezeket is így keressem?
JÓ lett az is!!! az elöbbi tanácsod alapján Header 127 sor
köszönöm szépen!! _________________ Nuke 7.5
Van még valami pár napja nagyon lelassult a lap betöltődése kb.10+15mp is van sokszor Eleinte az Ms_Weather modulra gyanakodtam be sem töltődött (nem lehet betölteni a Yahoo weather oldalt) írja Kikapcsoltam a modult így most kb.5 mp re csökkent de nem értem mi lehet a probléma.
Ja a rss modul is detto u.ezt csinálta azt is kikapcsoltam de a betöltődés nem javult.
Még annyi hogy localhostban gond nélkül fut mind a kettő (letöltöttem a teljes nuke-t és úgy néztem meg)
Valami ötlet? _________________ Nuke 7.5
Valami más lehet mert feltelepítettem az egész nuket Dox.hu ra de ott is 5-8 mp ig tölti a lapot.
Leírom mégegyszer mi a jelenség:
-kb 1 héttel ezelött még hibátlanul futott (2-3 mp)
- aztán váratlanul rss és weather modul betöltődés hibaüzenetek betöltési idő kb 10-15 mp re nőtt
-kikapcsoltam mind a 2 modult azóta kb 5-6 mp még mindig a frissítési idő
ezen azóta nem tudok változtatni a modulokat azóta sem tudom visszakapcsolni.
LOCALHOST-ban viszont hibátlanul működik
Utolsó módositás emlékezetem szerint a Wysiwyg spaw_control.config php. ban történt
Van valami ötletetek? _________________ Nuke 7.5
Elküldve: 2005. Március 24. Csütörtök, 11:18 Hozzászólás témája: HELP!!
Nem tudok témát változtattni mi lehet ennek az oka valaki segitene? Meg feltöltöttem új témákat de ugyse semmi ! Itt van az msn címem: ppetya13@freemail.hu egyszerűen nem tudok témát változtattni HELP::
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban