Mielőtt feltennéd a kérdésed, kérlek használd a Fórum keresőjét! Lehet, hogy a kérdés már szerepel a fórumban és meg is van válaszolva. Hozzászólásodban ne használd a <javascript></javascript> valamint <SCRIPT></SCRIPT> html tag-eket, módosítva használd pl.: <javas*cript>
Elküldve: 2010. Január 11. Hétfő, 9:55 Hozzászólás témája: Fórumba állandó search.php hiba
Sziasztok!
A portálomon már a kezdetektől fennálló hibára szeretnék megoldást kapni.
A hiba a következő:
A fórumba ha valaki ír és a hozzászólását "elküldi",
akkor a következő betöltődő oldalon ezt a hiba üzenetet jeleníti meg:
Általános hiba
Could not obtain common word list
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
SELECT m.word_id FROM nuke_bbsearch_wordmatch m, nuke_bbsearch_wordlist w WHERE w.word_text IN ('70es', 'érdemes', 'években') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 394
Line : 310
File : functions_search.php
Tehát a fórum mappámban lévő search.php fájlban nem stimmel valami a 310-es sor körül.
De megnyitva Notepad++ progival, eddig nem sikerült rájönnöm semmire.
Így az új bejegyzések ugyan megjelennek a fórumba, de csak akkor, ha kilép a fórumból és újra vissza lép.
De sok felhasználó - mivel nem látja az új bejegyzését és csak ezt a hibát olvassa-, ezért többször is bemásolja a bejegyzését,
én meg később a feleslegeset nem győzöm törölni.
Az érdekes, hogy ha új bejegyzésnek csak pl. három pontocskát (...) írok,
azt hiba nélkül megjeleníti.
És ezután,ha visszalépek, majd újra szerkesztem a három pontocskás bejegyzést normális szövegekre, akkor már az is jó.
A modulok mappámban lévő fórumom verziója:
phpBB 2.0.17
Elküldve: 2010. Január 12. Kedd, 20:01 Hozzászólás témája: : Fórumba állandó search.php hiba
Szia Horysz!
Láttam feltaláltad magad és tesztelted is...
Nos többnyire akkor van gond, ha hosszabb bejegyzést írsz, de nekem is volt már, hogy 1x 2x hiba nélkül ment.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban