Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2008. Január 5. Szombat, 23:26 Hozzászólás témája: 8.1
Köszi szépen meg is találtam mindent.Igazábol én a messages-t szerettem volna módosítani de nem lehet még mindig rossz.nemtudok így sem képet beletenni.Megprobálom régebbi verzióval.Hiába írom bele a kódot a phpmyadminban,miután megnézem a html kódját a honlapom admin oldalán eltünik a képre való hivatkozás.Off.Azért köszi
Elküldve: 2008. Január 6. Vasárnap, 23:51 Hozzászólás témája: Re:
Nos, ha a phpmyadminba beírod a helyes linkelését a képnek.
Akkor már isten ments még 1x az oldalad adminjába is újra beovasni ugyanis, akkor újra fordítja hibásan és vagy eltűnik, vagy közé szúr butaságokat amitől persze hogy nem fog megjelenni.
Tehát a phpmyadmin után már csak a sima oldaladon nézd meg az eredményt!
Én úgy szoktam, hogy előbb a sima adminban elkészítem a cikket, majd meg is jelentetem, aztán a phpmyadminba utólag szurkálom be a képhivatkozásokat a megfelelő sorok közé pl igy:
Elküldve: 2009. Június 9. Kedd, 13:30 Hozzászólás témája: : Hír modul
Sziasztok!
7.9-s nuket használok az eredeti hír modullal Patch chatserv felrakva.
A kérdésem az lenne hogy meg lehetne-e oldani (mondjuk kód átírással, vagy törléssel) hogy teljes cikk nézetbe (tehát tovább... után) csak a cikk bővített része jelenjen meg a bevezető szöveg pedig ne.
Elküldve: 2009. Június 9. Kedd, 14:21 Hozzászólás témája: : Hír modul
BLaci írta:
Sziasztok!
7.9-s nuket használok az eredeti hír modullal Patch chatserv felrakva.
A kérdésem az lenne hogy meg lehetne-e oldani (mondjuk kód átírással, vagy törléssel) hogy teljes cikk nézetbe (tehát tovább... után) csak a cikk bővített része jelenjen meg a bevezető szöveg pedig ne.
Előre is köszönöm a segítséget.
Természetesen igen meglehet oldanod!
A modulok mappa, News mappáján belül van egy admin mappa és azon belül pl. egy Notepad++ progival nyisd meg az ott található index.php-t.
Ott kell keresned.
Hogy könnyen megtaláld, nyisd meg az ottani helyen a magyar nyelvi fájlt is és keresd meg ezt: "Megnézem a cikket".
Ezt kell találjad:
"_PREVIEWSTORY","Megnézem a cikket"
Mivel ez van magyarul írva a gombra mikor ellenőriznéd
Nos máris látod az index fájlodban keresendő paramétert, azaz
_PREVIEWSTORY
Ennyi rávezetés képp.
Eztán az index fájlban csak az ide vonatkozó résznél (picit lejjebb) a
function previewStory -t már látod.
Na ott kell módosítanod.
A leírt példa szerint megint keresed ott a _PREVIEWSTORY -t. stb...
Koncentrálj a _STORYTEXT ill. hometext (bevezető szöveg)
és a EXTENDEDTEXT ill. bodytext (bővített szöveg) megjelenésekre a kódsorban!
Csak az adott echo-s azaz megjelenítéses sort kell csupán kitörölnöd.
De tesztképpen csak az adott sor elé tegyél dupla per jelet ( // ,mellyel úgymond kikommentezed, és a sor nemfog élni.
és teszteld le.
Elküldve: 2009. Június 9. Kedd, 18:35 Hozzászólás témája: : Hír modul
Szia!
Nagyon köszönöm.
Emelem kalapom. Király vagy Tökéletesen működik. Már csak azt kell megoldanom hogy a helye se látszódjon. Mert úgy néz ki hogy a helye ki van hagyva a cikk címe alatt.
Egyébként egész véletlenül azt nem tudod hogy miként lehetne megoldani hogy a cikk alatt a kapcsolódó rovatok helyett a kapcsolódó rovatok utolsó néhány cikk címe jelenne meg linkelhetően?
Elküldve: 2009. Június 9. Kedd, 19:50 Hozzászólás témája: : Hír modul
Szia!
Mondom én hogy király vagy. Ez is jó lett.
Nagyon köszönöm.
Hát ha még a másik dolgot is megtudnád oldani akkor nem is tudom hogy hogy köszönjem majd meg.
Elküldve: 2009. Június 9. Kedd, 22:58 Hozzászólás témája: : Hír modul
Ha az index.php-ból a $hometext értéket kitörlöd, akkor, ha a News modult hívod be, elvileg ott se fog értéket mutatni, nem? Bár már régóta nem használtam nuke-ot, de nekem úgy rémlik, hogy mindent egyszerre végez és küld el a themeheaderbe. Vagy hogy oldották ezt meg? _________________ PHP-NUKE 7.7 HUN - saját szerver
http://www.nuker.hu/ftopict-1.html
NukeR.hu moderátor
A pereket csak úgy hozzáírja... A hiba nem csak ebben a formában él. A kódon belül több helyen is átírja mentés után, és teljesen összecsúszik minden. Eltűnnek szövegek képek stb... Arra a megoldásra én is rájöttem, ha php myadmin-ban átírom az eredeti kódra akkor minden tökéletes. De ez így nem túl kényelemes. Esetleg van rá valami megoldás vagy szokjak hozzá?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban