Nyitólap | Regisztráció | Kapcsolat | English |   
  
PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke Portál :: Téma megtekintése - Hirdetés blokk hogyan??
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 




Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva.
Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>

Hirdetés blokk hogyan??
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Jazzbery
V.I.P.
V.I.P.


Csatlakozott: Dec 06, 2004
Hozzászólások: 195


HozzászólásElküldve: 2005. Október 11. Kedd, 15:13    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Amdathlon írta:
Köszönöm szépen sikerült megcsinálni Cool Cool Cool
Ha nem olyan fárasztó, akkor leírned nagyvonalakban, hogy, hogy kel ilyet csinálni.
Rolling Eyes Rolling Eyes


Nagyvonalakban: Macromedia Dreamweaverrel /de jó rá egyéb html szerkesztő progi is/ beillesztettem a file-t egy html oldalra, /mintha épp készíteném/ majd megnéztem a forráskódját amikor is ezt kaptam:
Kód:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="468" height="60">
    <param name="movie" value="ujbanner.swf">
    <param name="quality" value="high">
    <embed src="ujbanner.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60"></embed></object>
, majd ezt a kódot beillesztettem a blokk készítő modulba itt helyben. Ennyi... Smile
_________________
Magyar égre, Magyar UFO-t, Magyar acélból!
7.6 / 2.8 chatserv
Video-DVD-Centrum
http://videocentrum.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Amdathlon
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Jul 06, 2005
Hozzászólások: 16


HozzászólásElküldve: 2005. Október 12. Szerda, 7:50    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Remélem mostmár nekem is menni fog ez a dolog.Köszönöm szépen a segítséget még1x Cool Cool
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
orosznorbert
NukeRke
NukeRke


Csatlakozott: Apr 14, 2006
Hozzászólások: 64
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely


HozzászólásElküldve: 2006. Április 23. Vasárnap, 19:00    Hozzászólás témája: Én készítettem, de hogy kell klikkre megnyitnia az oldalát.. Hozzászólás az előzmény idézésével

Én készítettem egy ilyet a saját oldalamra, és swish szoftverrel bele is tettem a klikkelés esetén megnyitandó honlapot, de ha beágyazom egy blokkba, akkor hiába kattintok rá nem müxik.
Milyen programsor kellene esetleg a blokkba, hogy az swf fájl kattintásra megnyissa azt az oldalt ami már az swf fájlban van???
Az blokkom programsorai ezek:
Kód:
<?php
if (eregi("block-Balhirdetes.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.php");
    die();
}
$content  =  "<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"156\" height=\"200\">";
$content  .= "  <param name=\"movie\" value=\"images/banners/REKLAM_LOGIKA.swf\">";
$content  .= "  <param name=\"quality\" value=\"high\">";
$content  .= "  <center><embed src=\"images/banners/REKLAM_LOGIKA.swf\" quality=\"high\" pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"156\" height=\"200\"></embed></center></object>";
?>
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR


Csatlakozott: Jan 30, 2005
Hozzászólások: 644


HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 9:21    Hozzászólás témája: Re: Én készítettem, de hogy kell klikkre megnyitnia az oldal Hozzászólás az előzmény idézésével

orosznorbert írta:
Én készítettem egy ilyet a saját oldalamra, és swish szoftverrel bele is tettem a klikkelés esetén megnyitandó honlapot, de ha beágyazom egy blokkba, akkor hiába kattintok rá nem müxik.
Milyen programsor kellene esetleg a blokkba, hogy az swf fájl kattintásra megnyissa azt az oldalt ami már az swf fájlban van???
Az blokkom programsorai ezek:
Kód:
<?php
if (eregi("block-Balhirdetes.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.php");
    die();
}
$content  =  "<object classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\" codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0\" width=\"156\" height=\"200\">";
$content  .= "  <param name=\"movie\" value=\"images/banners/REKLAM_LOGIKA.swf\">";
$content  .= "  <param name=\"quality\" value=\"high\">";
$content  .= "  <center><embed src=\"images/banners/REKLAM_LOGIKA.swf\" quality=\"high\" pluginspage=\"http://www.macromedia.com/go/getflashplayer\" type=\"application/x-shockwave-flash\" width=\"156\" height=\"200\"></embed></center></object>";
?>



Próbáld ki ezt:
Kód:

<?php
#### Generated by Block Creator by Disipal Site (www.disipal.net) ###
if (eregi("block-Block_Creator.php",$PHP_SELF)) {
    Header("Location: index.php");
    die();
}
$content  =  "<p align=\"center\"><OBJECT ID=collapse menu classid=\"clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000\"";
$content  .= "codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0\"";
$content  .= "WIDTH=142 HEIGHT=145 STYLE=\"\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"flashvars\" value=\"Copyright=[www.dreamingsoft.com]\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"movie\" VALUE=\"flashhun.swf\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"menu\" VALUE=\"false\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"quality\" VALUE=\"best\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"scale\" VALUE=\"noscale\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"salign\" VALUE=\"LT\">";
$content  .= "<PARAM NAME=\"wmode\" VALUE=\"window\">";
$content  .= "<param name=\"bgcolor\" value=\"#6F9CB9\">";
$content  .= "<EMBED src=\"flashhun.swf\" menu=\"false\" quality=\"best\" scale=\"noscale\" salign=\"LT\"";
$content  .= " WIDTH=142 HEIGHT=145 bgcolor=\"#6F9CB9\" TYPE=\"application/x-shockwave-flash\" PLUGINSPAGE=\"http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash\"></EMBED></OBJECT>";
$content

_________________
PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
orosznorbert
NukeRke
NukeRke


Csatlakozott: Apr 14, 2006
Hozzászólások: 64
Tartózkodási hely: Sátoraljaújhely


HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 9:35    Hozzászólás témája: Már megoldódott a problémám :) Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a segítséget, de már müxik...
Mindent jól csináltam, csak a gagyi expoler böngészőm nem frissítette azonnal az új betöltésnél a lapomat, és így még a régi katt. hivatkozás nélküli flash-t jelenítette meg... Very Happy
Pedig már 1x jártam így, csak nem a flash-el....
jó pár felesleges körömbe kerűlt... Very Happy
Gondolom, hogy nektek is akik beindultak a problémától.
Ezért elnézést, de ez a pár sor azért megmaradhat a fórumba tanúlságul.
Üdv: Orosz Norbert
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR


Csatlakozott: Jan 30, 2005
Hozzászólások: 644


HozzászólásElküldve: 2006. Április 24. Hétfő, 15:00    Hozzászólás témája: Re: Már megoldódott a problémám :) Hozzászólás az előzmény idézésével

orosznorbert írta:
Köszönöm a segítséget, de már müxik...
Mindent jól csináltam, csak a gagyi expoler böngészőm nem frissítette azonnal az új betöltésnél a lapomat, és így még a régi katt. hivatkozás nélküli flash-t jelenítette meg... Very Happy
Pedig már 1x jártam így, csak nem a flash-el....
jó pár felesleges körömbe kerűlt... Very Happy
Gondolom, hogy nektek is akik beindultak a problémától.
Ezért elnézést, de ez a pár sor azért megmaradhat a fórumba tanúlságul.
Üdv: Orosz Norbert


Áh éttem..én ilyenkor beszoktam zárni minden explorert és újra megnyitom akkor frissíti rendesen
_________________
PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
farkasdav
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Oct 29, 2006
Hozzászólások: 17


HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 14:15    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

csá
nekem az lenne a gondom hogy nem tudom hogy kell egy hírdetést berakni egy blookba mert ahogy én csinálom akkor nem bele hanem felé rakja és kiírka hogy a blokkba jelenleg nincs tartalom. Létrehortam egy blocks-Hirdetes.php fálj és abba másoltam bele ez:

<a href='http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=26529&banner=5' title='csajozás' target=_blank><img border='0' src='http://www.csajozasitanacsok.hu/banner_kirako.php?pid=26529&banner=5'></a>

és ezt töltöttem fel a szerverre utánna meg aktiváltam és ahogy az elején leírtam úgy jelenití meg!
Ebbe kérnék segítséget hogy nem felette hanem benne legyen.
A segítséget előre is köszönöm!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Designe
Dr.NukeR
Dr.NukeR


Csatlakozott: Jan 30, 2005
Hozzászólások: 644


HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 14:52    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

farkasdav írta:
csá
nekem az lenne a gondom hogy nem tudom hogy kell egy hírdetést berakni egy blookba mert ahogy én csinálom akkor nem bele hanem felé rakja és kiírka hogy a blokkba jelenleg nincs tartalom. Létrehortam egy blocks-Hirdetes.php fálj és abba másoltam bele ez:

<a href='http://www.csajozasitanacsok.hu/?pid=26529&banner=5' title='csajozás' target=_blank></a>

és ezt töltöttem fel a szerverre utánna meg aktiváltam és ahogy az elején leírtam úgy jelenití meg!
Ebbe kérnék segítséget hogy nem felette hanem benne legyen.
A segítséget előre is köszönöm!


Leginkább azért nem megy mert te nem képet jelenítesz meg hanem egy "kódot" a probléma ez: "http://www.csajozasitanacsok.hu/banner_kirako.php?pid=26529&banner=5" ez nem kép hanem egy html vagy php file azt nem is fogja neked megjeleníteni..valmi ilyasmi kellene a helyére, hogy: http://www.csajozasitanacsok.hu/banner_kirako.jpg vagy ehez hasonló...
_________________
PHP-NUKE 7.7 + Chatserv Patch 3.0 + PHPBB 2.0.15
W3Host
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
farkasdav
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Oct 29, 2006
Hozzászólások: 17


HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 15:27    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

És akkor ilyen hirdetéseket sehogyse tudok megjeleniteni?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fetczer
Moderátor
Moderátor


Csatlakozott: Feb 09, 2005
Hozzászólások: 469


HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 16:10    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

De meg lehet jeleníteni. Az teljesen mindegy hogy milyen a fájl kiterjesztése. A lényeg hogy kép legyen a headere. Az meg nyilván az mivel itt is megjelenítette képként.
A gond az volt hogy blokknak nem úgy kell csinálni hogy csak beírom a kódot oszt jól van. A legegyszerűbb hogy itt odamész PHP-Nuke eszközök cuccra és ott a blokk generátorra. Legenerálod és azt rakod be a blokk fájlba. Majd engedélyezed.
Ennyi.
_________________
Saját fejlesztésű lap 1.0 Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
farkasdav
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Oct 29, 2006
Hozzászólások: 17


HozzászólásElküldve: 2007. Január 7. Vasárnap, 16:15    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Ok.Megpróbálom kössz a segítséget!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
nojbika
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Nov 10, 2005
Hozzászólások: 1


HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 24. Szerda, 15:29    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Szevasztok!

Nemtudom még látogatja-e valaki ezt a fórumot, de máshol nem tudom megkérdzni, így marad ez az egy megoldás...
Arról lenne szó, hogy hirdetést szeretnék az oldalamon elhelyezni a következőképpen:
Csinálok 3 blokkot ahova a php-nuke hirdetés rendszeréből szeretném a hirdetéseket elhelyezni. Az a probléma, hogy ilyenkor mind3 blokban ugyanaz a hirdetés megy. Hogy lehet azt megcsinálni, hogy a feladok 3 hirdetést a hírdetésekbe és azok közül mind más-más blokban jelenjen meg? Azaz érthetőbben mind a 3 blokban különböző hirdetés legyen...
Előre is köszi a segítséget!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tivadar
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Nov 24, 2004
Hozzászólások: 19
Tartózkodási hely: Érd


HozzászólásElküldve: 2008. Szeptember 30. Kedd, 4:48    Hozzászólás témája: : Hirdetés blokk hogyan?? Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha a csinálok azt jelenti, hogy klónozod az Advertising blokkot, akkor készíts nekik az adminisztrációban pozíciót és azt a blokk fájlokba írd bele.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
joe1
Új NukeR
Új NukeR


Csatlakozott: Feb 25, 2014
Hozzászólások: 1


HozzászólásElküldve: 2014. Február 25. Kedd, 14:51    Hozzászólás témája: Banner Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok nem tudom jó helyre írok e ha nem elnézést
a kérdésem hogy van 2 fajta hirdetési helyem
1 468x60 meg 160x240
azt hogy tudom meg oldani hogy forgassa a hirdetéseimet

eben kéne segítség és ezt html kódban kel nekem hogy be illesszem?

tud valaki olyan helyet ami le generálja nekem
vagy miképp tudom meg oldani
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Blokkok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3
3 / 3 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
PHP-Nuke PHP-Nuke
PHP-Nuke PHP-Nuke
Copyright © 2004-2005 NukeR.hu
Nyitólap
GY.I.K.
Adatvédelem
Impresszum
Médiaajánlat
PHP-Nuke
Apache Szoftver
PHP: Hypertext Preprocessor
MySQL: A világ legnépszerübb nyílt forráskódú adatbázisa
WebTárhely
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi
Védelmet Sentinel Biztosítja
RSS Cikkek
RSS Letöltések
RSS Fórum hozzászólások
PHP-Nuke